Bana hala rüya gibi geliyor. Şuanda ftp den cihaza yolluyorum 1 saate kadar bitmiş olacak ama bekleyemeyeceğim :( Umarım çalışır. Olmadı orjinali alıcaz :)
Bu arada kim nereden ve ne kadara satın aldı bilgisi olan varmıdır ?
Printable View
Bana hala rüya gibi geliyor. Şuanda ftp den cihaza yolluyorum 1 saate kadar bitmiş olacak ama bekleyemeyeceğim :( Umarım çalışır. Olmadı orjinali alıcaz :)
Bu arada kim nereden ve ne kadara satın aldı bilgisi olan varmıdır ?
Dolap mıymış o ? Ben saman balyası sanmıştım :D
Askeriyede metal dolaplar gibi :) Koğuş kalk spec :) Seslere üzüldüm bende cidden.
FORZA 4 ezer gibime geliyo :) 3 bile yeterli şuanda videolardan gördügüm kadarı ile :)
Şu oyunu almayı başaranlar nerden aldıklarını yazsın da bizde alalım, ebay mi tr de satan varmı vs...
yarin sony store larda satilmaya baslanacak. Spotcularda mevcut, bugun konustugumda yesilkoyde mevcuttu. Sony store lar 105 tl civarina spotcular 100-130 arasi gidip geliyor arkadaslar.
Ya bir deminki arkadan vurmalara bakin birde burda arkadan dokunma sonucuna bakin.. Vay arkadas 5 yil yetmedi mi ya? cok ciddi hayal kirikligi yasadim.. Tahmin ediyordum boyle olacagini ama icimden diyordum ya belki..
http://www.youtube.com/watch?v=jAi8vdZxdr0
forza 3 u de, GT5 ten once cikartalim diye yirtindi turn10.. gt5 ten bir sure once sundular gt5 bir sene ertelendi.. Eger bunu gorebilip biraz ugrassalardi, GT5 2 sene ertelenirdi cidden.
o konuda bir cok spekulasyon var. Su an ki soylentiler, cikacak olan forza nin forza 4 olmayacagi makyajli forza 3 olup kinect ile uyumlu olacagi yonunde.
Forza 3'ün üzerine gece kar yağmur modu konulsun, biraz da otomobil sayısı arttırılsın gt5 nin yüzüne bakılmaz :)
Tesekkurler... Yarın alalım bakalım nedir ne değildir...
bilmiyorum gt5 te var mı ama forza da adamı geçemiyorsunuz diyelim. sağlam baskı yapınca AI hata yapıyor :D psikolojik baskı yapıyorsunuz ve o da hataya zorluyor kaza yapıyor spin atıyor veya geç fren yapıp toprağa gömülüyor. Çok zevkli oluyordu :D
Ama en çok modifiye kısmını beğenmiştim.. İstedğim jantlar vardı mesela rpf02 leri takınca ağırlığından dolayı coşuyordu falan araba..stroker kitler swaplar falan :)
gittigidiyor.com da türkçe dil seçenekli oyunu 104tl+4 tl kargo ücreti ile satın aldım.
yarın elimde olucak oyun. deneyimlerimi paylaşırım :D
insallah forza oynamis birileri de yorum yazar asil onlari bekliyorum ben :D
gt5 oynamadım ama izledğim kadarıyla gerçekten nfs hissi verdi :D (ve bunu yazarken utanıyorum gt2 nin efsaneliğini düşününce) en azından joystickle oynanınca.
spotçulardan kredi kartına taksitle alan varmı arkadaşlar??
Cıncıııhhh cıncııhh :D:D:D
Diğer konuda da demiştim, Forza III ' e şu araç listesini koysunlar, kimse Gran Turismo'nun yüzüne bakmaz. Yağmur, Kar falan da gerekmez :D
oyun şu an itibariyle elimde. yaklaşık 15dk. dır update ediyo kendini..
sabırsızlanmaya başladım ya :D
ankara'dan alan var mı? aldığı yeri vs bi pm atsın gidip alayım.
bende aldım yesılkoy saınts computer dan elınde 5 adet daha varmıs 130 tl
sony shoplara yarın 108 tl den gırıs yapacak haberınız olsun...
ayrıyettn g25 nerden bulucaz :)
abi oyun efsaneeee
o kadar beklenildiğine değmiş bence..
her aracın tarihçesi her detayı yazıyo..
oyunun içinde kayboldum resmen :D
abi 40 dk ya yakın sürdü 8mb bağlantıda.
dışarı çıkıp kahvaltı yapıp geldim haala sürüyodu.
ama bitti çok şükür:D
Menüler , o tarihçeler de türkçe mi acaba?
40 dk süren update değil. Oyunun yükleme sürelerini kısaltmak için HDD ye yükleme yapıyor. İlk update 133 mb lık online sistemini aktive etmek için ve diğer ufak detaylar için geldi. Oyun herşeyiyle Türkçe arkadaşlar bazı yerlerde dublaj da yapılmış. Fakat bazı çeviriler garip olmuş ilk Türkçe PS oyunu olduğu için garip gelebilir. Mesela B2 lisansında bir yarış var. Steering diye biliyorum ingilizce olanını. Türkçeye " dümenleme " olarak çevirmişler. Ama çok önemli değil bence. Gerçekten Türkçe oynamak farklı bir zevk veriyor. Alışmak lazım :)
Forzacı birçok arkadaşım oyunun fizik motorunun çok beğendi. Hasar sistemi biraz daha farklı işliyor forzadakinden. Ama içerik olarak dopdolu bir oyun. Beklentilerinizi karşılayacaktır. Sadece bazı standart sınıf araçlar kötü gözüküyor. Onlar zaten bence bonus niteliğindeki gerekli düzeltmeler yakında gelir . Premium araçlar ve hava değişimi gerçekten mükemmel olmuş.
Le mans pistinde 2 turluk bir yarış yaptım zonta r ile
İlk tur yağmur ve kapalı bir hava ile başladı . Sprey etkisinden öndeki aracı göremiyorsunuz ve yoluda. Aynı tur yağmur durdu. Hava yavaş yavaş açmaya başladı. 2. turda hava açık ve güneşli. Yavaş yavaş hava kararmaya başladı ve etrah kapkaranlık oldu. Atmosfer çok iyi yansıtılmış gerçekten. Uzun soluklu yarışlar çok zevkli olacak gibi gözüküyor.
böyle bir kazadan sonra devam ediyor mu yarışmaya ?
Aynı şeyi bende merak ediyorum, Forza'da ağır bir kaza sonrasından şanzuman, motor, akslar'da sorun çıkıp araç gitmemeye başlıyor. Eğer aynı şeyleri bu oyunda da göreceksek, PS3 alınabilir =)
valla acayip heyecanlandım.. 200 hz led display'de nasıl görünecek acaba..
Farlar,stoplar falan kırılmıyor galiba ?