User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
54 sonuçtan 39 ile 54 arası

Konu: 21kasım izmir oto drag yarışı

rv_saxo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o katılan 8 kişiden biri olarak bende olaydan memnun değildim ama yapcak bişey yok. kimse girmedi diye bende çıksaydım 7 olurdu, beni gören 2 arkadaş daha çıksa 5,4 derken yarış iptal olurdu. keşke herkes taşın altına elini koysaydıda 8 kişi 18 olsaydı. ben arabama milyarlar harcamışım 150 lira veremiceksem arabayı eve çıkarayımda vitrine koyayım.
    Powered By Suki (CRM Performance Style)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben 1 kere heves ettim katılacaktım isim bile yazdırdım izmit pist kapandı
    Dr.ECU

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Talking

Alıntı _muhaRRem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben 1 kere heves ettim katılacaktım isim bile yazdırdım izmit pist kapandı
    acilinca kafaya yazariz ismini jelibonunu alir gajlarsin
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konuda ismi gecti diye soluyorum ethem abi suanda kanal d okan bayulgene konuk ...

edit: burcuda ordaymis
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

darkred - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Drag yarışları için 150 TL cok uygun bir ücret lisans sigorta vs içinde.Katılım cok olunca iyi az olunca kötüydü demek yanlıs.Yarısa katılım olmadı diye o pisti hazırlayan eden insanların emeklerini direk hiçe saymıs oluyorsunuz.Siz yarıs saati gelince gidiyorsunuz oraya yarısıyorsunuz bitiyor.Ancak o pisti yarısa uygun hale getirmek hazırlamak hiç kolay değil ve kaç kişi uğraşıyor vaktinden işinden gücünden kalıyor.

Kötüydü demeden önce o pisti hazırlayan insanların harcadığı caba ve emeğide göz önünde bulundurun.Yarısa katılım olmadı diye burada böyle konusmak yanlıs sonucta organizasyonu yapan yarış direktörlerinin kabahati değil diye düşünüyorum...
    Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
    M.Kemal ATATÜRK

Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamamiyle kultur meselesi ....

amerikalilari ve avrupalilari mekdaniltssss mantigindan ote anlamamiz lazim ....
    ozenti yerine dogru yerlerini almamiz lazim eksilerini onlara birakmamiz lazim ....

ama biz kemire kemire kimseye ilerde bir kultur birakamayiz onuda goruyorum ....

ve uzuluyorum hayatin her noktasinda biz empati yapmayi ogrenemeyecegiz ....
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

DetailEF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tamamiyle kultur meselesi ....

amerikalilari ve avrupalilari mekdaniltssss mantigindan ote anlamamiz lazim ....
    ozenti yerine dogru yerlerini almamiz lazim eksilerini onlara birakmamiz lazim ....

ama biz kemire kemire kimseye ilerde bir kultur birakamayiz onuda goruyorum ....

ve uzuluyorum hayatin her noktasinda biz empati yapmayi ogrenemeyecegiz ....
    2 saattir sardırıyonuzda tamam bırakın adamı rahat KaNePe'ye turbo takan adamdan ne bekliyonuz

http://www.techturkey.com/forum/asiri_besleme/19123-35_knp_43_turbo.html
    Anladık hepiniz kralsınız da, tahtta üst üste mi oturuyorsunuz

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    acilinca kafaya yazariz ismini jelibonunu alir gajlarsin
    çokomelle gelsek buuraaa
    Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
    Dr. Ecu

zorbeykesman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    www.MINIciyiz.biz

egeturbo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zorbeykesman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ahaha sabah sabah çok iyi geldi.
    Bencede 150 tl çok büyük bi rakam değil.Sonuçta o pist çoook büyük rakamlara kiralanıyor.Bugun sınıfında 4 araç olur bir sonraki etapta 50 olur birazda şans bayram sonuydu insanlar tatilde falan artık yeni sezonda gruplarda daha fazla araçla beraber yarışlarız izleriz
    www.egeturbo.com
    Turbo asker

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    evet zaman olarak ayni zamandir . federasyondan boyle bir baski asla gelmemistir.
    kapanma sebebi olumlu kaza ile alakasizdir .
    olayin ici ethem abinin ve ticari isletmesinin isminin piyasadaki herseyi cok bilen akilsizlar tarafindan bilgisiz ve cahilce elestirilmesi ve ethem abinin buna uzulmesi kirilmasidir.
    autodromda drag pisti olarak kullandigimiz alanin turkiyedeki ilk zaman olcen pist oldugunuda hatirlatmak isterim . Bunu para kazanmak amaci ile kurmadiginida ustune basa basa soleyebilirim.kisaydi egimliydi vs. ama bizimdi ve tekti ...
    ayrica bilmeyenlerede bir not dusmek lazim izmit korfez yaris pisti senelerdir gazladigimiz yaris yaptigimiz alanida yaptirip adam eden asvaltti garajiydi ugrasip didinen gene ethem genimdir .

detaylica anlatmak isterim bir araya geldigimizde daha net anlarsin ozgurcum ...

keske o drag pisti kalsaydida gene kisa olsaydi egimli olsaydi diyoruz tabi simdi ....
    Aynen bir gün bir araya gelince detaylı anlatBunu sorma sebebim şuydu , o kazanın olduğu dönem act autodromda drag düzenlicekti organizasyno hazırlıkları yapılıyordu falan , kaza sonrası drag yarışı üzerinde oluşan yargı yüzünden sıcak bakmıyoruz gibi bir açıklama gelmiş iptal edilmişti

Alıntı zorbeykesman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

süper

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    arkadas yaranamazsinnn bu ulkede bu isi yaparsan elini tasin altina koyarsan herturlu maddi manevi riski kaybi goz onune alip biseyler yapmaya calisirsan sonu bu olur bi akli kit cikar derki cok pahaliydi bi akli kit cikar derki boleydi soleydi ....

ondan sonra biz yapalimcilar cikar madem ali veli yapiyo bak bukadar araba cikartti bukadar para aldi biz neden yapmiyoruz laflari dolasir netekim bigun denenir pist kiralanir gote kacar kantarin topuzu ozaman anlasilirki bu isi yapan adamlar o aldiklari parayi cebe indirmiyo aksine cogu zaman uzerine harciyor .....
    zamaninda 20 tl drag katilim ucretine pahali dediler milletin cenesi calisti gene autodrom madem ole dedi pisti kapatti draglara ...
    ben 1000 lerce otomobil cikarttim bugune kadar piste ama sor simdi kotu adamimdir cok pahalidir bide isin komigi ustune harcadigimiz paralari bilmez kimse vaybe ne para kazanmis diyip yarim yamalak hesap kitap yapilir arkamizdan .....

bu is bole arkadas millete hizmet et kostur kan ter icinde is yap uzerine para harca sonuc insanlar bole davransin arkandan ayip arkadas ayip ....

Trde olsam basar giderdim bu yazki yarislara izmire destek olmak icin ama anliyorum ki anlayis farkli tarz farkli .......
    Ben beleş yarıştım sayende, üzerine de televizyona çıktım 4 hafta boyunca =))

wekoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    burda olay 150 ytl degil dışardan gelen arkadaşların sadece giriş ücretiyle bitmiyor ki yol parası yeme içme birde çekiciyle geldiyse rahat bi 600 700 mal oluyor... benim anlatmak istedigim bu

neden çekiciyle geliyorsunuz diyen olursada 106 bilen bilir heran kırabilme ihtimali olan bir makine ile yarışa girecegini düşünürseniz en mantıklısı çekiciyle glmek olur

dışardan gelen arkadaşlara birazdaha esneme payı olsa benim kanatım daha fazla katılımın artacagına inanıyorum
    gariban 106 gti....

rv_saxo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı wekoo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    burda olay 150 ytl degil dışardan gelen arkadaşların sadece giriş ücretiyle bitmiyor ki yol parası yeme içme birde çekiciyle geldiyse rahat bi 600 700 mal oluyor... benim anlatmak istedigim bu

neden çekiciyle geliyorsunuz diyen olursada 106 bilen bilir heran kırabilme ihtimali olan bir makine ile yarışa girecegini düşünürseniz en mantıklısı çekiciyle glmek olur

dışardan gelen arkadaşlara birazdaha esneme payı olsa benim kanatım daha fazla katılımın artacagına inanıyorum
    kardeşim esneme payı diyosunda zaten 150tl yani. ha tamam para kolay kazanılmıyo ama şunuda unutma, o pistin kirası falanları filanlarıda para. sanmaki o 150tl nin 100tl si yarışı hazırlayan adamın cebine kalıyo. bence fiyat gayet normal.