bölüm sonu geyige dogru yaklasırken samanyolu tv ızler gibi oldum bian aydınlandım ama ardından gelen olay sonucu oldumu şimdi bu şu guzel ortamı bozuyosun ya diye sitem ettim :Deli:
Printable View
bölüm sonu geyige dogru yaklasırken samanyolu tv ızler gibi oldum bian aydınlandım ama ardından gelen olay sonucu oldumu şimdi bu şu guzel ortamı bozuyosun ya diye sitem ettim :Deli:
2 sezon ilk bölmü yeni izledim. feleket derecede mantık hataları var. Bir defa araçları hiç mantıklı değil karavan dışında, motorsiklet falan kullanıyor bir tanesi hani karavan arkasına bağlansa anlarım. bu zombiler canlı et kokusu alıyor ama hepsi araba altında yatıyor. korumasız kadın ve cocukları koruyacak önlerlem almak yerine başıboş bırakıp aksiyonun içine sokuyorlar. atıcı - geyik - vurulan cocukta cocuğun görünmemesi garip geldi,
Bir de tahmin cocuğu vuran ilk bölümdeki zenci baba-oğul olabilir oda kurmalı tüfek kullanıyordu
vurulan çocukta ölüyo o fragmanda annesi ağlarken gozukuoyu filan
ben beğendim valla bu bölümü heyecan tam gaz devam ediyor
birde ocakta alcatraz diye bir dizi başlıyo oda ilgimi çekti
21 ekimde yayınlanmayacakmıydı 2.sezon 1.bölüm ??
beyler fringe ve supernatural basladi, ayik olalim :D
link varsa alabilirmiyim ?? aradım nete bulamadım
sabırsızlıkla bekliyorum
ohh be sonunda. 2. bölümde bitirecekler diye korkmuştum.
ben genelde dizileri
EZTV - TV Torrents Online den indiriyorum
guzele benzıyor
hatırlatma
bu akşam saat 22 de FX de yeni sezon yayınlanmaya başlıyor
2. Bölüm yarın saat 8 de:D merakla beklemedeyim:D
2.bölüm azda olsa toparladı son 5 dk iyiydi güzel yerde bitti beklicez artık haftayı :D
The Walking Dead 2. sezon izle, The Walking Dead 2. sezon son blm, The Walking Dead s02 HDTV XviD-FQM, The Walking Dead s02 DVDRip, The Walking Dead season 02 complete
direk link..
ayrıca yine tam tadına getirdiler.. simdi bi hafta gecmezzzzzzzzzzzz
2. bölüm zaten 40dakikaydı, son 5 dakikası hariç direk çöp..
aynen 2. bölüm çok bayık geçti
guzel yerde kesmeselerdi son bes dakikada diger dakikalar gibi copdu ama isi ogrenmisler. :)
2. sezon ilk bölüm bomba olmuş bence...
bombok bir bölümdü 2.
son 5-10 dk sına kadar ağlama vardı sürekli, ileri ala ala gittim aksiyon varmı diye ama son 5 dksı harikaydı heves kursakta kaldı
3. bölüm torrent e düşmüş izlemek isteyenlere :)
başladım indirmete :D
Sabah izledim fena devam ediyor:D Ama biraz daha olayları hızlandırmaları lazım.
o eve nasıl gelmiyorlar zombiler anlamıyorum. balkonunda falan oturuyorlar gayet rahat..
birde çooookk yavaş ilerliyorlar dizi sıkıldım bu bölüm çok..
2.sezon 2.ve 3 bölümler bence 5 para etmez hiç bir aksiyon yok 1,2 sahne haricinde senaristlerin acil bişeyler yapmaları lazım yoksa bu diziyi kaldırırlar yayından.
EZTV - TV Torrents Online ben burdan ındırıorm tavsiye ederim
bu szeon dizi bitmiş
ilk sezonun heyecanı aksiyonu yok
ha kurtlar vadisinde ki ömer baba muhabbetleri ha bu dizidekilr birebir.Direk izlemeden geçiyorum o kısımları
ocakta alcatraz die bi dizi başlıcak onu bekliyorum ben.
ayrıcabu dizinin sonunu nası bağlıcaklar merak ediyorum heralde i ** legend gibi olur :D
biraz sarpa sardı gibi konu evet haklısın
The Walking Dead' in hastasıyız dede:)
bence çok uzatmadan bu sezon sonu bitirmeliler yoksa özgürün dediği gibi türk dizilerine dönücek, uzun uzun bakışmalar-konuşmalar filan.
sezon bitirmeleri çözüm diil bence zaten kısa olucak bu sezon demişlerdi,sürekli bi dizi tekrar başlasın diye bekleyiş olması da hoş diil bence.. ayrıca dediğiniz gibi dizi hem çok yavaş hem de basit ilerliyo bişeyler yapmaları lazım acilen..
sezon bitirmeleri tabiki çözüm değil ama sonuçta dizinin böyle ilerlemesi yerine 3 5 sağlam bölüm çekip sonuca bağlasalar daha iyi olur. ilk sezon bittikten sonra bayaa kişi bu diziyi merakla bekledi ama çıkan son bölümlerden sonra insanların ilgisi azaldı
4. bolum ıcler acısı
pembe dızıye dondu ıyıce :D
capon malı goturdu onun acısından en guzel bolum:eek:
bu sezon 4 bölüm oldu ama kızı aramaları filan çok monoton gidiyor ilk sezon gibi değil bakalım artık
Baydi iyice 4 gun gecmis aradan o cocuk zombi olmadan bulunursa cok gulerim... Boyle gitmeye devam ederse izlemeyi birakacagim.