özel ithalat yapsalarda nasıl olsa onlara götürünce servisini yapıp düzeltip veya değiştirip geri veriyorlar ;)
Printable View
bro alabiliyosan slim al gürültü yada yavaşlık fln yok görüntüsü çok daha güzel
Fat kasa bence daha güzel slim mat plastikten daha kötü duruyor.
Slim her zaman daha çok ısınır ve yavaşlatır,ps2 de slimlere hdd takılamıyordu ama ps3 slimlere takılıyor ve daha fazla hdd seçeneğin mevcut.
Bilmiyorum ne kadar doğru ama bazı ps3 lerin hdd leri 5400rpm dönüyormuş bazıları ise 7200rpm bence dikkat edeceğin en önemli konu bu olması lazım.
Geriye kalan ses görüntü vs. 1e 1 aynı. Son olarak Slimler joypadi daha geç tanıyor bu kadar :)
Bayramdan önceki hafta Vatan'da 4 günlüğüne kampanya vardı. PS3 120GB Slim + 1 kol, 550 TL 5 taksit. Almadığıma hala pişmanım. :(
ben zamanında teknolojinin türkçesi denen yerde çalıştım isim vermek istemiyorum. Elektronik ürünlerde ilk çıkan partiyi hemen almıcaksın. Nedenine gelince ar-ge sürekli çalışıyor, ilk yapılan ürünler de hata çıkma riski yüksek. Şöylede bir durum var her zaman ilk çıkan ürünler daha sağlamdır. Çünkü çalma çırpma olmadığı için piyasada tutunman gerek isim yapman gerek. Mesela biz dvd yapıyorduk kalın kasalar vardır canavar gibi ısınma derdi yok hacim geniş malzemeler daha büyük ar-ge zamanla bunu geliştiriyor ve atıyorum 10 kapasitör ve 20 tane direncin yaptığı işi bir entegreye yaptırıyor buda demek oluyorki her an problem çıkabilir. Daha da ayrıntı yazardım ama bu kadar açıklama yeterli olur sanırım sadete geleyim :)
Kalın kasa al bence slim den her yönü ile daha kalite eski arabalar neden daha sağlamsa eski ps3 lerde daha sağlamdır...
yorumunuzda kendi icinizde celiskiye dusmussunuz.ilk partiyi hemen almayin demissiniz,sonrada ilk ps3 fat ciktigi icin onu alin demissiniz? arge nin calisip urunu gelistirmesin gerekmezmi?zaten sizde oyle demissiniz ama buna ragmen ilk urunleri tercih edin demissiniz.:icon_wack
ps3 de ilk parti son parti dağlar kadar fark yok
ilk çıkan fat kasaların 20-60gb olanlarında 4usb vardı
sonra çıkan 40-80 gb olanlarında bunu 2 ye indirdiler gerekli olmadığı için ki ben bir eksikliğini gormedim
slim kasalarda herhangi bir farkda gozlemleyemedim ayrıca daha az yer kaplıyor ısınma sorunu olarak ise evet elinizi koyduğunuzda hissedilir bir ısınma soz konusu ama konsolun performansına bi etki olarak gozlemleyemedim bunu
saatlerce açık kaldığında bir sıkıntı yaşamıyorum ki oyle bir sorun olsa kesinlikle ortaya çıkardı
sorun yaşayan insanlar bence konsolun bulunduğu çalıştığı yeri gozden geçirmeliler ;)
bugun bı yerde gordum ps3 slım yanında ekstra 1 joıstıc pes11,call of duty yenı cıkan 900 tl sızce nasıl fıyat?
bu arada 120 gb makıne
PS3 250GB Slim + 1 Kol + PES 2011TR + Sony Kumanda ( film izlemek için )
800TL ye aldım,
sony eurasia garantili...
fiyat için bilgi olması açısından yazıyım dedim ;)
ilk parti ps3 singapurdan almıştım 4 usb card reader vs. 80 gb'dı en güzeli oydu üstüne 5 tane daha aldım hep sattım o kaldı ve 3,5 senedir yeğenlerim çatır çatır oynuyor....
erel slim kasa alma gene çalmaya gelirse o.ç ları kafalarına vurursun kalın kasa al :D
bende fat var 40 gb sorunsuz oynuyorum ucuza hangisini denk getirirsen al gitsin
Onu bilmemde bu kol adama PS3 aldırır :)
http://www.import2race.com/images/st...controller.jpg
offf kol cidden çok iyimiş :)
Oha bu nasıl kol öyle. Hiç görmemiştim. Çok tuhaf bir direksiyon sistemi var ama bence direksiyon 90 derece dönmesi lazım.
Bu kol nerde satılıyor?