gt5 ciler nerde yokmu şuan oyniyan :D
Printable View
gt5 ciler nerde yokmu şuan oyniyan :D
oyun ya tırt çıktı kimse konuşmak istemiyor ya da çok sardı kalkamadılar başından :D
ben simdi basliyorum oyuna, yarin aksam detayli karsilastirma yapar xbox icin de konu acarim
Evde xboxta forzada var eve gidince ps3 ve gt5 kurar karsilastrmasini yaparım
3 ad. collector's edition siparişi verilmiştir bugün ingiltereden, cuma bende olur, çok merak ediyorum bende,
prolouge dan sıkıldıgımdan beri forza 3 oynuyorum oynanabilirliği çok güzel motor sesleri falan çok iyi, ama gt5 in çok daha iyi oldugunu tahmin ediyorum,,
xbox ps3 e göre daha hızlı bi cihaz bluray okuyucusu olmadığından dolayı.Grafik kaliteleri aynı sayılır fakat biliyorsunuz ki ps3 e 3d desteği geldi.Şu an için Black ops ve gt5 i eğer 3d tv niz varsa 3d olarak oynayabilrsiniz.Xbox ta dvd fim harici bişi izleyemezsiniz.Ps3 te divx-dvd ve bluray (3d blurayleride) izleyebilrsiniz.Xbox ınıza şarkıları track olarak kopyalayabilrsiniz mp3 olarak kopyalamazsnızız.Son olarakta xbox ta online oyun oyanmak ücretlidir .Aylık 15 dolar gibi tabi yıllık olarak alırsanız daha uygun oluoyr ps3 te ücretsizdir.Sadece oyun oynayacam diyenler xbox tercih edebilir.Multimedia olayınca ps3 kesinlikle cok daha iyi.Birde tabi 2 markanın kendine özgü oyunları var.Mesela xbox ta halo ve forza serisi gibi sony de ise gow serisi ve gt serisi en başta gelenleri...
benim de şuan yüklemeyi yapıyor bakalım ne menem bişeymiş anlicaz ..
şöyle örnek vereyim .. xbox ve ps3 karşılaştırmasını başlık başlık olarak çok açık şekilde ..
m.k dan bir makale , konsol savaşları diye ..
not : hepsini sıkılmadan okursanız net şekilde kararınızı vermiş olursunuz
grafik için :
http://www.merlininkazani.com/Konsol...e-37635p1.html
exclusive oyunlar :
http://www.merlininkazani.com/Konsol...e-37718p1.html
online beceriler :
http://www.merlininkazani.com/Konsol...e-37814p1.html
sonuna kadar GT5 diyorum ben,98 yılından beri oynuyorum şu oyunu dört gözle bekliyorum çıkmasını,hiçbir oyunlada kıyaslanmaz bana göre.
onu bunu bilmiyorum da.. GT5 te yukleme ekranlari tarik la benim ebemizi belliyor su anda... sıkılmamak icin sesli konusma actik o kadar diyorum...
biz 2 saattik oynuyordk şimdi sunucuyla baglanti kurulamidi diyor acayip yavaşladi kontrol ettm ps3 bagli gozukuyor. ne gibi bi problem olablir fikri olan varmi ?
accık baktım sımdı medıamarkete gelmıs aldım ordan ps3 gt5 guzele benzıyor yarın aksam yapıcam karıyer :D yazarım detayları
bendede sunucuya bağlanamadı diyor .. sorunu nedir acep netten araştırıcam da oyunu karıştırmayı tercih ediyorum..
ayrıca herşeyin türkçe olması kötü bi yandan ya .. araçların gelmişini geçmişini okumaktan oyuna başlayamadım .. ilk hangi araçla başlasam diye işin içinden çıkamadım ..
bu arada bilen varmı gt5 prologue dan credilerimizi aktarabiliomuyuz para yapalım az :D
ben gt4 ten aktardm paralari
bide nerden nasıl aktarıodun onu şeetsen :D hani çok makbule geçer deniyim bakiyim aktarılcakmı ben pek bilmiyorum da bu GT serisini :D
Ethernet ile bagli olan PS3 un kablosunu cikardiktan sonra yuklemeler bariz sekilde hizlandi....bekleme ekranlari azaldi niyeyse.....sunucu baglanti hatasi bizdede mevcut....
Daha ilk gece olduğundan online özellik te sıkıntı var takılanlar bağlantıyı keserse sorun kalkar.
Sunucular kapalı olabilir arkadaşlar. Bekleme süreleri bu yüzden uzuyor. Bugün yarın bu konu ile alakalı bir patch çıkacak. Ayrıca hasar modellemesi ile alakalı da bir patch çıkacakmış ve hasar çok daha iyi olacakmış. Bağlantı problemi yaşayan arkadaşlar psn den sing out olsun sorun kalmaz.
Standart araçların bazıları modelleme olarak gerçekten premiumlara yakın oyun içerisinde fark etmiyorsunuz. Fakat bazıları da çok sırıtıyor gerçekten. Ben standartlara bonus araçlar olarak bakıyorum zaten.
Premium araçların tümü sıfır km olanlar. Standart olanların hepsi 2. el bölümünde
Dün akşam PSN listeme baktığımda 13 kişi online dı ve herkes GT5 e gömülmüş vaziyette :)
Direksiyon standı olarak bazı arkadaşlar kendilerince çözüm ürettiler ve başarılı oldular. Çoğu arkadaş demircide 20-25 TL gibi bir rakama stand yaptırdı
Ama profesyönel bir çözüm arayanlar
http://www.wheelstandpro.com/
http://www.fanatec.de/webshop/new_eu...0d445582dc1cf3
Bu bendeki sistem uzun süredir kullanıyorum . Kullanışlı bir ürün. Tavsiye ederim.
Fanatec 911 Turbo S Direksiyon Seti ( PS3 , XBOX ve PC destekli )
Fanatec Rennsport Direksiyon Standı
http://i18.photobucket.com/albums/b1...oraf0145-1.jpg
Ama nette araştırırsanız birçok ölçü mevcut. Bu ölçüler ile çok daha ucuza halledebilirsiniz.
koltukta 66 ımpala motıflı :)
tr de nie satılmaz şöyle şeyler ya,best buy da güzel bi laptop sandalyesi warmış ona gidip bakıcam bende,bakalım iş görcek bi şey mi
bu firmayı bilen varmı şişlideymiş yeri ?
http://www.mavishop.com/vitrin/produ...3709a5057142a4
ya şoyle birşey aliym diyorum arkadaş çok para istiyorlar :D
bi yarış koltuğu alıp kendim yapsam yarı fiyatına gelir bana :D
911 turbo s clubsport edition siparişi verilemiyor galiba.. dün baya baktm da.. yani uzun süredir biliyordm ama bir arkadaşm sordu ona bakıyordm.. bi de yanlş hatırlamıyorsam gt3 rs clubsport v1 xbxp 360 destekliyordu sankii ama v2 de yok.. ona üzüldm açıkçası.. kesinlikle parasını hakediyor bence.. g27 alacağma gider fanatec alırım.. 3 forcefeedback motorun tadını çıkarırm :D
İki gündür oynuyorum bence oyunda eksik çok..
Prologue'un görüntü kalitesi,kokpit görüntüleri daha iyi gelmişti.Premium'un dışındaki araçlar sanki direk GT4 ten aktarılmış gibi görüntü kalitesi kötü geldi bana GT4'te 206 Rc yanlardan bastırılmış gibi duruyodu arkası oldukça kötüydü GT5'tede aynen devam hiç geliştirilmemiş sanki.Premium Biraz daha fazla olsaydı daha güzel olurdu Ep3'ün Fn2 nin,e46'm3,gc8 vs içerden görüntüleri kesinlikle olmalıydı bence.
Modifiye etme işi yine basit olmuş al tak yapıyosun bitiyor.Swap yapılabilse,Dyno'ya sokulabilse ayarları kendimiz yapsak vs çok daha eğlenceli olurdu bunlar olucak diye zamanında haber çıkmıştı sanırım büyük beklenti içindeydim ama oda yalan oldu..
Araçlar zaten az ilk çıktığındaki listedeki gibi olsaydı keşke.. B5 Rs4,E39 M5,Scirocco 1.4 tsi,R,Clio 3 Rs,Golf 6 R,Leon Cupra,04 Cupra R vs gözümün aradığı araçlar..
Bunun dışında pistleri beğendim ben oldukça pist var oyananabilirlik eskisinden biraz daha iyi,ama sesler çok iyi gelmedi bana.
Oyun kendini yine oynattırıyor ama çok büyük beklentisi olanları karşılıcak bir oyun değil okadar beklediğimize bence çokta değmemiş.
ses görüntü kalitesi (forza)
görüntü kalitesi gerçekci oynanabilirlik (gt serisi)
Benim görüşüm....
çok sevdim ben bunu Türkçe olması başka bi heyecan variyo olaya en azından tam anlıyosun ne yapman gerektiğini GT yapımcıları 5 yıllık emeğini boşa çıkarmadı helal olsun diyorum puanım 10 :)
diger basliktaki yazilari bir oku istersen :D 10 puan cok bonkorsun :D
İlk ke dün oynama şansım oldu.. Eski cacık arabalarla başladığın için bu mu vs diyoduk.. Sonrasında premium araçların kalitesi oynama mantığı(a pec B spec gibi) sürekli kendini geliştirmek zorunda kalmak vs acaip eğlenceli geldi.. Go cart'a sarık nascar'a sardık :D
yurt dışından kolleksiyon paketim gelene kadar oynayamıcam ***** 10 gün var daha :D
ucuz yollu yarış kolutğu olan varmı elinde g25 ile bi play seat imalatı yapıyım şu boşlukta
Oynanabilirlik bariz iyi ama.. Açık diff olayı mesela eskisi gibi değil yan yan gidebiliyosun virajda felan Forza daki gibi olmuş önceden M5 felan sadece hafiften oynatıyodu kalıyodu :) O oynattıkdan sonra devam edemiyordu yani zırt diyip kalıyordu..
Zevkli kısmı hikayesi bence o kısımda bir şekilde rakipsiz.. B-spec de sürücün olması bildiğin menejerlik oyunu mantığında onu izlemek ilk başlarda sıkıcı gelsede onun üzerine ganyan bayii açılır :D Hele amatörse aman Allah'ım tur bindirdiği yarışı 4. bitiro felan ahaha
Menajerlij yapıp sürücü yetiştirip yarışlara sokmak falan süper olmuş bence hit puan falan alıyorsa bide dünya genelinde listesi falan varsa süper olmuş...