ses görüntü kalitesi (forza)
görüntü kalitesi gerçekci oynanabilirlik (gt serisi)
Benim görüşüm....
Printable View
ses görüntü kalitesi (forza)
görüntü kalitesi gerçekci oynanabilirlik (gt serisi)
Benim görüşüm....
çok sevdim ben bunu Türkçe olması başka bi heyecan variyo olaya en azından tam anlıyosun ne yapman gerektiğini GT yapımcıları 5 yıllık emeğini boşa çıkarmadı helal olsun diyorum puanım 10 :)
diger basliktaki yazilari bir oku istersen :D 10 puan cok bonkorsun :D
İlk ke dün oynama şansım oldu.. Eski cacık arabalarla başladığın için bu mu vs diyoduk.. Sonrasında premium araçların kalitesi oynama mantığı(a pec B spec gibi) sürekli kendini geliştirmek zorunda kalmak vs acaip eğlenceli geldi.. Go cart'a sarık nascar'a sardık :D
yurt dışından kolleksiyon paketim gelene kadar oynayamıcam ***** 10 gün var daha :D
ucuz yollu yarış kolutğu olan varmı elinde g25 ile bi play seat imalatı yapıyım şu boşlukta
Oynanabilirlik bariz iyi ama.. Açık diff olayı mesela eskisi gibi değil yan yan gidebiliyosun virajda felan Forza daki gibi olmuş önceden M5 felan sadece hafiften oynatıyodu kalıyodu :) O oynattıkdan sonra devam edemiyordu yani zırt diyip kalıyordu..
Zevkli kısmı hikayesi bence o kısımda bir şekilde rakipsiz.. B-spec de sürücün olması bildiğin menejerlik oyunu mantığında onu izlemek ilk başlarda sıkıcı gelsede onun üzerine ganyan bayii açılır :D Hele amatörse aman Allah'ım tur bindirdiği yarışı 4. bitiro felan ahaha
Menajerlij yapıp sürücü yetiştirip yarışlara sokmak falan süper olmuş bence hit puan falan alıyorsa bide dünya genelinde listesi falan varsa süper olmuş...
Ben böylebirşey yaptım.
Koltuk anlatımı var resimli.Playseat için daha anlatım yapamadım foto cekmem lazım.
http://techturkey.com/forum/showthread.php?t=55968
bence gt 5 bu ek pach lerle daha ıyı olucak kanattindeyimm
Oyundaki müzikleri kapatma ve ekstra kendi müziğimizi eklemeyi bilen biri var mı acaba forumda.. Öğrenirsem çok iyi olucak :)
audio settingsten race muziklerini kapatabilirsin suan tam hatirlamiyorum ama xxx race tarzinda birsey yaziyordu , onu kisicaksin .