e39 iyidir. bencede 5.20 yerine 5.28 lere bak jum Arada cok az bir fark varmıs yakıt olarak.
97 model bir 520 almayı düşünüyorum, ben de, acaba lpg ile yakıt tüketimi ne olur ?
şuan benzinli araç hiç tüp takılmamış ve km de 55 kuruş yaktığını söylüyor.
Acaba lpg ile 30 35 kuruşlara düşer mi ?
Daddy Cool..
BENZİNİ SHELL'DEN AKLI KELDEN ALACAKSIN !
zaten bu bmwlerde 3.20 3.25ten cok yakıyo 3.28 3.20den az yakıyo bırakın arkadaşlar en ideal motor bence 2000cc üstüde altıda haram
Dilinin İddiasını Yüreğin İspatlamıyorsa Sükût Et..
herkes çok yakıyor diyor yav
mutantın speclerini nasıl gittiğini biliyorsunuz az çok
şehir için efendi kullandığımda kış dönemi 30-32 kuruşu geçmedi ki birde 15 jant değil 17 jant war arabada . hadi otomatik ve stock da efendi kullanıldığında 30 kuruşu geçmez.
e kardeşim bırakında 2.0 motor 1600 kg lık 6 silindirli araç yaksın o kadar. doğan şahin tüpte 40 kuruş yakıyor.
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
Bir yakınımıza 6 ay aradık ve sonunda bulduk o arada edindiğim tecrübeler kesinlikle beyin ve elektriksel olarak kurcalanmamış ve orası burası sökülmemiş olması ve yine edindiğim bir bilgiye göre e60 dan daha çok elektronik fonsiyonlar var hatta garip garip özellikleri var bunların çalışır olması(aracın içinde oksijen sensörü var vs vs. Gibi) için aracın kurcalanmamış olması lazım aracımızı ilk sahibinden bir fabrika sahibinin işlerinin kötü olması üzerine tesadüfen bulmuştuk
Elektroniğine makinaya bağlatsak yetiyor tahminimce.
Daddy Cool..
BENZİNİ SHELL'DEN AKLI KELDEN ALACAKSIN !
arabanın hakkı 5.28 bana göre he 5.20de alınırmı alınır ama yaktığı kadar gitmeyebilir 5.28in emmesi ufak olduğundan torku daha fazla
2001 model ve üstü M54 motorlu 5.20 ler ise 2200cc vergi bi üst dilimde ama o motorda güzel bence 170 hp
düz veya otomatik değilde mümkünse Steptronic şanzıman tercih edilmeli
Elektrikli koltuk - Sunroof - Djital Klima - Perdeler - Koltuk Isıtma ayırt edici özelliklerden
Kronik problemi; direksiyon kutusu. Yağ kaçırmaya başladı mı içersindeki kremayerin ve milin revize edilmesi gerekiyor. Yaklaşık maliyet işçilik dahil 500-1000 lira arası. Yakıt olayına gelince motor, mekaniğin sağlıklı olduğunu varsayarsak; litre bazında 14-16L, güncel benzin fiyatlarıyla 50-55 kuruş yakar şehir içinde. 30-40 kuruş,12-13 litreler hayal. Fabrika verisi 13.9L şehir içi. O araca 12-13 litre, 30-40 kuruş yaktıran varsa anahtarı masaya koyarım. Öyle bi dünya yok. Onun dışında temizini denk getiremezseniz bir gün biner, üç gün sanayide alırsınız soluğu.![]()
Drive to win!
Şu kuruş hesaplarını da hiç anlamıyorum. 100KM' de yaktığı yakıtı yazın gitsin. Arkadaşımda var 5.28i E39 10-11litreyle geziyor 100km de istanbul içi. Bizzat şahitim. Manuel vites lpg falan yok araçta.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)