hahahaha :hehe: adam gelince hakkaten abim olucak bu gidişle :D
ahuahuahuahuhua tam action man istediğini buldu :D kısa dönem er olarak çıktı ama dün orası hakkınd aizlediğimiz videolar falan yetti :D
Printable View
http://www.youtube.com/watch?v=NLBN_KfN_sY
ufacık çocuk bile g.tünü yırtıyo ben askere gidecem diye bişey olmaz korkucak bişey yok aslan gibi değilde kedi gibi girin kapısından içeri yeter :D girdiğim gibi çıktım dersiniz en azından :D
burdur ' a çıkan arkadaşlara elimden geldiği kadar yardımcı olmak isterim . askerlikleri burdur ' a çıkan arkadaşlar , bana pm ile ulaşsınlar ...
iskenderun için uçakla adana ordan da otobus mudur mantıklısı?
Gök2 senmi gidiyosun :)
göktuğ nisanda gel beraber gidelim :D
yok mu eski foça ya :D
beyler elinizi çabuk tutun uçak biletleri tr genelinde kitlenmeye başladı.....
beyler birliğe ne kadar erken teslim olursanız o kadar erken çıkarsınız :)
hemde yoğunlukdan kurtulur alıcağınız kamufulaj alet edevatları seçebilme şansınız bile olabilir..
o zaman yedek subay olmak istiyorum diye belirtseydi bide komando :) o zaman garanti ya giderdi :D ah komando olmak iyidir insan limitlerini öğrenebiliyor :D
hemede nasıl öğreniyo 48 kilo gittim 64 kilo geri gelmiştim askerlik gibisi varmı ye içi yat :D
başbakan haklı askerlik yan gelip yatma yeri değil :D
Samsun Acemi birliğine makineli tüfek taburuna 77 kilo gittim 2,5 ay acemilik yaptım Dağıtıma geldim 62 kiloydum :D
65 Kilo Belçikaya gittim 82 kilo geri geldim :D
heee bide 18 ay diye gittim 15 aya düştü :D
Edirne'de bir çok birlik var kısa dönem acemi olarak önce Karaağaç,Kestanelik yada Süloğluna gidersiniz.Dağıtımda da bu üçünden birine yada sınır karakollarından birisine düşersiniz. Edirne şehir olarak gayet güzel bir şehir. Asker açısından tam tersi genelde sorunlu askerleri yolluyorlar. Bide 54.mknz nin denetlemesi hiç bitmez.Sürekli bir general gelir gider :) helikopterler eksik olmaz. Ben asteğmen olarak 9 ay orda kaldım 5 tane denetleme 2 tatbikat gördüm:)) Seçmelerde tugayda kalmaya bakın.