yakında haber cıkar otodrom da kaza die yakındır...
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
torpil spec yapan aga ben ilk geldiğimde bir sıktı ses filan aklım gitti zaten...
gayet başarılı bir org. oldu
bir tane vatandaş bu kağıtlarda ağır şartlar var dedi
adam o zaman gidebilirsiniz deyince imzaladı
zaten araca binmeden geri veriyorlar kağıtları...
düzenbazlık filan yok yani ....
bir çok kişi işkembeden çıkarmış bir sürü şeyi korkulcak birşey yok ...
LAMBo olursa 2 tane alıcam valla tadı damağımda kaldı...
Dr.ECU
yazildigi kadar abartilacak bisey yok
ferrariye oturmadiysaniz ve oturmak istiyorsaniz gidilebilir
ama gazlarim ucarim hizlanirim yanlarim gibi dusuncelerle gitmeyin el bos donersiniz otoparkta ferrari ile sakince dolasmak diye adlandirilabilir ....
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
bu olayin amacini sole acikliyim ben size siz ordan pay bicin amac tum halk ferrariye binsin deil turkiyeye yeni giris yapan firmanin turkiyedeki reklam stratejisidir .
yani ferrari ile reklam yapilmaktadir yoksa kimsenin ferrari verip gazlatalim mantigi ile 100 tl ye 700 bin tl lik bir otomobili baska birine kiralayacagini dusunmuyosunuzdur umarim![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Firma reklamda yapıyor olabilir paranın ... koyuyor olabilir.
Bu niye bu kadar rahatsız ediyor ki. Adamlar böyle fırsat sunmuş isteyen alır biner istemeyen almaz binmez bu kadar basit...
Onlar öcü firma para kazanmasın gitmeyin kimse diyemez orada bu arabayı kullanmak hala riskli dün gördüm çünkü kadın pist dışına çıkardı. direksiyonu kötü olan birisinin süremeyeceği bir araba hala şu anki modda bile ...
Ben bununla yetinmem diyen birisi gitsin parasına kıysın bir hafta sonuna kiralasın tabii herşey para ile olmaz bu f430 gibi araçlar için başka şeylerde lazım ...
Çoğu insanın belkide hayatında canlı görmediği bir araç ben gördüm bindim hatta kullandım aman abartılcak birşey yok demekte küçük düşürücü bir mesajında anlamı yok...
Adamlar hizmet vermiş isteyen aldı kullandı kimisi tatmin oldu kimisi olmadı.olmayan bir daha uğramaz almaz bu tür organizasyonlara katılmaz....
Autodrom'da 3 Tur F430 ile tur attım gayet keyifliydi bu kadar aracın kısılmasına rağmen...
Dr.ECU
şimdi şöyle bır durum varkı beklentıyleyle alakalı sız ıcıne oturup otoparkta dolanır gıbı dolanmaktan hosnut kalmıssınız ama bu benı mutlu etmez 100 lıra vermem yanı boyle bısey ıcın celıskının oldugu nokta sehır fırsatında 'diledıgınız gıbı kullanabılırsınız' gıbı bır cumle gecıor bunu yazdıkları an benım beklentımde dıledıgım gıbı olur bunun karsılıgını alamadıgmız zamanda sıkıntı sonucta tabııkı 100 lırası olan herkes bınıor herkese nasıl hız yaptırcaklar demıssınız o benım problemım degıl bana reklamını o sekılde yapıosan bende hız yapacagım modunda gelırım oraya bunuda yaptrmazlarsa problem olur tabıkı tamamen uydurma bısey gene soluorum...
bence satın almadan önce satın aldığınız hizmeti incelemeniz lazım, autodrom pistini biliyor olsanız zaten o aracın tamamen açık halde olsa kullanamayacağınızı bilirsiniz.
istanbul park değilki ufacık pist orası... keyif almak için gidilecek bir oragnizasyon kalkıpta ferrari ile dilediğimce gazlarım organizasyonu değil bence...
İlanda gel dilediğin gibi gazla yazıyor , mertece54 ona takmış ve kısmende haklı.
Sunamıcakları şeyin reklamını yapmasınlar büyük harflerle
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)