Geçmiş olsun.Mübarek cuma günü,bayram günü başınıza gelen şey..
Printable View
Geçmiş olsun.Mübarek cuma günü,bayram günü başınıza gelen şey..
hasar fazla bir sey yok marsbiyel dagılmıs kapı altında var anlamadıgım kaza sag marsbiyel kapı tekerlek atrafından sol da bulunan egzos nasıl ezilip bukulmuş =S
bütün hasarı arkadaşın karşılaması lazım elbette yanaşmıyormu ödemeye
Kaza esnasında ağaç, kaldırım taşı, bariyer, refüjlerde duran süs saksıları, süs kayaları vs zarar görürse polis olay yerine geldiğinde zabıta birimlerine haber veriyor ve hasar tespitini zabıtalar yapıyor...Birkaç arkadasımın basına gelmişti allahtan bildiğimiz için yerinden cıkan ağacı 100 mt ileriye atmıstık ağacın söküldüğü kısmada biraz toz toprak serpiştirmiştik zabıtalar geldiğindede ağaç filan yoktu burda diyerek savusturmustuk zabıtayı :)
Su noktayı anlıyorum kamu malına zarar vermek tamam ama adı üzerinde kaza bilerek ve isteyerek yapılmıs birşey değilki neyin cezası kamu malına zarar tamamda bu kamu kim yine benim sensin biziz...Ceza olsun yine ama kazalar hafifletici unsur sayılmalı bence..Sonucta memleketimizde durakların camlarını kıran belediyelere ait otobüslere yazılar yazanlar kamu malına zarar vermekten ceza yemiyorlar yada bunların tespiti için bir çalışma yapılmıyor...Bu ikisini bir tutmak bana göre yanlış...
Darkred sonuna kadar sana katılıyorum...
Ödeyecem dio ama insallah öder adamın cüssesi ne ki karsılayacak ondan korkuyorum sanırım bana kaçacak hesap =)
yazdım bir onceki sayfada kasko karsılıyo olması lazım yada bir prosedürü var çünkü benim basıma gelen kazada odedi kasko...
bu gun bir kaç tanıdık sayesinde ögrendigim su oldu. Mobese kameresı arızalıymıs ve cekim yapılmamıss =) Ceza dan yırttım sanırsam =))
kaska karsılıyor fakat tutanak sart mış.