-
Neyse sonucu yazmak istedim araya aracılar avukatlar eksperler koyup sonuna kadar işin peşini bırakmayıp direnme sonucu 3 ay önce yaklaşık 1 yıl süren mahkeme dava sonucunda aracın parasını iade ettiler.. böyle bişey başınıza gelirse işin peşini bırakmayın..
-
Sizinki boya yuzunden bi tanidigim lineada silecektr program hatasi var dedi inanmadilar mahkemeyle araci geri verdi:)ugrasan kazaniyor
-
Eğer böyle bir durum söz konusu ise bayii gerçekten çok büyük bir ayıp işlemiş. Öyle bişey var ise hasarın büyüklüğüne göre distrübütör %1 ila hasar çok ciddi derecelerde büyük olursa %2 den başlayıp % 15 lere kadar gelen nefaset indirimleri vardır. Ortalama tavan çizikten veya ufak göçükten boyanacak bir araç %4- %5 gibi bir nefaset indirimi alınmıştır. Siz de diğer bayiilere bakarak ucuz diye ordan almış olabilirsiniz. Bayii bunu yaparsa bu en büyük hak'tır. Öbür tarafta çıkar zaten. Size bilmeden imzalattırdıkları bir evrak varsa malesef hiç bir hak iddia edebilme şansınız yok. Ama eğer öyle bir evrak imzalamadıysanız o zaman Tarkan abi (Tago) nun dediği gibi bakım hediye etme aksesuar hediye etme gibi yollara giderler. Aracı 2. ele alıp fark vererek sıfırıyla değişme gibi bir durum da söz konusu olabilir ama bu sefer de sizin aracınızı düşük sayacaklardır. Yani Allah kolaylık versin...
Not= Distrübütör nefaset indirimini onarım ücretinden ayrı olarak verir. Yani hem masrafı karşılar hem de müşteriye indirim sunar.
Konuyu yeni sandım. Ne diyelim hayırlısı olsun. Araç sahipleri de araç alırken bilmediği bir evrağı okumadan imzalamasın. Ve fiyatı normal rakamların çok altında aldım diye fazla sevinmesin. İyi günler dilerim.
-
bende konuyu yeni diye baştan sona okudum ... neyseki olumlu sonuçlanmış boşa okumadık :)