User Tag List

Sayfa 12/27 İlkİlk ... 2101112131422 ... SonSon
502 sonuçtan 210 ile 228 arası

Konu: Supra sahiplerinin dikkatine, TESTE DAVET

s2k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TurboM3 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alacaklılar neredesiniz? İş yerim gebze / dilovası. Gelin alın.

Alacaklılar, ya gelin alın, ya da mahkemeye gidin.

Alnım açık. Kapım açık. Takıldığım yerler belli.

Alacaklılar gelin. kapılarım sonuna kadar açık. Korumam yok.

Allah tan başka güvencem yok.

Kendine güvenen adam mahkemeye gider.

Götüne güvenen, alacaklı adam, dayanırdı kapıma.

Ulaşmak isteyen özelden mesaj at, telefon adres vereyim.

Beni bulmak isteyen 2 saatte bulur.

Ya da bülent gibi klavye kahramanlığı yapar.

1 ay evvel dünya "yol 60-130 mph bmw rekorunu" ben ve ekibim kırdı. Benden hızlı bir E30 var, o da VHT li pistte kırdı.

Yurt dışında hemen *** attılar, ama mecburen kabul ettiler. Dünya yol bmw 60-130 mph rekoru ALLAH'ın izni ile bana ve ekibime ait.

Şirketim belli, işim belli. Arabalardan 1 kuruş kar etmedim. Aksine tahsil edemediğim bataklarım oldu. Tuning işini 2007 eylül'de bıraktım. Toplam 2 sene ticaretini yaptım.

Arabasını güçlendirip ödeme yapmak istemeyen insanlardan nefret ettim. Ve bu nedenle tuning ticaretini bıraktım.

Hem maximum gücü isteyeceksin, hem minimum bütçe ayıracaksın. Taksit isteyeceksin ama 24 saat hizmet bekleyeceksin. Başka kapıya. hadi ordan.

Arabanı yıkattır, teslim alırken deposunu bile bana doldurt, ama para deyince kötü adam ol. Hadi ordan.

Ekmeğimi 60 senelik aile tezgahımdan kazandım, ve halen aynı tezgahı çalıştırıp evime ekmek götürüyorum. 1000 kişiye istihdam sağlıyan bir tezgahım varken tuning ticareti ile uğraşmam.

Tuning işinden 1 kuruş cebime girmediği gibi, kaybım oldu.

4 sene evvel tuning işinde başarısız oldum, amma kimseye borcum yok. Alnım açık.
    Alacaklı adamlar, götlerine güveniyorsa çıksın karşıma, alsın mangırını.

Tuning ticaretini bırakıp, 3 sene boyunca her iki m3 ümü hazırladım. Dünyada bilinen en güçlü "yol araçlarından" biri olan supralara davetiye yolladım.

Supra fanatikleri hemen savunmaya geçtiler.

Supra fanatikleri kraldan kralcı oldular.

Supra sahiplerinin boruları ötmez oldu.

1 tane supra sahibi girip yazamadı buraya, ama fanatikleri yazdı.

Bu supralar neden yapıldı. Cevap yolda en hızlı olmak için.

Ben de gelin test edelim dedim. Çok doğal.

Benden alacaklı olan, sevmeyen, kafasına takan, çık gel, gör beni. Ya da mahkemeye başvur. Götten sıkma. Klavye kahramanlığı yapma.

İsmaili ben cumartesi günü aradım, davet ettim. Gelir ise deneriz. Davet sahibi benim.
    Çok kısa bir sorum olacak eğer cevaplandırırsanız sevinirim ;

Bu rekora imza atan aracın TÜM TUNE UP İŞLEMLERİNİ kendi başınıza yaptınız doğrumudur ECU TUNE dahil ?

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    mert abinin son yazdığına 3 defa alıntı yapılırsa sayfa pert olucak gibi maşallah okudum çok sürükleyici...

inş. msupra ile deneme yapılır yakın zamanlar...
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

ST - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ECU tune olayını Oz' yaptı diye biliyorum yanlış hatırlamıyorsam tabi.
    Serdar TURGUT

TurboM3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Speedman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ECU tune olayını Oz' yaptı diye biliyorum yanlış hatırlamıyorsam tabi.

Cenabı mevlamın izni ile, ECU Tune kendim yaptım. Kimsenin yardımı yok.

ST - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kusura bakmayın , yanlış hatırlıyorum o zaman , tekrardan kusura bakmayın.
    Serdar TURGUT

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu topic dikkatimi çekti o yuzden sordum

http://www.bimmerboost.com/content.p...age=5#comments

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Speedman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kusura bakmayın , yanlış hatırlıyorum o zaman , tekrardan kusura bakmayın.
    Rica ederim.

Özgün benden çok daha bilgili, ve çok daha iyi tune eder.

Ancak ben hobi amaçlı yaptığım için kendim tune etmekten hoşlanıyorum.

Yoksa Özgün yapsa daha kaliteli bir tune çıkardı.

Alıntı s2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şu topic dikkatimi çekti o yuzden sordum

http://www.bimmerboost.com/content.p...age=5#comments
    Bu adamlardan parça aldım, ancak tune olayı 100 % bana ait.

Şöyle düşün hergün her hafta sonu ayar yapıldı. 3 sene boyunca.
    10.000 den fazla dyno run yaptık. 3 sene boyunca.

Amerika dan 3 sene boyunca tuner getirmek, burada ağırlamak.....

Zevk amaçlı, hobim, amatörce kendim tune ettim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rica ederim.

Bu adamlardan parça aldım, ancak tune olayı 100 % bana ait.

Şöyle düşün hergün her hafta sonu ayar yapıldı. 3 sene boyunca.
    10.000 den fazla dyno run yaptık. 3 sene boyunca.

Amerika dan 3 sene boyunca tuner getirmek, burada ağırlamak.....

Zevk amaçlı, hobim, amatörce kendim tune ettim.
    Ben sadece bazı şeylere açıklık getirmek amacı ile sordum , tabikide 3 sene boyunca gelip yurtdışından ayar yapmaya tuner getirmek imkansız demiyelim ama ciddi masraf isteyen bir olaydır, ancak paste ettiğim linkde dikkat ederseniz 1 hafta boyunca uğraştım bu araçla aracın sahibinin kendi dynosunda yazdığını görüne , e birde TRde M3 turbo hemde kendi dynosu olan başka isim aklıma gelmeyince haklı olarak merak ettim umarım sizi sıkıştırıyormuş gibi gözükmüyorumdur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı s2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben sadece bazı şeylere açıklık getirmek amacı ile sordum , tabikide 3 sene boyunca gelip yurtdışından ayar yapmaya tuner getirmek imkansız demiyelim ama ciddi masraf isteyen bir olaydır, ancak paste ettiğim linkde dikkat ederseniz 1 hafta boyunca uğraştım bu araçla aracın sahibinin kendi dynosunda yazdığını görüne , e birde TRde M3 turbo hemde kendi dynosu olan başka isim aklıma gelmeyince haklı olarak merak ettim umarım sizi sıkıştırıyormuş gibi gözükmüyorumdur

Sorun yok.

Gelen adamın neler yaptığını OZ de iyi biliyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sorun yok.

Gelen adamın neler yaptığını OZ de iyi biliyor.
    Eğer çok özel değilse paylaşabilirmisiniz araç sahibi olarak tabi tamamen size kalmış ama bence verdiğim linkede bi cevap yazmak yakışır diye düşünüyorum sizcede öyle değilmi ?

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    haala gereksiz yazılarla atar yapıyorsun abi, adamlar arabalarımız tamamlansin deneriz diyorlar hala supraların boruları ötmez oldu ne tune için yurt dışnı aradık nede arabamız çaışmıyor die dert yandık bak abi kimsenin laf ettiği yok arabanı TEBRİK Ettttik hala ve haşqa gideri yaptım diyorsun bizde san diyoruzki araba ları çağırdım gelmedi peki biz seni çağırdımızda yemeklerdeydin kimse sesini çıkardımı sıkıntılar vardı KİMSe sana laf dedimi ? hepseni koruduk busefer biz suclu olduk evet abi hepimiz korkuyoruz sen erkeksin biz parayla map alıyoruz gerizekalıyız beynimiz yok ondan dolayı neyse abi paylaştığım fikirler adına çok üzüldüm Neysem daha yazmıyorum ben bu konuya iiyice cıvığı çıktı

supranın Ak sıkıntı yok bize burası paylaşım sitesi meydanını okudun insanlar geri vites yapmadı Sadece dedilerki arabalarımız hazır olsun geleceğiz hala sesleri ıkmadı diyorsun aradın sordun sıkıntı ne die anlattık biraz ayıp oluyor insanlara ayıp açıkcası ....
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rica ederim.

Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    haala gereksiz yazılarla atar yapıyorsun abi, adamlar arabalarımız tamamlansin deneriz diyorlar hala supraların boruları ötmez oldu ne tune için yurt dışnı aradık nede arabamız çaışmıyor die dert yandık bak abi kimsenin laf ettiği yok arabanı TEBRİK Ettttik hala ve haşqa gideri yaptım diyorsun bizde san diyoruzki araba ları çağırdım gelmedi peki biz seni çağırdımızda yemeklerdeydin kimse sesini çıkardımı sıkıntılar vardı KİMSe sana laf dedimi ? hepseni koruduk busefer biz suclu olduk evet abi hepimiz korkuyoruz sen erkeksin biz parayla map alıyoruz gerizekalıyız beynimiz yok ondan dolayı neyse abi paylaştığım fikirler adına çok üzüldüm Neysem daha yazmıyorum ben bu konuya iiyice cıvığı çıktı

supranın Ak sıkıntı yok bize burası paylaşım sitesi meydanını okudun insanlar geri vites yapmadı Sadece dedilerki arabalarımız hazır olsun geleceğiz hala sesleri ıkmadı diyorsun aradın sordun sıkıntı ne die anlattık biraz ayıp oluyor insanlara ayıp açıkcası ....

Yukarıda senin hakkında yazdığım iki satırı okurmusun?

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mert bilenmis
    supralar hazir deil ama hazirlanicak anladigim kadari ile sikinti dert tasa yokken baska bisey cikmis aradan ...

kisisel konulari bu topic altinda yayinlayan arkadas da bence kendi sorununu kendi cozmeli cunku ortada kacan yok telefon acmayan yok adres degistiren yok ayrica sorun yasadigi dusunulen kiside yazmiyor forumda aksine suclanan taraf mert her seyimle ortadayim buyrun demekte ...

tarafsiz bakarak yaziyorum ticari iliski ile ilgili suclamalar, yazilanlar hakli bile olsa( ki ben sahsim adina inanmak istemiyorum) yontem yanlis kirici yikici asaglayici kucuk dusurucudur ve ne olursa olsun bu forumda kimse kimseyi asaglama hakkina sahip degildir.

Allah sabir versin .
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

306gti
    Misafir
    herkes herkese bilenir normaldirde iftira atilmasina ayar oldum klavye kahramanlarindan nefret ederim.mert acık acık yazmıs gotune guvenen gelsin yerim belli diye guvenen gelsin yada iftira atmasın.

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kimin iftira attığını kimin doğru söylediğini Mert gayet iyi biliyor arkadaşlar merak etmeyin... ne beni ne de Mert i tanımayanların yorumları da gerçekten ilginç...

detaylara girmiyorum gerek yok Merti bilen biliyor zaten,beni de bilen bilir... pembe M3 benim gördüğüm en iyi modlu araçlardan biriydi, kendisine yaptığı araçlara lafım yok... ama müşteri olarak anlaştığı arkadaşlarıma yaptığı yanlışları da hepimiz gözlerimizle gördük, sonra Mert biranda kayboldu...

Mert Kurtaran da seni 3 sene önce Allaha havale etti o nedenle rahatsın, bence artık bırak bu tarzı afrayı tafrayı... bak 30u geçtik artık 20lerde değiliz! yaptığın hataları kabul etmezsen her yerde birileri karşına çıkar emin ol, fransaya da gitsen, caddeye de çıksan...

son sözüm de kimseyi tanımadan hariçten gazel okuyanlara, burda isim vererek bir olay tartıştığımıza göre demek ki bir sebebi var... sizin izlediğiniz gallardo ferrari vs M3Turbo videolarına göre yorum yapmıyoruz burda gönül isterdi ki Mert de zamanında verdiği sözleri tutabilse ya da söz verdiği arabaları hazırlayıp müşterilerine teslim edebilseydi de yıllar sonra bile bunlarla uğraşmasaydı!
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kıbrıs , yunanistan , almanya uzak ve sıkıntılı yerler neden ankaraya gelmiyosunuz ankarada sizin dişinize göre çok araba var bence bi araştırın derim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dış kapının mandalı olaraktan

birkaç gündür takip ettiğim kadarıyla ve anladıgım kadarıyla

turbo m3 arkadaşımız zamanında yaptıgı makinanın hazır olmadıgı zaman yarış talebi olmuş ve sanırım biraz dalga geçilmiş

ve ah etmiş video dan gördüğüm kadarıyla iyi bir m3 yapmış şimdi o günlerin intikamını alıyor her akşam biraz tatlı biraz acı gider yapıyo

saygı ve sevgi çerçevesinde olursa izleyici oluruz

sahsi fikrim bence kendi evine çağırmaktansa bence deplasmana gitmeli

çünkü iddaa sahibi turbom3
    İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benimde günlerdir anladığım bişi var;
    Mertte, Özgünde, Bülentte, bende, sizlerde hep ama hep aynı şeyi yazıyoruz. Sonsuz Dejavuya bağladı mevzu. Karışmak gibi olmasın ama en güzeli konunun kitlenmesi sanırım.
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kimin iftira attığını kimin doğru söylediğini Mert gayet iyi biliyor arkadaşlar merak etmeyin... ne beni ne de Mert i tanımayanların yorumları da gerçekten ilginç...

detaylara girmiyorum gerek yok Merti bilen biliyor zaten,beni de bilen bilir... pembe M3 benim gördüğüm en iyi modlu araçlardan biriydi, kendisine yaptığı araçlara lafım yok... ama müşteri olarak anlaştığı arkadaşlarıma yaptığı yanlışları da hepimiz gözlerimizle gördük, sonra Mert biranda kayboldu...

Mert Kurtaran da seni 3 sene önce Allaha havale etti o nedenle rahatsın, bence artık bırak bu tarzı afrayı tafrayı... bak 30u geçtik artık 20lerde değiliz! yaptığın hataları kabul etmezsen her yerde birileri karşına çıkar emin ol, fransaya da gitsen, caddeye de çıksan...

son sözüm de kimseyi tanımadan hariçten gazel okuyanlara, burda isim vererek bir olay tartıştığımıza göre demek ki bir sebebi var... sizin izlediğiniz gallardo ferrari vs M3Turbo videolarına göre yorum yapmıyoruz burda gönül isterdi ki Mert de zamanında verdiği sözleri tutabilse ya da söz verdiği arabaları hazırlayıp müşterilerine teslim edebilseydi de yıllar sonra bile bunlarla uğraşmasaydı!
    attığınız linkteki bmw sitesinde tüm sayfaları okudum.48 sayfamı neydi.ne sizi tanıyorum ne mert beyi.
    aracın 2.8 litre olup turboyla beraber 266 hp vermesi olabilir.herşeye okey.ama gördüğüm kadarıyla
    Kurtaran denilen arkadaştan 9 bin dolar gibi para çıkıyor.turbo işine giriliyor fakat komple egzoz dahi cok sonradan yapılıyor.kapak mapak muhabbetini de gördüm.bir de debriyaj balatası filan var.tabikide alıcı satıcı arasında olan anlasmadır fakat ben yapılanların 9 bin dolar edeceğini düşünmüyorum.

Mert beyin verdiği sözleri bilmiyorum yazdığınız kadarıyla superchargerlı e46 m3 ü geçeceğini ve anahtarını ortaya koyduğunu yazmışsınız.fakat su andada bu foruma üye cupracı arkadasmızın o zamanlar kullandığı filtre egzozlu typerını gecememiş bu turbo bmw.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)