ps3 ün Cell işlemcisi 65 nanometre-slim in cell işlemcisi 45 nanometre arasındaki fark bu revizyon geçirmiş.Elektrik tasarrufu ve Isınma sorununu en aza indirme yönünde daha çok slim.
tercihim slimden yana olurdu :)
Printable View
ps3 ün Cell işlemcisi 65 nanometre-slim in cell işlemcisi 45 nanometre arasındaki fark bu revizyon geçirmiş.Elektrik tasarrufu ve Isınma sorununu en aza indirme yönünde daha çok slim.
tercihim slimden yana olurdu :)
slimlerde genelde cd okuyucularında bozulma az görülüyor fat kasalar miladını doldurdu elinde patlayabilir normal kasaya göre %20 daha az elektirik harcıyor bu saatden sonra en mantıklısı slim alman
izmirden arkadaşı aradım kart gonderıyıorum yarın bakalım kalmısmı orda..
ıstanbulda kampanya olan bı yer varsa soylesın de oradan alalım
Bence en ucuz ps3 hangisi ise onu almak ardından da jailbrek tamamdır..
Online oyun sizin için önemli değilse artık bir oyuna 130-160 tl verme devri bitti..Tabii 3.41 firmware e kadar..:D
online oynanamıyor diye hiç düşünmedim bu jailbrek işini ki zaten benimki 3.50 sürüm :D
ayrıca en ucuz olan paketi alın oyun falan hediyesi olmasın
2. kol vs gibi aksesuarı bol olan setleri alın yanlarında gelen oyunlar okadar değerli değil ;)
Ps3 e bu tv yakışır yeni yılla beraber sony de 3d ye acayip destek gelecek çünkü..
Tabii 106 cm lik olanı vatan da 3400 civarı...
http://www.bolumsonucanavari.com/Vid...nedik-1795.htm
Teşekkür ediyorum herkeze yorumlarına sağolun aldım gitti PS3 slim 320Gb lıktan :D
kaça aldın nerden aldın nerde kampanya var :D
PS3 Slim 3320 GB içinde 2 de oyun
+Dualshock W-Controller
408€ aldım Mediamarkt dan tabi tax free 65 € geri alacağım
Arkadaşlar bende almayı düşünüyorum fakat af buyurursanız merakımı mazur görün bu jailbrek ve tax free nedir.. ?
jailbreak ps3 ü bir usb stick ile kırarak kopya oyun oynamaya uygun hale getiren cihazdır.Tax free ise o ülkenin vatandaşı değilsen alışverişte ödediğin k.d.v. yi daha sonra geri alıyorsun
Media Markt daki elemanla konuştuk o yarın raflarda olacak dedi bakıcam artık özeli varsa onu alırım yoksa yemişim özelini şimdi :D Direk normal GT5 alıcam.
tek korkum almanca çıkması :)
Kuzenim daha önceden almış oyun hepsi ingilizce çıkmış ben alırım şansıma tamamı almanca çıkar :D