Ben dün 50 lira benzin aldım ve km yi sıfırladım, 97 model tek vanos hiç tüp takılmamış aracıma, bugün yarın belli olur ne yaktığı, burdan aktaracağım herkese.
Ben dün 50 lira benzin aldım ve km yi sıfırladım, 97 model tek vanos hiç tüp takılmamış aracıma, bugün yarın belli olur ne yaktığı, burdan aktaracağım herkese.
Daddy Cool..
BENZİNİ SHELL'DEN AKLI KELDEN ALACAKSIN !
Dün akşam aldığım yakıt bitti, tamı tamına istanbul içi, sakin ve sert karışık kullanımda araç 50 lira benzin ile, 90 km yaptı, zorlasam 100 bile yaptrablrm yani.![]()
İtirazı olan varsa fotoğraf çeker yollarım bir daha kine![]()
Daddy Cool..
2003 model 525 otomatik var. gram yağ yakmaz şehr içi 40 kr den aşşa düşürmek imkansızdır. bu 30 kr hesaplayanlar kış günü arabanın yaktığı benzini ve yağı hiç hesaplamıyor heralde...![]()
Olay tüketim verilerine dönmüş.![]()
Drive to win!
50 liralık benzinlinle hesabı nasıl yapıyorsunuz.Depo tamamen boş araba çalışmıyorken 50 liralık koyup tekrar araba stop edene kadarmı yürüttünüz sadece bu şekilde sağlıklı km ölçümü yapabilirsiniz.Yoksa ışık yanarken 50 aldım tekrar ışık yandı 90 km ide ise o iş biraz yanlış.
Ben depoyu fullerım 0 larım.Belli bir km yaparım atıyorum 400 sonra tekrar fullerim.300 lirayamı doldu.Pompayada karışmam nerde tık ederse boğaz yaptırmam yani.Sonra 400/300 yaparım ne yakıyorsa çıkar bence en doğrusu bu,50 liralık benzinle hesaplamak zor bence..
ÜStadım 65 km si soğanlıktan orhanlıya git gel olarak kalan 25 km ise soğanlık kartal uğur mumcu arası hafif hafif gazlayarak yapıldı.
Aracımda cutout sistem de var bu bahsettğim 25 km tamamen egzoz açık olarak yapıldı kalan 65 ise egzoz kapalı esnaf mode olarak yapıldı.
Daddy Cool..
Arkadaşın dediği doğru, kullanımdan kullanıma değişir tabi ki, sonuçta bazı insan normal kullanırım sanar aslında çok devirli kullanır, öyle alışmıştır, ben standart olarak şehr içi 2000 deviri geçirmemeye çalışıyorum, ve şuan 55 kuruş yakıyor aracım, gayette memnunum ve lpg işine girmeyi düşünmüyorum.
Fabrika verileri vs hepsi gereksiz şuan, aracın ne yaktığı ortada![]()
Daddy Cool..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)