bence çok öyle düşünme:D
Printable View
4'üncü Mknz. P. Tug. K.lığı
KEŞAN EDİRNE
varmı buraya çıkan beyler bildiiniz.
ulan lise arkadaşımla aynı yere düşmüşüz :) kebap vallaaaaa
edirne süloğluna kim düştü?
çok yakın bi akrabam gitti orda çektiklerini 3 sene anlattı keşke uzun gideydim doğuda olaydım dedi sürgün yeri akıllı deli ayırmadan eğitim yaptırıyolarmıs :D
ilker bunları diyen abimizde bayağa bi atletikdi eğitim derken deli eğitimi gibi düşün koşma en sadesiymiş :D :D
adam face booka edirne merkezde olan 3-4tane tabela var altlı üstlü biriside süloğlu onun fotosu koydugumda beni telefndan aradı rica etti :D :D sil diye :D :D
İlker ve Halil abi aynı yere düşmüşsünüz çok sevindim.Beraber gırın içeri ayrılmayın sakın body olursunuz :D
Van erciş e düştüm topcu olduk. :)
kastamonu gölköy yüzde 99 doguya dağılıyormuş.
spekülasyonmudur dogrumudur bilgisi olan?
Antep yolcusu kalmasın
Gaziantep İSlahiye...
ankara etumesgut zırhlı bırrlıkler kısa dönem er olarak gdıorm warmı gelen oraya ....
lise arkadaslarımı aradım bitanesi kütahya merkez biri d.beyazıt buralara düşen varsa ikside iyi cocuklardır irtibatlarını verrsinler iletiyim orda kaynasın :D
Genellikle kısa dönemler gittiği ilde kalır. İl içerisindeki müfrezelere dağılır.
Çok enderdir acemilik yaptığı il dışına çıkan.
Örnek olarak geçen sene çorluda 400-500 kısa dönemim 1 tanesi bile il dışına çıkmadı. Keza Patnosa giden kısa dönemler de Ağrı ili sınırları dşına çıkmadı. Çevremden tek tük gittiği ilin dışına çıkanların olduğunu duydum..
kütahya çıkanlar yaşadı:D
kapıdacok yıgılm oluor 4 saat beklemenız muhtemel.kapıda gorevlı tanıdık uzman var ısteyene ısmını verebıırım 10sn de ıcerı girer:D
kesin kararımı verdim bende şubeylede görüştüm uzun dönem olarak şubat-mayıs birinde gidiyorum
sagol yardımın için dostum.
zaten askere gitmeye karar verdim , ilk adımlari senden ögrendim mezuniyet sonrasi , sonra yanima götürceklerimizi senden ögrendik , karşilaşcagımız problemleri durumlari da senden okuduk hep , yapçaklarimizi , yapmiycaklarimizi. şimdi de yine bilgi birikimin ile yol gösterdin. Allah senden razı olsun=)
Herkes sağ salim gitsin gelsin. Allaha emanet olun.
Kısa dönem olanlar komutanlar tarafından sevilmez. Göze batmamaya çalışın. Herkesle iyi geçinin. Unutmayın türlü türlü insan var. Soğuklar başladı. Asker çarşısından içlik vs mutlaka alın. Sivili kafanızdan silin. Dünyadan-Türkiyeden ayrılıyormuş gibi bir piskolojiye bürünün.
Kırklareli tarafına gelecek olan var mı?
kısa dönemler bulundukları il içinde dağıtılır.
arkadaşlar yanımıza almamız gereken evrak ? gıyecek flan nedır acep? :)
yok mu YARIMBURGAZ İSTANBUL? 1'İNCİ OR. HRK. KUR. YBŞK. MU. A. K.LIĞI
geçen sene bu vakitler aynı heyecanlar bende de vardı :)
çabuk mu geçti ne ? :)
hepinize hayırlı tezkereler beyler
erzurum ılıca ulaştırma bölüğüne gidecek olanlarınız varsa eğer pm atın bana ordaki komutanlardan uzmanlardan çok tanıdık var bi şekilde yardımcı olmaya çalışırım.
kastamonuya gıdıcek arkadaslar guneşe hasret kalıcaksınız havlu pecete bol bol goturun yanınızda vay bea 4kısılık koguslar sıcacık bı bına sıfr yepyenı yataklar:)