Kisa bir bilgilendirme yapayim, Xbox alacaklar Xbox slim alin. Problemleri cozulen guzel bir alet, konu acilirsa detayli anlatirim. Ps3 ozellikle tr da cok tutuluyor cunki goruldugu uzere kimsenin xbox tan haberi yok :D
Printable View
Kisa bir bilgilendirme yapayim, Xbox alacaklar Xbox slim alin. Problemleri cozulen guzel bir alet, konu acilirsa detayli anlatirim. Ps3 ozellikle tr da cok tutuluyor cunki goruldugu uzere kimsenin xbox tan haberi yok :D
xbox'ın ps3'e göre üstün gelen yanını merak ediyorum ben nedir mesela
onurcan bence ayrı bir xbox konusu aç modeller versiyonlar hakkında bilgi ver
en iyi bilen sensin , insanların kafasında ki soru işaretleri gitmiş olur:)
yazilimsal olarak daha kolay diye biliyorum, ps3 un exclusive lerini ufak ufak kendine cekmeye basladi. Bir cok oyun artik xbox ta da var, Kinect muhtesem birsey oyle move gibi falan degil kameranin karsisinda istedigini yap.. bir suru sey var. Zaten forza nin yenisi gelecek grafikleri gt kivamina getirecekler sanirim.
cok detayli da bilgim yok fakat hic bir sikayetim yok. Bugun PS3 aldim, avatarlari bile igrenc geldi. ama iste cogu arkadas ta ps oldugu icin gaza gelip aldim :D
oyun fiziği için oynamak isteyen lfs oynasın yau :)
forza motorsports güzel oyun
araç seçenkeleri sesleri modifiye olayları oynanabilirliği ile sadece forza için xbox alırdım ben
gt5 ciler nerde yokmu şuan oyniyan :D
oyun ya tırt çıktı kimse konuşmak istemiyor ya da çok sardı kalkamadılar başından :D
ben simdi basliyorum oyuna, yarin aksam detayli karsilastirma yapar xbox icin de konu acarim
Evde xboxta forzada var eve gidince ps3 ve gt5 kurar karsilastrmasini yaparım
3 ad. collector's edition siparişi verilmiştir bugün ingiltereden, cuma bende olur, çok merak ediyorum bende,
prolouge dan sıkıldıgımdan beri forza 3 oynuyorum oynanabilirliği çok güzel motor sesleri falan çok iyi, ama gt5 in çok daha iyi oldugunu tahmin ediyorum,,
xbox ps3 e göre daha hızlı bi cihaz bluray okuyucusu olmadığından dolayı.Grafik kaliteleri aynı sayılır fakat biliyorsunuz ki ps3 e 3d desteği geldi.Şu an için Black ops ve gt5 i eğer 3d tv niz varsa 3d olarak oynayabilrsiniz.Xbox ta dvd fim harici bişi izleyemezsiniz.Ps3 te divx-dvd ve bluray (3d blurayleride) izleyebilrsiniz.Xbox ınıza şarkıları track olarak kopyalayabilrsiniz mp3 olarak kopyalamazsnızız.Son olarakta xbox ta online oyun oyanmak ücretlidir .Aylık 15 dolar gibi tabi yıllık olarak alırsanız daha uygun oluoyr ps3 te ücretsizdir.Sadece oyun oynayacam diyenler xbox tercih edebilir.Multimedia olayınca ps3 kesinlikle cok daha iyi.Birde tabi 2 markanın kendine özgü oyunları var.Mesela xbox ta halo ve forza serisi gibi sony de ise gow serisi ve gt serisi en başta gelenleri...
benim de şuan yüklemeyi yapıyor bakalım ne menem bişeymiş anlicaz ..
şöyle örnek vereyim .. xbox ve ps3 karşılaştırmasını başlık başlık olarak çok açık şekilde ..
m.k dan bir makale , konsol savaşları diye ..
not : hepsini sıkılmadan okursanız net şekilde kararınızı vermiş olursunuz
grafik için :
http://www.merlininkazani.com/Konsol...e-37635p1.html
exclusive oyunlar :
http://www.merlininkazani.com/Konsol...e-37718p1.html
online beceriler :
http://www.merlininkazani.com/Konsol...e-37814p1.html
sonuna kadar GT5 diyorum ben,98 yılından beri oynuyorum şu oyunu dört gözle bekliyorum çıkmasını,hiçbir oyunlada kıyaslanmaz bana göre.