acilinca kafaya yazariz ismini jelibonunu alir gajlarsin :D
Printable View
konuda ismi gecti diye soluyorum ethem abi suanda kanal d okan bayulgene konuk ...
edit: burcuda ordaymis :D
Drag yarışları için 150 TL cok uygun bir ücret lisans sigorta vs içinde.Katılım cok olunca iyi az olunca kötüydü demek yanlıs.Yarısa katılım olmadı diye o pisti hazırlayan eden insanların emeklerini direk hiçe saymıs oluyorsunuz.Siz yarıs saati gelince gidiyorsunuz oraya yarısıyorsunuz bitiyor.Ancak o pisti yarısa uygun hale getirmek hazırlamak hiç kolay değil ve kaç kişi uğraşıyor vaktinden işinden gücünden kalıyor.
Kötüydü demeden önce o pisti hazırlayan insanların harcadığı caba ve emeğide göz önünde bulundurun.Yarısa katılım olmadı diye burada böyle konusmak yanlıs sonucta organizasyonu yapan yarış direktörlerinin kabahati değil diye düşünüyorum...
tamamiyle kultur meselesi ....
amerikalilari ve avrupalilari mekdaniltssss mantigindan ote anlamamiz lazim ....
ozenti yerine dogru yerlerini almamiz lazim eksilerini onlara birakmamiz lazim ....
ama biz kemire kemire kimseye ilerde bir kultur birakamayiz onuda goruyorum ....
ve uzuluyorum hayatin her noktasinda biz empati yapmayi ogrenemeyecegiz ....
2 saattir sardırıyonuzda tamam bırakın adamı rahat KaNePe'ye turbo takan adamdan ne bekliyonuz :D
http://www.techturkey.com/forum/asiri_besleme/19123-35_knp_43_turbo.html :hehe:
ahaha sabah sabah çok iyi geldi.
Bencede 150 tl çok büyük bi rakam değil.Sonuçta o pist çoook büyük rakamlara kiralanıyor.Bugun sınıfında 4 araç olur bir sonraki etapta 50 olur birazda şans bayram sonuydu insanlar tatilde falan artık yeni sezonda gruplarda daha fazla araçla beraber yarışlarız izleriz
Aynen bir gün bir araya gelince detaylı anlat:)Bunu sorma sebebim şuydu , o kazanın olduğu dönem act autodromda drag düzenlicekti organizasyno hazırlıkları yapılıyordu falan , kaza sonrası drag yarışı üzerinde oluşan yargı yüzünden sıcak bakmıyoruz gibi bir açıklama gelmiş iptal edilmişti
:hehe:süper
burda olay 150 ytl degil dışardan gelen arkadaşların sadece giriş ücretiyle bitmiyor ki yol parası yeme içme birde çekiciyle geldiyse rahat bi 600 700 mal oluyor... benim anlatmak istedigim bu
neden çekiciyle geliyorsunuz diyen olursada 106 bilen bilir heran kırabilme ihtimali olan bir makine ile yarışa girecegini düşünürseniz en mantıklısı çekiciyle glmek olur
dışardan gelen arkadaşlara birazdaha esneme payı olsa benim kanatım daha fazla katılımın artacagına inanıyorum
teşekkür butonu yoktu o yüzden alıntı yapıyorum eline sağlık ;)
bayram sonrası katılımın az olması normal
ha buarada izmir dışından gelen arkadaşlar için pahalı oluyo evet haklısınız
ama bu sefer de siz ucuza katılırken biz 150 ye katılsak haksızlık olmaz mı?
ha bu arada şunu da belirtmek lazım
o pistin yıllık kirası 250bin tl dir :) o pist devlete ait ümit ülkü beye değil ;)
ayrıca orda çalışan belli bi personel elektrik gideri bakım ıvır zıvır
aylık o pistin masrafı 40bin lira civarında,pahalı derken onu da gözönüne alırsanız iyi olur :)