Ovi'nin dünya haritaları yüklü.3gb yakın yer kaplayan onlar ;)
Printable View
Ovi'nin dünya haritaları yüklü.3gb yakın yer kaplayan onlar ;)
s.a
ben evde phılıps sna6500 modelli modem kulnıorm teli 2 gn önce aldım ewde modeme baglanamıyorum şifreyi dogru yazdıgımdan eminim hata şifri en az 10 kere dgştiim gene olmadı üst kattaki komşmuzun netine baglnıorm ama bnm modeme bglnmıorm nden acaba bi yardım
Suan 54.005 sürümü olarak güncelleme gözüküyor yangından mal kacırır gibi yüklemeye basladım nedense:D:D Güncelleyen sorun yasayan varmı acaba bir güncel cekelim konuya :):)
1203 feysbuk girmek istiorum ama olmuyor yardım :D
Suan yüklemiş bulunmaktayım.Menü geçişleri vs benim önceki haline göre gayet hızlandı diyebilirim.Farkettiğim tek değişiklik ana menüde alt tarafta küçük gözüken saat simgesi biraz büyümüş gibi :):) Ama harbi hızlandı :D
Arkadaşlar önemli bişey sorucam.
Telefon uçuş modu , çevrimdışı vss herneyse ;; o moddayken wireless la internete bağlanmaya çalıştığımızda yinede şebekeden yermi??
Almanyada bu şekilde çevrimdışı modda evin wireless inden nete girdim , çevrimdışı olmasına ramen arada bi türksel internet falan yazıyordu ama anten simgesi olmadığı ve telefon çevrimdışı modda olduğu için pek kaale almadım...
Ama şuan türksel faturamda olması gereken paket ücretinin bi 80 lira fazlası var.O çevrimdışı wireless ten girmemdem kaynaklanmış olabilirmi?Yarın ona göre dökümlü fatura falan uğraşıcam.
güncel ,, bugün gidemedim yarın gidicem:D
bence çevrimdışı modda girmesi mümkün değil
ama telefon bu ne yapıcağı belli olmaz :D bağlanmayı denemiştir birşey olmuştur :D
öyle bi fatura getirebilecek başka hiçbişey yapmadım çünkü.120DK 70 liraydı.120 nin 100 ü dahi dolmadı ve arama yaptığım anlar paso çevrimdışıydı...tr de de en fazla 1 dakika arama yapmışımdır dışarıya , belki o da yoktu.Ona ramen 160 lira fatura geldi.Yani olsa olsa çevrimdışında wireless ten girerken bi pislik yaptı.O da değilse yıkıcam türkseli çünkü:D
Varmı 54.005 sürüme yükselten.Otomatik tus kilidine alısmıştım güncellemeden sonra otomatik tus kilidi sadece ana menüdeyken devreye giriyor.Mesajlarda vs herhangi bir bölümdeyken hiçbir sekilde devreye girmiyor ayar etti bu durum beni.Varmıdır bunun cözümü acep :)
herkes ondan şikayetçiydi aslında sanırım o yüzden kaldırmışlar bende geri istiyorum o ozelliği :D
saatin biraz büyümesi iyi olmuş ayrıca menu geçişleri hızlı
ve java program yüklerken ingilizce dil seçeneğinde yüklemek gerekiyordu orn trapster
türkçeyken yükledim direk çalıştı o sıkıntıyıda çozmuşler zaten mail güncellemesi ile artık html falan tüm mailler eksiksiz goruntuleniyor
başkada bi fark gozlemleyemedim :)
Javayla ilgili birsey denemedim ama menü geçişleri ve tarayıcada farkedilebilir bi hız değişikliği var.
Tus kilidi olayından neden sikayetçiler onuda anlamadım :D:D Sikayetci olan otomatik yapmasın olsun bitsin :):) Alışmıştım tuş kilidi yapmadan kılıfa sokuyodum simdi önüne geleni arıyo telefon kılıfın içindeyken :D
Bu e72lerin donma sorunun güncelleme ile mi çözdünüz :) menüden mesaja giricem takılı kalıyor böyle :) apatıp açıyorum biraz hızlanıyor gibi :)
teşekkürler yapıcam bunu :)
Cok sacma ya adi ustunde yani otomatik tus kilidi.Istemeyen adam hic kullanmaz olur biter,en kisa surede bi mail aticam bende bu konuyla ilgili nokia'ya.
Ayrica bendede bu zamana kadar en ufak bir donma vs olmadi bence guncellemeyle duzelebilir.Benim arada mesajlarda aramalarda nedendir bilmiyorum hicbir sekilde ses cikmiyordu.Guncellemeden sonra umuyorum bidaha olmaz:)
@onursumer "031.023.232.02 / RM-530 / E72-1" telefona sahibim ancak SW güncellemede Software Updater'da hiçbir güncelleme yok diyor..
Nasıl geçiş yaptınız konu hakkında bilginiz var mı?
Bilgisayara baglayarak pc suite'ten denediniz mi? ben pc suite baglayarak yaptim mesela
nsu ile ürün kodunu güncelleme alan bi kodla değiştirmek lazım
bazı uretim serilerine geç çıkıyor güncelleme sizin kullandığınız cihazda bunlardan biri
çok basit bir işlem forum.donanimhaberde falan bakabilirsiniz
veya nsu vs diye aratın internette dolu konu çıkıyor en kotu eve gittiğimde bi ss alıp anlatım hazırlarım :)
suanda hangı magazada kampanyası var bılen varmı veya en ucuz nerden alabılırım :) arkadaslar
Evet uzun süredir sormak istediğim ama unuttuğum biseyi sorayım ahali :)
Telefonun kulaklıgını bilgisayara taktıgımda,eger kulaklık girişini dibine kadar yuvaya sokarsam ses değişik geliyor yankılı gibi hiçbir sekilde sesler müzikler anlasılmıyor ama biraz geri cekince yani bikac mm cekersem ses düzeliyor.
Tam soktugumda ses yankılı gelirken mikrofon üzerindeki tusa basılı tuttugum sürecede ses düzeliyor.
Bilgisayara baska bircok kulaklık taktım hiç böyle bir sorun olmadı.İlginçtir ki telefonun kulaklığını mp3 calara taktıgımda yine bir sorun olmuyor.
Herkeste varmı bu problem ?
benimkinde normal ses alamilmek imkansızdi pc de , sonrada yatakta dinlemekten koptu gitti
bu arada benimde bi sorum var ,,, bu aletin mp3 çaları nerde yahu??yani mp3leri koyup sıradan biri bittikçe diğerini kendi çalacağı bi program bi bişey yokmu??dosya yöneticide bi şarkı bitince ondan çıkıp diğer şarkıyı açmaktan helak oldum:D
Pcde sorun oluyo ama mp3te falan nedense sorun yok.
Benimkide en sonunda kopcak ip kadar bisey zaten.En ufak harekette ses bozuluyor falan sinirlerimi zıplatıyo ayarını tutturmak için ugrasıyom.
Ayrıca müzik çalar var medya'nın içinde ordan actıgında sıradan calması lazım ya:D:D:D
Sarkıyla müzikle telefonda hiç işim olmuyor ama ordan olması lazım
wireless den güncelleme yapamıyormuyuz ya
e72 aldık guzel hos telefon ama kamerası benı ayar ettı ıyıce ya fotoyu cekıyosun baya bı beklıon anca kaydedıyo onuda gectım bagzen oyle donuyo kırmızıya basınca dırek masaustune donuyo.vıdeo cekıyorum vıdeoda cekerken donuyo telefon vıdeoyuda pc attıgımda aynı donmalar vıdeo da cıkıyo nası cozum bulcam buna ya
Arkadaşlar acil bilgi lazım bu e72 sürekli internete giriyor ben kapatıyorum 3 sn sonra tekrar bağlanıyor ne yapıcam
hard format nasıl atılıyor ? hiçbir program bişey yüklü değil telefonda yeni aldım bi arkadaştan hiçbişey yok uygulama falan nasıl atılıyor hard format bi sıkıntı yaratıyormu atayım abi hemen düzelicekse vodafone internet diye bağlanıyor anasını ağlatıyordur muhtemelen faturalı hat birde
wireless yapsa keşke direk vodafone internete giriyor muhtemelende güzel rakamlar getiricektir bu olay faturaya.. hard formatı araştırdım güvenlik kodu falan diyorlar telefonun onun hakkında da hiçbir bilgim yok malesef
önce ovi suite ile herşeyi yedeklemeni tavsiye ederim *#7370# ile telefon kutudan çıkmış gibi oluyor :)