dün kırıkkaleden düzceye geldim trafik hayatımda görmediğim kadar güzeldi herkes 140-150 gidiyor radar felan yoktu trafik gayet iyi bir şekilde hızlı hızlı akıyordu çok memnundum keşke hep böyle olsa![]()
dün kırıkkaleden düzceye geldim trafik hayatımda görmediğim kadar güzeldi herkes 140-150 gidiyor radar felan yoktu trafik gayet iyi bir şekilde hızlı hızlı akıyordu çok memnundum keşke hep böyle olsa![]()
tabi şimdi çevirme yapınca polislerin yediği rüşvetten müdürlüğe para girişi yoktu...müdürlükde dedi ne yapacaz la batacaz fln...otomatik radar koyalım en azından ceza kesilir oda direk bizim cebe indire gandi![]()
önce alt yapının kurulması lazım ama, ona ayıracak paraları olmadıgı için ufak bi radar yatırımıyla 2 senede alt yapı masraflarını karşılayacaklarını düşünüyorlar heralde.
radara girmemek için ön plaka takmıyorum, arka plakanında 2 hanesini elektirik bandıyla değiştiriyorum bazı günler, yemişim radarını..... polismi çeviriyo sağa çeker gibi yapıp kaç en güzeli![]()
En sağda 70 le giderken sellektör yiyorum, ilk önce tırları kamyonları otobüs ve dolmuşları adam etsinler sonra evin içine bile radar koysunlar razıyım. Adamlara ceza yazılmıyor mu nedir, nasıl 80 le 90 la geçiyorlar radarlardan?
evet kamyon tır otobüs ve minibüsler, nasıl oluyor da bu kadar hızlı ve rahat gidiyorlar, aynı zamanda da etraflarını taciz ede ede... buna dur diyen var mı yok?
radar kurmakla anca ceza yazarlar, başka da bir faydası olmaz devlete...
plakaya bant![]()
(2008 GP T-Jet sport-2005 Golf V GTI-2012 Leon TSI-2009 GP T-jet sport)-Abarth 595c competizione- ????
şu lazerli radarın olduğu yer dikmen yokuşunun bitimi ile boşa atsanız 70 le geçtiğiniz bir yer. dedikleri doğru o deneme zamanında nerede ise her geçişimde kırmızı kırmızı suratıma patlıyordu o radar. 55 ile bile geçtiğimde patladı o kadar da gaddar bir alet malesef.
bana 50 ile git diyen zihniyet ankaranın yollarını genişletsin önce. konya yolunda her dahim trafik istanbul yolu her daim trafik. eskişehir yolu akşam 5 dedin mi iptal zaten.
Bende izledim haberlerde yoldan gecen 6000 aractan,5000'ini tespit etmişler..
Bursadaki mobeseleri,radar ve eds'leride cok merak ediyorum calısıyormu die..![]()
plakaları sökün öyle gezin![]()
![]()
Civic 1.4is-Clio Rs-Megane Coupe-Civic Vti-Polo Gtı-FN2 TypeR-Corsa 1.3cdtı-Corsa 1.4at-Leon Tdı.
Honda Pcx-Cbr 250r-Yamaha Mt-07-Cbr600RR-Cbr1000RR...
Sniper Alıp Radarları indirecem... =(( Yeter Yaaa bide işin ilginci kimseye ceza gelmiyor Direk Haciz yollayacaklar gibi....
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
Bir de Ankara'nın yabancısı plakadan belli olanlar var. Onlar da tapa gaz geçiyorlar 70 yazısının altından. Onlara ne olacak?![]()
Yine bugün haberlerde izledim adamlar helikopter kaldırmıslar havadan hatalı sollama yapanları tespit edip cevirme noktasına kadar havadan takip edip cevirmedekilere "ahandu su gelen alın onu" diye bilgi veriyorlarmıs.Adamlara catır catır yazdılar cezayı.İlk kez bu sene helikopterle yol kontrolüne cıkılmış ülkemizde...
Buda bir dip not olsun bu konuyla ilgili![]()
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)