User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
41 sonuçtan 39 ile 41 arası

Konu: Focus Collection TDCİ 90 hp - Opel Astra 1.3 CDTi

özgür67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eworen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    308 i neden sattınız acaba ?
    Yaklaşık 7-8 yıldır fransız grubu araçlara bindim.Aracım çok az yakıyordu fakat yollarımızın bozuk olması sebebi ile çok kollamak gerekiyor.Sıfır arabadan gelen sesler yavaştan soğutmaya başlamıştı.İyi bir fiyat teklif ettiler.Bende sattım.

özgür67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı merruse Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Her iki aracı da kullanmış birisi olarakta hava karada focus.. 1.3 Astra kıçını kaldıramıyor. 6 ileri değil 16 vites bile olsa tırt. Sonuçta ikiside eski kasa. Hacim lazım hacim.. 1.3 Motordan da 90 hp alıyorsun doğru ama 1.6 motordan aldığın 90 hp ile aynı değil.

Motor anlamında her şartta focus astrayı döver.

Astranın konsolu yekpare olması nedeni ile daha az ses yapıyor, ancak gürültülü olan focuslar zaten makyaj öncesi focuslardı. Makyaj sonrası focuslarda eskisi gibi trim sesi falan abartılı değil. Astranın içinde cep telefonunu koyacak bir yer bile bulamazsınız.

Motor sesini içeri alması konusu göreceli.. Ölçüm olmadan işkembeden sallamış olmak istemem ama Astra nın daha sessiz olduğunu iddia eden aradaşlar onun lastiklerinin 195/65/15 olduğunuda unutmamalı.

İllede bu ikisinden birisi seçilecekse focus.
    Teşekkür ederim açıklaman için.En güzeli test etmek.İnsanlar niye anlamış değilim ama bazen anlamsızca araç kötüleyebiliyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya ikiside çok çok iyi arabalar değil. Kötü arabalarda değiller. Eğer ESP li cartlı curtu Astra alacağım desen bende onu al derdim. Ki bende 2004 1.6 elegance vardı zamanında. Olmayan paket yoktu üzerinde. Bagajı ufak diye satmıştım. Ama 1.3 CDTi gerçekten alınacak araba değil benim gözümde.. Hele 3080e alışmış birisi olarak 1.3 astra ile çok kafanı vurursun..
    Hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır. / Bayezid i Bistami

--..-.----.-..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)