yanlış bilmiyorsam 1 dk lık saygı duruşu ölmüş birini anmada yapılır ...
birini tebrik takdir edicekseniz önünüzde saygı ile eğiliyorum derseniz daha doğru olur gibi geliyor
(Ha siz TurboM3 İsmail abi yi fena geçicek manasında dediyseniz orası ayrı ... )
konuya gelirsek ...
umarım deneme gerçekleşir artık tüm gözler TurboM3 de ... bakalım İsmail abi nin teklifini görücekmi ?
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
ismail abi hatırlarmısın bi sabah senle uzun uzun telden konusmustuk bu konuyu ben bmv ye turbo yapmak için senden fikir almiştım derken bu konu acılmişti...
ve sen o zamanda aynısını dıyodun ve şimdi herkezle paylaştın helal olsun sana ismail abim..
Mert bey ilanın başında geçilebilirmde demiş zaten yani % 100 geçeceğini iddaa etmiyor ama İsmail beyde kalkıp ankaradan gelecekse bir bedel talep etmesi de gayet normal.
uzaktan her açıdan da bakıldığında çok olası bir kalkış gibi durmuyor...
Bu başlık böyle atarlar , giderlerle yürüyecek gibi....
'05 Honda CBF 600 SA
'16 Qashqai
bence mert abinin gecilebilirim demesindeki amac gecildigi taktirde ben zaten gecilebilirim demistim bi iddam yoktu seklinde savunma yapmasını saglıyacak..
ama şunu gordumki gecme ihtimaline bile guvenerek bu kadar yazı yazan bi supra dusmanı gectigi zaman neler yazar hepımız tahmın ediyoruz..savunma hazır saldırı acık
remaps.tr & Turbo Zone Garage
evet bakalım son durum ne olacak ankaradan da haber geldı ne de olsa bakalım konu ne yonde gelışecek bu forumu sevmeyen olsun zaten iş guc arası en buyuk keyıf oluyor tech
ETE KEMİĞE BÜRÜNDÜM YUNUS DİYE GÖRÜNDÜM
YUNUS EMRE
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)