abi o durumda olsan donar kalırdın ya benım gıbı.zaten yoldan gecen bırı sandım sora anladım carpan arabadan geldıgını
Printable View
vefat eden arkadaşla aynı spor salonunda ağırlık çalışıyorduk. Allah gani gani rahmet eylesin diyorum tekrardan...
ALLAH acil şifalar versin, dikkat edin arkadaşlar..
kendisiyle muhabetim yoktu. ben de vefat haberini facebook tan gelen mesajla öğrenmiş oldum. (spor salonunun tüm üyelerine yolladığı Murat ın vefat haberi) 30 - 35 yaşları arasında gösteriyordu rahmetli. facebook profiline yapılan yorumlara bakılırsa motorsiklet konusunda pek de tecrübeli gibi durmuyor malesef :(
Adi soyadi neydi gakko?
"Murat YALÇIN". sanırım dün ikindi namazında defnedilmiş...
bu linki bir dene istersen:
http://www.facebook.com/search.php?q...00000250194371
üzücü bi durum. Allah rahmet eylesin.motor çok riskli cidden.üzerinde gaza gelmemekte fayda var.
şaka gibi ya :(
motorlu fotografa ne guzel yorumlar yapmışlar.
anneme soyleme demiş 200-300 gittiğini.. 100 gidiyor de demiş.
planlar yapmışlar arkadaşına bir tur attırcakmış 24 kasımda..
ölüm zor iş gerçekten..
allah rahmet eylesin .. :( :(
allah nurlarda yatırsın topragı bol olsun aylesine ve yakınlarına allah cc sabır ihsan eylesin ruhu ve gelmiş geçmişleri için allah rızası için sevabı için fatiha
Öncelikle cümleten hayırlı akşamlar...
Ben Murat Yalçın 'ın yakınıyım..Komşum,abim,arkadaşım ve daha birçok güzel ve değerli sıfatlara koyabileceğim insan gibi insandı..Öncelikle tekrardan baş sağlığı dileyen tüm herkesden Allah razı olsun diyorum..Allah sevdiklerinizi sizlere bağışlasın. "ceskin" sizinle görüşmek isterim sanırım Ankaralısınız sizde..Rahmetliyi ilk siz gördünüz ve olayıda..Sizden de Allah razı olsun o anki yardımlarınız ve sonrasındaki dualarınız için..
İnternette tarama yaparken rastladım TT deki bu başlığa ve okudum burda insanların yazdıklarını ve kimisine Allah razı olsun derken kimisi için aynı şeyleri söyleyemiyeceğim..Teker teker nicklerini okuyupda yazmak istemedim çünkü zaten kim ne yazdığını biliyordur ama hatırladığım mesajlarda " bisiklete bile binmeyi bilmeyenler motor kullanıyor, 60 ile gidilecek yolda bu hızla gidende suç yokmu, tecrübesizmiş...." vs gibi rahatsız edici mesajlar yazan arkadaşlarada burda 2 çift lafım olacak, evet belki söyleyeceklerim kimseyi geri getirmeyecek veya yol yordam bilmeyen insanlara yol yordam öğretmeyecek ama amacımda bu değil zaten.Tek sebebim rahmetlinin yanında değildim vefat ederken, arkasından da atıp tutulan patavatsız sözcüklere cevapsız kalmam..
Herşeyi geçtim bir insan kayıbının söz konusu olduğu bir yerde, rahmet, baş sağlığı dilenir ve içten geliyor ise dua edilir..Böyle bir durumda yukarıdakileri yazmak kişiliksizliktir..Ateş düştüğü yeri yakar, klavye basından sallamak çok kolay..! Bunları yazan arkadaşlar, gelin sizi kolunuzdan tutup götüreyim rahmetlinin evine ve ciğeri yanan o annenin, ciğeri yanan o abinin o kardeşin o insanların yüzüne, yüzümüze baka baka şu yazdıklarınızı bir söyleyin Allah ın huzurunda da bizde bir görelim ne, ne değil, ne kadar insan ne kadar başka birşey..Ne yazsam da ne söylesemde ne olursa olsun hiçbirşey gidenleri geri getirmeyecek..Benim amacım ne polemik yaratmak ne de baska birsey..Sadece bu konu veya böyle bir olay kendini bilmez bir şekilde gelipde burada bilip bilmeden atıp tutulacak, ego tatmini yapılacak bir konu değil..Konunun internet ortamında olması kimseyi insanlıkdan düşürmemeli, herkes kendisinin ve sevdiklerinin bu dünya ya kazık çakmayacağını bilmeli ve ona göre yorum yapıp konusmalı nere olursa olsun diye düşünüyorum..Aksi düşüncede olan insanlar varsa hala söyleceğim tek şey iyiden de kötüden de Allah razı olsun, sevdiklerine bağışlasın.
ben bıkac yakınıyla gorustum.05469441991 numaram.herkesin dusuncesı yorumu kendıne kardes.tekrar basınız saolsun
Elbette herkesin düşüncesi yorumu kendine ama eğer birşeyler biliyor veya emin ise insanlar, o zaman yorum yapmaları gerekir insanların.Bilinmedik şeylerde, heleki bu tip durumlarda şahsen ben kimsenin günahını alacak yüke girmezdim, girmem..Ben murat abimin insanlığından,temiz yürekliliğinden herşeyinden emin olmasam bilmesem bunları yazmazdım..Bunları bile bile yazmasaydım da, adam diye sokağa çıkmazdım kusura bakmasın kimse..
"ceskin" size teşekkürler numaranı alıyorum, irtibata geçeceğim..
Peki alp bu kazaya sebep olan araba surucusu ne oldu , olayi biliyorsan bizi aydinlatir misin?
Allah rahmet eylesin..:(