Çok kısa bir sorum olacak eğer cevaplandırırsanız sevinirim ;Alacaklılar neredesiniz? İş yerim gebze / dilovası. Gelin alın.
Alacaklılar, ya gelin alın, ya da mahkemeye gidin.
Alnım açık. Kapım açık. Takıldığım yerler belli.
Alacaklılar gelin. kapılarım sonuna kadar açık. Korumam yok.
Allah tan başka güvencem yok.
Kendine güvenen adam mahkemeye gider.
Götüne güvenen, alacaklı adam, dayanırdı kapıma.
Ulaşmak isteyen özelden mesaj at, telefon adres vereyim.
Beni bulmak isteyen 2 saatte bulur.
Ya da bülent gibi klavye kahramanlığı yapar.
1 ay evvel dünya "yol 60-130 mph bmw rekorunu" ben ve ekibim kırdı. Benden hızlı bir E30 var, o da VHT li pistte kırdı.
Yurt dışında hemen *** attılar, ama mecburen kabul ettiler. Dünya yol bmw 60-130 mph rekoru ALLAH'ın izni ile bana ve ekibime ait.
Şirketim belli, işim belli. Arabalardan 1 kuruş kar etmedim. Aksine tahsil edemediğim bataklarım oldu. Tuning işini 2007 eylül'de bıraktım. Toplam 2 sene ticaretini yaptım.
Arabasını güçlendirip ödeme yapmak istemeyen insanlardan nefret ettim. Ve bu nedenle tuning ticaretini bıraktım.
Hem maximum gücü isteyeceksin, hem minimum bütçe ayıracaksın. Taksit isteyeceksin ama 24 saat hizmet bekleyeceksin. Başka kapıya. hadi ordan.
Arabanı yıkattır, teslim alırken deposunu bile bana doldurt, ama para deyince kötü adam ol. Hadi ordan.
Ekmeğimi 60 senelik aile tezgahımdan kazandım, ve halen aynı tezgahı çalıştırıp evime ekmek götürüyorum. 1000 kişiye istihdam sağlıyan bir tezgahım varken tuning ticareti ile uğraşmam.
Tuning işinden 1 kuruş cebime girmediği gibi, kaybım oldu.
4 sene evvel tuning işinde başarısız oldum, amma kimseye borcum yok. Alnım açık.
Alacaklı adamlar, götlerine güveniyorsa çıksın karşıma, alsın mangırını.
Tuning ticaretini bırakıp, 3 sene boyunca her iki m3 ümü hazırladım. Dünyada bilinen en güçlü "yol araçlarından" biri olan supralara davetiye yolladım.
Supra fanatikleri hemen savunmaya geçtiler.
Supra fanatikleri kraldan kralcı oldular.
Supra sahiplerinin boruları ötmez oldu.
1 tane supra sahibi girip yazamadı buraya, ama fanatikleri yazdı.
Bu supralar neden yapıldı. Cevap yolda en hızlı olmak için.
Ben de gelin test edelim dedim. Çok doğal.
Benden alacaklı olan, sevmeyen, kafasına takan, çık gel, gör beni. Ya da mahkemeye başvur. Götten sıkma. Klavye kahramanlığı yapma.
İsmaili ben cumartesi günü aradım, davet ettim. Gelir ise deneriz. Davet sahibi benim.
Bu rekora imza atan aracın TÜM TUNE UP İŞLEMLERİNİ kendi başınıza yaptınız doğrumudur ECU TUNE dahil ?