User Tag List

Sayfa 6/7 İlkİlk ... 4567 SonSon
122 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: fevziçakmak motor kazası

|ALP|
    Misafir
    Alıntı SkY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Allah rahmet eylesin..
    Sağolun, Allah razı olsun.

by serçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    allah rahmet eylesin geride kalanlara da sabır sağlık versin

DoDo_hamann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah gani gani rahmet eylesin, ailesinin, tüm sevenlerinin başı sağolsun.
    Allah hepimizden uzak etsin gerçekten çok acı zamansız ölümler genç yaşta.
    Alıntı R-Turbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lanet Olasıca Sokak Yarışçıları...

|ALP|
    Misafir
    Alıntı by serçe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    allah rahmet eylesin geride kalanlara da sabır sağlık versin
    Allah razı olsun sağolun.

|ALP|
    Misafir
    Alıntı DoDo_hamann Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Allah gani gani rahmet eylesin, ailesinin, tüm sevenlerinin başı sağolsun.
    Allah hepimizden uzak etsin gerçekten çok acı zamansız ölümler genç yaşta.
    Allah sıralı ölüm versin, sağolun Allah razı olsun.

cem36 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah rahmet eylesın valla çok üzüldüm Allah kımseye kaza bela göstermesin. Özellikle burdada motora bınen arkadaslar var eminim ki hepsi bilinçli sıkıyodur ama yınede dıkkat edelim
    C M G

|ALP|
    Misafir
    Alıntı cem36 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Allah rahmet eylesın valla çok üzüldüm Allah kımseye kaza bela göstermesin. Özellikle burdada motora bınen arkadaslar var eminim ki hepsi bilinçli sıkıyodur ama yınede dıkkat edelim
    Amin Allah razı olsun cem.

Bu arada estağfurullah ben bilinçli konusan kimseye "sıkıyor" demem demedim yanlış anlaşılmış, sıkmak atmak tabirlerim rahmetliyi tanımadan bilmeden tecrübesizmiş yok ortalığı birbirine katmış bahçelievlerde yok hız yapıyormuş tarzında konuşmaları kastetmiştim çünkü kimse kimseyi tanımadan etmeden nasıl bir insan olduğunu bilmeden kişiliği veya tecrübeleri ile ilgili yorumlarda bulunmamalı..Tecrübesizmiş galiba diyen arkadas kac kez görmüş konuşmuş acaba veya gazladığını ortalığı birbirine kattığını söyleyen arkadaş haberdar mı acaba aynı tip aynı model aynı renk kaç tane var o motordan ankarada da gördüğü motorcuyu hemen rahmetli ile bağdaştırmış ? malesef bu arkadaşların yorumları doğru olsaydı bile kimse madalya takmayacaktı şuan bunları dile getirdikleri için..Bunlar veya buna benzer şeyler şu safhada konu edilmeyecek noktalar, burda bana da kimseye de şöyleymiş böyleymiş demek varsayımlarda bulunmak yakışmaz diye düşünüyorum artık.

GGN40 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alptekin dostum,kardeşim bilmeden etmeden konuşmak hele hele de mevz-u bahıs vefat eden bir abimiz hakkında hiç hoş degil, dedigin gibi en acı olanı da naparsak yapalım hiç birsey gidenleri geri getirmiycek. Burada yazılanlar sadece dusunmeden etmeden yazılan klavye saçmalıgı.. Olanlar,yaşananlar cok acı.Hersey apacık ortadayken bu tarz seyler nasıl yazıldı anlam veremedim. Hayatın acı gerçekleri gelir bir gün vurur ummadığımız bir anda, acını içten paylaşıyorum kardeşim.. Ruhuna Dua Ediyorum başın sağolsun. Mekanı cennet olsun, Allah geride kalanlara uzun ömürler versin.

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı |ALP| Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Bu arada estağfurullah ben bilinçli konusan kimseye "sıkıyor" demem demedim yanlış anlaşılmış, sıkmak atmak tabirlerim rahmetliyi tanımadan bilmeden tecrübesizmiş yok ortalığı birbirine katmış bahçelievlerde yok hız yapıyormuş tarzında konuşmaları kastetmiştim çünkü kimse kimseyi tanımadan etmeden nasıl bir insan olduğunu bilmeden kişiliği veya tecrübeleri ile ilgili yorumlarda bulunmamalı..Tecrübesizmiş galiba diyen arkadas kac kez görmüş konuşmuş acaba veya gazladığını ortalığı birbirine kattığını söyleyen arkadaş haberdar mı acaba aynı tip aynı model aynı renk kaç tane var o motordan ankarada da gördüğü motorcuyu hemen rahmetli ile bağdaştırmış ? malesef bu arkadaşların yorumları doğru olsaydı bile kimse madalya takmayacaktı şuan bunları dile getirdikleri için..Bunlar veya buna benzer şeyler şu safhada konu edilmeyecek noktalar, burda bana da kimseye de şöyleymiş böyleymiş demek varsayımlarda bulunmak yakışmaz diye düşünüyorum artık.

ya arkadas tamam acınız var Allah rahmet eglesinde simdi yok tanımadan falan filan muhabbetine girme..madem hızlı degildi madem hersey duzgundu niye bugun aramızda degil?bende motora bindim benimde vardı hemde o motordan cok daha hızlısı neyin ne oldugunu senden daha iyi bildigime eminim o kocaman yolda hızlı olmadıgın taktirde ölümle sonuclanacak bi kaza yapman coook zor bi ihtimal..ben motorlara cok ilgili oldugum icin motorları ufacık farklarlada olsa rahatca ayırt edebilirim senin verdigin facebook linkindede motorun resmi zaten belli o yuzden cok iddali yorumlar yapma.

istersen insanların bilgilerini sorgulama,tekrardan Allah rahmet eglesin.
    remaps.tr & Turbo Zone Garage

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fatiii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya arkadas tamam acınız var Allah rahmet eglesinde simdi yok tanımadan falan filan muhabbetine girme..madem hızlı degildi madem hersey duzgundu niye bugun aramızda degil?bende motora bindim benimde vardı hemde o motordan cok daha hızlısı neyin ne oldugunu senden daha iyi bildigime eminim o kocaman yolda hızlı olmadıgın taktirde ölümle sonuclanacak bi kaza yapman coook zor bi ihtimal..ben motorlara cok ilgili oldugum icin motorları ufacık farklarlada olsa rahatca ayırt edebilirim senin verdigin facebook linkindede motorun resmi zaten belli o yuzden cok iddali yorumlar yapma.

Arkadaş hiç kötü haber almadın sanırım bugüne kadar almadıysanda Allah aldırtmasın ama bu durumda arkadaşın üstüne böyle gitmen yanlış olmuyormu sonuçta ortada bi ölüm söz konusu hızlı veya değil ne farkettirir ki bu ? Geri gelicekmi bidaha yapıcak bişey yok ortada geldimi ölüm vakti ne bir nefes fazla nede bir nefes eksik demişler..

Allah Rahmet Eylesin mekanı cennet kabri nur olsun..
    Livestrong

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Livestrong Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaş hiç kötü haber almadın sanırım bugüne kadar almadıysanda Allah aldırtmasın ama bu durumda arkadaşın üstüne böyle gitmen yanlış olmuyormu sonuçta ortada bi ölüm söz konusu hızlı veya değil ne farkettirir ki bu ? Geri gelicekmi bidaha yapıcak bişey yok ortada geldimi ölüm vakti ne bir nefes fazla nede bir nefes eksik demişler..

amin cumlemize

arkadas mesajını direk bana yonelik yazmıs yanlıs anlasılma olmasın

GGN40 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Anlamıyorum ben bu işi olan olmus ortada gencecik bir insanın vefatı var hatalı olsa nolur? 400km ile gitse nolur?

|ALP|
    Misafir
    Alıntı fatiii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Lütfen öncelikle yazılanı doğru okuyup anlıyalım ARKADAŞ.!

ben o yolda hız yapmamıştır yazmışmıyım ? hızılı değildi orda giderken yazmışmıyım ? yoksa bir arkadaşın gördüğünü idda ettiği motorcunun onunla bağdaştırılamıyacağınımı yazmışım? Veya bununla birlikte hayır senin bilgin yanlış doğrusu budur demişyim herhangi birine kastettiğin gibi ?

Ayrıca eğer kastettiğin "bilmek" sözcüğü motosiklet ile ilgili ise ben yukarıda motosiklet veya herhangi bir motorlu taşıt ile ilgili bilgi yarışına gireceğin bi cümle veya kelime kurmamışım kullanmamışım ? kullanmışsam buyur yaz ARKADAŞ !

Ama evet emin ol benden çok biliyorsundur, şayet türk milleti olarak biz böyleyiz her konuda uzmanız..sende o uzmanlardansındır başarılar.

|ALP|
    Misafir
    Alıntı GGN40 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alptekin dostum,kardeşim bilmeden etmeden konuşmak hele hele de mevz-u bahıs vefat eden bir abimiz hakkında hiç hoş degil, dedigin gibi en acı olanı da naparsak yapalım hiç birsey gidenleri geri getirmiycek. Burada yazılanlar sadece dusunmeden etmeden yazılan klavye saçmalıgı.. Olanlar,yaşananlar cok acı.Hersey apacık ortadayken bu tarz seyler nasıl yazıldı anlam veremedim. Hayatın acı gerçekleri gelir bir gün vurur ummadığımız bir anda, acını içten paylaşıyorum kardeşim.. Ruhuna Dua Ediyorum başın sağolsun. Mekanı cennet olsun, Allah geride kalanlara uzun ömürler versin.
    Allah razı olsun kardeş sağol

|ALP|
    Misafir
    Alıntı Livestrong Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Amin, Allah razı olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı |ALP| Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

tekrar başınız sagolsun

kv661 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GGN40 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Anlamıyorum ben bu işi olan olmus ortada gencecik bir insanın vefatı var hatalı olsa nolur? 400km ile gitse nolur?
    Katılıyorum.
    Konu hassas bi konu bence.Adminler en kısa sürede kilitlemeliler. Ortada sonuçta vefat var.

Allah rahmet eylesinden öte birşey denemez. Şayet hız vs vs vs. gibi konular tartışılacaksa başka başlık altında olmalıdır diye düşünüyorum.
    Kula bela gelmez hak yazmayınca
    Hak bela yazmaz kul azmayınca

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Off binmeyin su motora ya..Son birkac aydir kacinci vefat haberi bu...Allah varsa gunahlarini affetsin ailesine sabir versin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)