Megane II'lerin sigorta kutusunun sürekli arızalandığını ve bu parçanın parçacılarda 800-1000 lira arası bir fiyatta satıldığını duydum. Megane II kullanıcıları bu konu hakkında düşünceniz nedir?![]()
![]()
Megane II'lerin sigorta kutusunun sürekli arızalandığını ve bu parçanın parçacılarda 800-1000 lira arası bir fiyatta satıldığını duydum. Megane II kullanıcıları bu konu hakkında düşünceniz nedir?![]()
![]()
Hmm ilk defa duydum
Golf MKVII 1.6 Tdi
1,5 sene oldu daha bir sıkıntısı yok allaha sukur sanırım bi dönem cıktı bu arıza duzetildi diye biliyorum
bunları söylemeniz iyi oldu. çünkü megane almayı düşünürken böyle bir hatayı duymak hayallerimi yıkmıştı...
megane larda belli model evveli sonrasında fark var sigorta kutusunda diye söylemişti ustam zamanında...
sigorta kutunsun kapağı ters miymiş, su almaya müsair miymiş neymişti belli üretimlerde. ama hangilerinde hatırlamıyorum. sonrasında düzeltilmiş diye biliyorum ve de
7 senedir kullanıyorum hiç karşılaşmadım
5 senedir tecrübem var farklı farklı araçlar daha hiç sigorta kutusunun arıza yaptığını duymadım. 2003 ilk gelenler hakkında cok sorun cıkardı diye söylentiler var. 2005 ve yukarısında kusur duymadım.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
sigorta kutusunu geçtim de bobin sorununa dikkat et derim daha 3 ay önce bozuldu değiştirdik şimdi gene bozuldu oyuncak mı bu ya araba gitmiyor yokuşları 20yle cıkıyorum 3bin devire kadar sanki bozuk zeminde gidiyomuşuz gibi titriyor araba dururken de beşik gibi sallanıyor bu araç devamlı kullanılan bi araç da deil
Arkadaşlar siz duymamış olabilirsiniz ama oto elektirikçilerine bu sorundan dolayı gelen bir çok megane II var malesefcam motorlarıda elektiriksel olarak çabuk bozuluyor...
neyse zaten Megane III aldım![]()
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)