Nissanda çalışan bir arkadaşım juke ün bayağı ilgi gördüğünü satışlarınında çoğalmaya başladığını söylemişti
Nissanda çalışan bir arkadaşım juke ün bayağı ilgi gördüğünü satışlarınında çoğalmaya başladığını söylemişti
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
bu gun canlı olarak gordum. hic tarzım deıl. cok saycma bı arac bence.
bu arabada gordugum tek sey. eger tokyo drift cekılırken piyasada olsaydı yesil turan yerıne bu olurdu..
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Bizde bugun bu araca baktık arkadaşın annesine almak için vala benim hoşuma gitmedi desem yalan iç design'ı falan bildiin gideri var aracın ama bize göre değil.
www.MINIciyiz.biz
Ön tasarımı hiç hoşuma gitmeyen araçlardan birisi..![]()
bende bugun gordum, bana da biraz garip geldialısıldıgın dısında bi tasarımı var...
fordfocus2st-diesel edition-
suzuki swift GL
Bende bayram tatılınde londrada test sürüşü yaptım araca bence güzeldi ama bindiğimiz araç en full modeliydi ve benzinli olanıydı baya seri ve güzel ancak benm puntodan daha kucuk bagajı... :S
Everyday I ** Çapulling!!!
bayan arabası bence erkek işi değil delikanlıyı bozar
bi bagajı çok küçük ama suv tipi için hem fiyat hemde araba güzel nen beğendim ama qashqai alırdım o ayrı mesele
GOT DİESEL&TORK
bagaj bence o ebatta bir araç için yeterli
qasqhai ile arasında 10 lira fark var
1,5dci motoru gayet iyi + 6 ileri manuel
isteyene daha güçlü benzinli turbo 4wd versiyonu da var
ama keşke cam tavan bu ufaklıkta da olsaydı
tasarım kesinlikle dikkat çekici , jant ve yay ile ciddi değişiyor
ama bu tarz ekstrem tasarımların en büyük handikapı juke'da da var ,
yani ya çok seversiniz ya da nefret edersiniz... arası yok...
![]()
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
valla fuarda cok ınceledım hatta almaya baya nıyetlendım fıyatı gorunce , ama bıkac ozellık ekletrınce fıyat baya şişti ve vazgectım.. cam tavan, deri , otomatik vites eklettım normallerı baya dolu zaten 57 bin oldu fiyat bide 4x2 , 4x4 leri 74 ten baslıyo sanırım, ama çok tatlı sevimli enterasan bi araçiçide güzel genişlikte...ş
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)