http://img573.imageshack.us/img573/6...8244604619.jpg
Printable View
:D merakla beklemiyorum artık olmayacak çünkü böyle bir kaldırma :D
herkes öyle kaptırdıki kendini millet işini gücünü bir kenara bıraksın roll yapılsın istiyor.
Sakin olmak lazım, beklemek lazım....:)
çok biliyormuşcasına entel tip tarzı yorum yazmadan önce bence olanı biteni tam anlamak lazım ki komik duruma düşmiyelim :heyoo:
Msupra geçtiği yarış başı bize komisyon vermiyor , bizim baskımızın sebebi Mert Bey in herkesi ayağına beklemesi olay bundan ibadet . Kendisi daha Ankaraya gitmezken Yurt dışından Supra lara davet komik olmuyormu ? Biz bunu belirttik yoksa ne Msupra bize komisyon veriyor , nede Turbo M3 benim ezeli düşmanım ...
Ankara'ya gitmiyor haklı bi nedeni olabilir bilemeyiz , ama burda belirtilmedi ! sebep belirtilse herkes ona göre yazardı emin ol.Burda tek yazılan çocuk inadı gibi 3 sene önce gelmişti , şimdi niye gelmiyor .Durum böyle olunca herkes tepkili oldu
Tamam ben sivastan 106 GTİ ile kapışmaya hazırım ;) :D :D
Israrla yazmıstım neden istanbul diye sonradan okudumki mert abi yazmıs karakolluk olaylar var o yüzden gidemedim demiş ve belirtmişki buraya konu açıldıktan sonra başına gelen bir olaymış haklı olabilir insanlık halidir dedim yazmadım.Gerçekten deneme yapılmak istendiğini düşünmek istedim sonuna kadar...Ama sevgili mod umuz MPROJECT in de dediği gibi karakolluk olaylardan dolayı il dışına cıkamayan mert abi şimdi bayram için buralarda olamayacağını söylemiş....Şimdi çıkıpta diyebilirki karakolluk konular halloldu o yüzden gidebiliyorum bayramda seyahate....Peki denemeyi bu kadar isteyen bir kişi bu engel ortadan kalkınca girip buraya yazmazmı karakolluk olaylar halloldu ankara izmir istanbul neresi olursa denerim demezmi ?
BENCE DERDİ ...
Mert abi bu konuyu ilk açtığında gerçekten deneme amacı için açtığını ve ona yüklenenlere kendimce kızmıstım ve yorum yapmamıştım ama görüyorumki maksat deneme yapmak değilmiş...
Supradan daha cok M3 ve BMW seven bir kişi olarak su dakikadan itibaren diyorumki sonuna kadar SUPRA...
dip not: M3TT Msuprayı su dakikadan sonra geçsede hızlısın demem...bu kadar bahaneden sonra hızlı olsa ne olmasa ne...
yarış bitecek dostluk kazanacak o zaman herkez susacak..
Bayramın 3. ve 4. günüde olmazsa bu yarış ozaman m3 bizden özür dileyecekmi peki :)
zeki mürende bizi görecekmiii
Herkeze selam ben Mert i çok eskiden beri tanırım, bazı kişiler Mert'e karşı görüşlü olsada bazıları da Merte sempati duyan insanlar.Ortası yok ya seviyolar yada sevmiyolar.Ben sevip, sevemeyecek kadar tanımıyorum malesef ama net birşey biliyorum taktir etmek lazım.Yıllardır Bmw ye gönül vermiş,yatırım yapmış bir adam, bence eskiden de yaptığı araba yürüyordu belki 1.000 hp gibi değildi ama yürüdüğü kesindi ama şuanda ki tt sinin 1.000 hp gibi yürüdüğü kesin (videodan gördüğüm kadarıyla) yanlız bana yanlış gelen tek şey burda okadar yırtına yırtına supra veya rakip olabilecek araba aradıktan sonra(yurt dışı dahil) salihin tamam abi ben denemeye gelirim demesine karşı cevap vermemesi ve neticeye gidilmemesi.İşte malesef dedikodular böle çoğalıyor.Keşke deneme yapılmış olsaydı.
Sevgiler Özant Emil...
Mert bey TT M3 senin hakkın degil ;)