Suan herseyi sim den telefona aktardım , varsayilan i sim den tel e aldım , ve görüntülenecek lerden sim i kaldırdım....bakalım nasi olucak.hallederim inşallah.
Suan herseyi sim den telefona aktardım , varsayilan i sim den tel e aldım , ve görüntülenecek lerden sim i kaldırdım....bakalım nasi olucak.hallederim inşallah.
benim bu telefonu kullanalı 2 yılı geçti hiç başıma gelmedi
bence sen bi sw güncelleme yap nokia sitesinden programını indirip
bende rehberde olup gorunmeme problemi sadece whatsapp uzerinden arama yaparsam numara olarak çıkıyor kendi rehberle ilgili hiç sıkıntı yaşamadım
kullandığın sw ile ilgilide olabilir
*#0000# yap bi surume bak en son 091 çıktı
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Evet en son sürüm
son denememi de yaptım , kayınpeder aradı ç, ekranda gözükmedi isim , tanıyamadım rezil olduk yine, çaresi yok e72 emekliye çıkıyor
![]()
rehberdeki no lar gider dimi?Yedekleyip son olarak onu da deniym.Ex aşkım bb9900 dan da hayır yokmuş , durduk yere e71 alıcaz yoksa iimi![]()
herşey gider rehber yedeğini al kesinlikle dene son surum olması ile çozulmuyor çoğu problem son sürüme yükletip hard format atmak gerekiyor
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
rehber yedeği aldım , hard reset attım , sonra rehberi tekrar yükledim telefona , simdeki numaraların da hepsini sildim.Şimdi beklemedeyim , inşallah düzelir , çünkü beğendiğim , işimi görücek hiçbi telefon yok ama ilk yanlışında harcıycam![]()
Cok ilginç
Benim rehber ayarları aynen şu şekilde;
Gösterilecek rehber: Telefon hafızası,sim hafızası işaretli
Varsayılan kayıt hafızası: Telefon hafızası
Bu sekilde değilse bu sekilde yapıp dene bide
benim normali
Gösterilecek rehber: Telefon hafızası,sim hafızası işaretli
Varsayılan kayıt hafızası: sim hafızası
idi....
Şimdi
Gösterilecek rehber: Telefon hafızası
Varsayılan kayıt hafızası: Telefon hafızası
şeklinde yaptım , ve sim hafızasını boşalttım komple.Bakalım bi iki gün takıliym bu şekil , düzelicek mi....
(Not , eskiden beri yaşadığım bişey bu , yeni değil.Günlük rutin görüşmeler eş dost olduğu noktada sıkıntı olmuyordu ama iş görüşmelerinde gelen aramalarda baya sıkıntı oluyor.
hard res , sim hafızası boş , tüm nolar rehber de ve gösterilen hafıza rahber olarak bir gün geçirdik ve bi sıkıntı yok şimdilik.İnşallah böyle devam eder.Çünkü hem teknosa hem tgar a gittim , hoşuma giden hiçbi klavyeli telefon yok 9900 harici ,, ama onunda pili ağlatır beni , alamam...
Yeni nokia lardan e6 yı beğendim ama onun da arka malzeme aşırı dandik geldi gözüme.Boydan plastik.İnsan bi metal kapak falan yapar.
Bi hort çekelim konuya![]()
Bi ara nokia hediye paketinden joikuspot premium indirmiştim ücretsiz...Telefona format attım falan tekrardan yüklemek istiyorum indiriliyor diyor indirme cubugu dolduğu anda yükleme basarısız diyor..Defalarca denedim bi sonuc alamadım neden böle bisey yapabilir ??
Hafıza kartınıda biçimlendirmiştim ben..İşin ilginç yanı telefon hafızasında da, hafıza kartında da download klasörü yok..Yüklü dosyalar bölümü var onlarında içi boş![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)