bu arada sanırım erözün arabasının işleri bitmiş mert bey kendisiyle iletişim kurarsan yada halille deneyebilirsin sanırım
http://www.youtube.com/watch?v=1e91V537ArM
Msupra'dan cıkan alevler inanılmaz![]()
Konuda o kadar gereksiz mesaj olmuski okumakta zorlandim resmen...
Son durum z06 hazir ama vtanju pazar gunu adanaya gelip sali gunu donecek dondukten sonra kafasindaki plana gore yaris olur saniyorum
Mert abiyle biz msnden ve telefondan hergun gorusuyoruz zaten
Onun disinda planda bir degisiklik olmazsa TT M3 , twin gt3071li beyaz porsche ile yarisacak onlara belki siyah Switzer R911de katilabilir
Ben bir aksilik yasanmazsa M3un rahat bir sekilde yarisi alacagini dusunuyorum
Bakalim surprizler olacakmi![]()
yazmayacam diyorum dayanamıyorum
yakında avrupa yakasında gazlarım anadoluya geçmem olacak![]()
İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
Porsche 200km/h ye kadar tutunma ve vites atma sorunu (otomatik vites) olmadigi icin cok avantajli ama buna ragmen beyazdan daha hizli olan Switzer R911 in bile 100-200km/h suresi TT M3 den yavas
Havalar sogudu asfalt ve lastiklerde daha soguk olacak dolayisiyla daha fazla patinaj olacak.
Belki bu yuzden 200e kadar onde olabilir porsche ama daha sonrasinda M3 un yakalayip gececegini dusunuyorum hatta tutunma sorunu yasamazsa direk one atlatmadan gecer saniyorum.
Iki aracda pboxlari takarsa eger yarisida detaylica inceleme firsatimiz olur.
Onun disinda mesajlara baktimda
Bende Mert abiye Ankara'ya gitmelisin dedim ama islerle ilgili karakolluk bir durum oldugundan su aralar Istanbul'dan ayrilamam dedi ve bu olayda bu konu acildiktan sonra meydana geldi
Ben derbi maci izler gibi olsun diye buraya acildi demistim bu konu ama cogu uye cok seviyesizce yazmis
Taraftar olmak normal ama karsi tarafa saldirmak fanatiklik
TT M3 ile msupra nasil olsa yarisir ve yaristiginda araba bunlar,
M3 Msuprayi gecerse klavye basindan korktun diyip bu kadar agir konusabilen uyelerin hepsi napacaklar kaci delikanli gibi ozur dileyebilecek helal olsun daha hizlisin diyebilecek merak ediyorum...
bugun olmasi gereken yaris olmadi arkadaslar. Dunden beri konuyla ilgili Mert ile konusuyoruz, o gunduz yapalim demisti dun, ben de kalabalik olmaz mi diye sordugumda, kalabaliksa da tanismis oluruz cevabini aldim. En son aksam konustugumuzda bugun icin bana son kez testini yapip arayacagini soyledi. Bugun oglen konustugumuzda yollarin kalabalik oldugunu, testin sakincali olacagini soyledi. Ben de gece yapilmasi taraftari oldugumu soyledim ki bunu daha once de soylemistim. Ancak bayram icin burada olmayacagini, bayramin 3. veya 4.gunu donecegini soyledi, ben de hazir oldugunda deneriz dedim. merak edenler icin son durum budur.
Herkese iyi forumlar,
Salih
celiski ustune celiski var , karakolluk mevzu yuzunden(istanbuldan ayrilamam ) ankaraya gidemem deniyor , salihbjk'nin postunda da bayramda buralarda olmayacagi icin deneme yapilamiyor . ilginc .
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
İster istemez genelin düşünceleri beynime oturuyor.
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
bıtmez bu muhabbetlerın sonu 3uncu sahıslarda dahıl oldugu muddece)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)