Allah rahmet eylesin sağolun..
Printable View
Güzel kalın harflerle göstermeyi biliyorsun anladım da o kalın harflerle gösterdiğin cümlede, ben rahmetlinin o kazada hız yapmadığı veya süratli olmadığınımı yazımşım yoksa o bahçelide gördüğün motorcunun rahmetli murat yalçın olduğunu nerden biliyosun diyemi sormuşum ? Ayrıca sen bu kadar gocununca baktım o kelimeyi de yazan senmişsin ve şansını çok zorlamamak gerekir o arkadaş çok fazla zorladı vs yazmışsın, sen hangi sıfattasında buna karar verebiliyosun, Son peygamber olarak gönderildin de bizim mi haberimiz yok ? Kim olduğumuzu, ne olduğumuzu unutmayalım, kimse sana gel ARKADAŞ buraya birşeyler yaz diye kafana birşey dayamıyor, madem insaniyet namına yazıyorsun birşeyleri burdaki herkes gibi ya o şekilde yaz ölüye saygın olsun, ya da kimse zorlamıyor kimseyi ille birsey yazsın diye.. !
Allah rahmet eylesin.Başınız saolsun :(
kardeşim bana mail atan sendin sanırım.mailin spam olarak algılandığı için mail kutumu kontrol ettiğimde göremiyorum eğer sensen.kusura bakma.
takmayacaksın kafanı böyle şeylere.insandır der insandır konuşur.heleki sanal ortamda sıkışlar bol olur.bilmek etmek iyidir hoştur ama rahmetli birinin arkasından cırt pırt laf etmekte yazıktır günahtır.
süratliyse süratli yapılmayacak bişi yapmışsa yapmış.bunu burdaki heres kabul etse o arkadaşı geri getirecekmi.ota boka suç bulacağınıza ilk ellerinizi açında fatiha okuyun.belki o zaman *** atmaktan daha değerli bişi yapmış olacağınızı anlarsınız.kendiniz kıçı kırık 4 tekerli civata kutunuza bindiğinizde yanınızdaki yan baksa gazlamıyomusunuz?bi duruma sinirlendiğinizde bütün kininizi o kıytırık civata kutunuzdan çıkarmıyomusunuz.yapmıyorum diyen adam yalancıdır.ilk herkes kendine bakacak.kimse süt değil kaşık değil hele hele sütten çıkmış ak kaşık hiç değil...
Allah'tan rahmet geride kalanlarına baş sağlığı diliyorum.arkadaşı tanımıyorum ama ailesine iletirsen sevinirim.
Allah rahmet eylesin.