ayrıca e5 kullananlardan mail ayarlarını yapabilen var mı? biraz araştırdım sanırım genel olarak bir sorun var.
Printable View
ayrıca e5 kullananlardan mail ayarlarını yapabilen var mı? biraz araştırdım sanırım genel olarak bir sorun var.
Uygulamalardan traveler programini kurcalayinca o internet ayarlarini degistiriyor surekli baglanmaya calisiyor..bendede olmustu googledan aratinca cikiyor...orda yazilani yapmistm duzeldi...suan telefondan yazdigim icin linki bulamicam.buyuk ihtimal sorun o
hard format attım düzeldi iyi oldu :) birde şu iphone de facede yer bildirimi dalgası var. e72de de onu yapabiliyormuyuz acaba
ya şimdi öyle şeyler dedin ki normal şekilde zor giriyorum zaten facebook a bunları nasıl yapcam :D
m.opera.com adresine gir normal e72 nin tarayıcısından
ordan son sürümü yükle peşinden artık internete girmek için operayı kullan çok daha başarılı bi tarayıcı
aynı adreslere bi E72 ninkiyle bi operanınkiyle girip farkı gorunce demek istediğimi anlayacaksın zaten :D
tamamdır dayı şimdi hallediyorum bunu :D
E72 için v71 güncellemesi yayınlandı tam olarak hangi telefonlara düştü bilmiyorum ama yavaş yavaş herkesinkine düşer
ben bugun güncellemeyi yaptım
ilk uyarım normalde güncellemede verilerimiz kaybolmuyor fakat forumlarda okuduğum ve benim yaşadığım şeylere dayanarak soyleyim
V71 güncellemesinde hata verme olasılığı var benimki tam telefon açıldıktan sonra sistem hatası verdi ben kurtardım ama komple sıfır format atmak zorunda kalanlar olmuş haliyle verilerinizde uçuyor :)
yenilik ne var derseniz
New, faster version of the web browser, including web search integrated into the web address field, and support for multiple windows
- Here and Now application, which provides you with timely information on your current location, including the weather forecast and details of local movies, restaurants, and events
- Emoticons can be used in text and multimedia messages
- New versions of Maps and Ovi Store
- Ovi Contacts removed
- General performance and usability improvements
telefon biraz daha hızlandı ozellikle web tarayıcıyı değiştirmişler arkadaşlarınız size : ) şeklinde smiley gonderirse smslerde onu gulucuk olarak gosteriyor :)
tam olarak detaylı inceleyemedim ama farklar var
yükledikten sonra bi yedek alıp hard format atmak en ağlıklısı olur sanırım :)
2 saattir güncelleme için ugrasıyorum.. 4.adımda hizmete baglanamadı diyip bitiyor.Sinir katsayım yükseldi
Suan güncellemiş bulunmaktayım..Bendede sistem hatası verdi yeniden baslatılacak dedi ve düzeldi..Herhangi birsey yapmadım ama yedek almakta fayda var..
Gözle görülür derecede hızlanmış menü geçişleri ve tarayıcı :) Ama otomatik tus kilidi olayı yine aynı değişmemiş:ofk:
son 1 haftadır E72'im kapanıyor durup dururken sonra tekrar açmak istiyorum açılınca sim kart çıkarmış gibi saat ve tarih girmem gerekiyor..neden kapanır,başına gelen varmıdır ne yapmam lazım acaba ?
sadece E72 değilde tüm E serisini kapsasa konu daha iyi olmazmı ?
bir sorun var gibi donanımsal bir sorun olmasa o şekilde problem yaşamazsın hiçbir versiyonda bu sorun duymadım ;)
zaten aşağı yukarı tum E serileri birbirine yakın ozelliklerde soran dahil sayılabilir ;)
sadece E71 ile E72 yazılım olarak farklılar ;)
bende yeni aldım bendede cızırtı filan yok üstat bence sen garantiden değiştir.
E63 kullanıyorum ben de. facebookdan video açabilecek bir app biliyormusunuz ?
e72 de kendi tarayıcısı olsun, opera olsun facebook a fotoğraf yükleyemiyorum cepten.. choose file a tıklamama rağmen hiçbir pencere açılmıyor. sorun ne olabilir acaba çok can sıkıcı..
Aynen yaa facede bu sorunu bende yasıyorum...Operada yükleme bölümü dahi cıkmıyor bende :S
sorun facebookta sizde değil
geçici olarak çozum şu m.facebook.com adresinde sayfanın en altına inin yardım vs var
bide basit siteyi dene diye birşey var ona tıklayın sayfa çok daha basit şekilde açılıcak o şekildeyken yüklemek isterseniz yükleme çalışıyor sonra işiniz bitince aşağıdan normale çevirirsiniz :)
Bunuda denemiştim olmamıştı.İlginctir ki suan denedim oldu :D :D Tesekkür ederim :)
ilaç gibisin yemin ederim dayı :D
Bende düşünüyordum E72 almayı. Bayağı araştırma yaptım. Dokunmatiklerden bıktım adam gibi klavyeli istiyorum. Ancak E72'nin gerek symbian işletim sisteminden gerek kullananların yaşamış olduğu sorunlardan dolayı almadım.
Androidli klavyeli bir telefon bakınıyorum. samsungun galaxy var birtane onunda özellikleri çok düşük. piyasaya yeni çıkacak telefonları bekliyorum :)
e50 e51 e52 e55 hepsinı kullandım e72 şuan kullanıyorum yeni aldım yazılım son yazılımmıs şarjından şikayetciyim e55gibi dayansa daha bır haftalık dusununen olursa sıfırından 100tl indirimli verrim ;)
Nimbuzz kullananan varmı ? E63'de 8 9 aydan beri kullanıyordum şimdi sohbete giremiyorum kimseye yazamıyorum :S silip tekrar yükledim fakat çözümlenmedi
yok mu Nimbuzz kullanan ?
nimbuzz değilde
goruntulu konuşmak için fring ve yazışmak içinde whatsapp kullanıyorum ben :)
fring'den face chat'a bağlanabiliyormuyuz ?
operadan yer bildirimleri artık calısmıyoo varmıdır aynı sorunu yasayan?baska nerden yer bildirimi yapabiliriz?
facebook yenilendiğinden dolayıdır duzelir yakında :)
navi kullanırken saçmalayan oldumu hiç? geçen esenboğadan dönüyorum dedim bi açayım bakalım.dümdüz yoldan gelirken beni sokak arasında gösteriyor kendi kendine şuraya dön buraya dön diyor falan.
tuş kilitinden şikayetçi arkadaşlar varmış.e kapatsın otomatik tuş kilitini yahut açıkken süresini uzatsın.
kendi içinden çıkan hafıza kartı gayet tatminkar.çektiğim fotoyu en fazla 1sn içinde kaydediyor.
wifi üzerinden bağlanıp görüntülü chat yapma imkanımız varmı bu zımbırtıda?
navi güzel çalışıyor kısa yolları falan buluyor kendince hesaplıyor bilmediğimiz yollara sokuyor o yüzdendir bence :D
fring ile goruntulu konuşma yapabilirsin
valla benim tuş kilidinden ki tek şikayetim otomatik devreye girmiyor eskiden nerde olursa olsun hemen devreye giriyordu
ayarlar/genel/güvenlik/telefon ve sim kart/otomatik tuş kilitlenme süresi. buradan ayarladınmı ?
fring wifi mı kullanıyor bağlantıda?
ben 3g kullanıyorum hiç denemdim wifi ile ama sen neyi seçersen onla bağlanıyor
ayrıca bendede ayarlı da sadece ana ekranda otomatik killetleniyor diğer menulerde bırakınca telefonu kitlenmiyor
v31 den sonrakigünceleme ile kaldırdılar o ozelliği sinir oluyorum o yüzden
fring ve whatsapp candır caan :D fring ıcın lımıtsız bı ınternet paketı yeterlı.:)
sonra ıstedıgınız yerde ıstedıgınız zman goruntulu konusabılırsınız :)