tamam yürüyen ve mekanik sağlam olabilir belki ama dışardan sadece kaporta masrafı var gibi gözükür..aldığında ise paranın nasıl gittiğini anlamazsın106 olsa yine uğraşılırda 306 birazdaha emek ve uğraş ister
![]()
tamam yürüyen ve mekanik sağlam olabilir belki ama dışardan sadece kaporta masrafı var gibi gözükür..aldığında ise paranın nasıl gittiğini anlamazsın106 olsa yine uğraşılırda 306 birazdaha emek ve uğraş ister
![]()
306GTİ yorumlarını gördükten sonra 306 düşünmüyorum artık demek temizini de alsak uğraşıcaz
bence alınır 9 lira nakitede verir bence bu fiyatı yazdıysa.motorunda yürüründe sıkıntı yoksa. kaportaya en fazla 2 lira harcarsın on numarada olur.
AutoMiss oto yıkama kuaföR
ÇağLAR
306 binmek isteyen kisi bu arabaya 10 milyar verir.ama baska seyler pesindeyse orasini bilemem.
motor şanzuman iyiyse bu paraya alınır, canı alına alınada binilir, üzülmez ve acımazsın.. satarkende 10bine satarsın olası masrafıda bindiğine gazladığına sayarsın
Motor+şanzıman ve şaselerde temel iskelet düzgün ise hertürlü alınır...
Dahada pazarlığın vardır muhtemel bu fiyatın altına...
Ama bu yazdıklarımında düzgün olan birisi neden 10 lira kadar değerinin baya altı fiyata veriyor ister istemez araç gti olunca düşündürüyor...![]()
//// PEUGEOT SPORT
Peugeot 205 Gutmann Mi-16 & LeMans İskandinavian Market
mesela?
malı satan adam net konuşamıyor konuştuklarımızı ve benim düşüncelerimi zaten mesajlarımda belirttim, fakat topladıgım bılgılerde aracın onden ve arkadan çok ağır kazası olduğunu ve daha fazlasını öğrendim, bu konu benım için amacına ulaştı... ilgilenen arkadaşlara abilerime teşekkür ederim
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
10 lıraya 306 olursa onun ne kasası sağlamdır ne motoru kaputu acıp bakın altında motor olmaya bılrkı 306 bınmek kolay değil
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)