4 gun bolum olarak gectı gibi yalnız
bı bolumde sadece bı gunu ıslıyolar gıbı suan baya baydı artık :D zombi dizisnde 1 tane zombi gorduk onuda mındar ettiler :D
Printable View
4 gun bolum olarak gectı gibi yalnız
bı bolumde sadece bı gunu ıslıyolar gıbı suan baya baydı artık :D zombi dizisnde 1 tane zombi gorduk onuda mındar ettiler :D
filmin bölümleri her hafta 1 part azalıyor :D ne yapmaya çalışıyorlar acaba :beuj::icon_wack
Çok bozdu acayip bozdu öyle böyle değil ! Böyle giderse bende bırakacam diziyi
Abi 4. bölüm neydi ya ... :D İkinci sezon 1. bölüm gerçekten güzeldi ,tamam olmuş dedim. Ama ondan sonra 3 bölümdür pembe dizi. Hele 4. bölümde kuyu sahnesi ne kadar saçmaydı , başka birşey mi bulamadınız uyduracak . Ayrıca Sophia'yı gidip ben arıyacam artık anasını satıyım N_n
bu arada elınde okla dolasan elemanın kardesı cıkıo ortaya :D
elini kesmıstı gecen sezın kurtulmak ıcın merleydi ismi :D
http://www.tvedge.net/wp-content/upl...alkingDead.jpg
Frank darabont yönetmenliğini bırakmış sanırım dizinin 2.sezon başladığından beri ondan bu halde dizi.
ya bir kere o şerif kılıklı herif 5 para etmez oyunculuğu falan onun değişmesi lazım , dizinin boka sardığı açık zaten:D
cok iyi bu kesinlikle izleyin :D çekimler çok başarılı
Valla daha 2 gün önce izlemeye başladım son sezon son bölüme kadar geldim ama dediğiniz gibi ilk bölümlerden eser yok :( yukarıda bir arkadaşın yazdıgı gibi o ufaklıgı artık gidip ben aricam yani kaç bölümdür arıyolar kızın neden kaybolduguda belli deil açık açık geri döneceği yolu tarif etmesine rağmen mal gibi gitti kayboldu. Aylaklar İnsan kokusunu alıyolar die üstlerine bir ton pislik sürdüler 1. sezon ama 2. sezon araç altına girip mal gibi yattılar kimsede görmedi. Başlarda sevmiştim ama iyce mallaşmaya başladı birkaç bölüm daha izlerim baktım iş yok bırakırım
5. bölümde sıkıcıydı.. sonu ilginç bitti ama :)
Glenn'i çiziyolardı az daha samanlıkta... :D okla gezen kamil de ramboya bağladı kulak kesip kolye yapmalar,sincap yemeler flan...
Yazık ya ... Türk dizilerinden beter oldu. O onunla yatıyor , diğeri öbüründen hamile kalıyor. Biri çocuğu vurur , diğeri gaza gelir ötekini vurur . Kavak yellerinde bile bu kadar kombinasyon yoktu.
Sheriff esinin hamile oldugunu biliyomus doktor kan testi yapmisti en son cikarken sheriffn kulagina onu fisildiyo o yuzden kapilari aciyo mus diye yabanci bir forumda okudum:)
arada bir zombi görmesek tam bir türk filmi diyebilirim :D 5.bölüm sonu güzel bitti bakalım 6.bölüme o sahneyi nasıl baglıycaklar
samanlıkta topladığı zombiler heralde daha önce orada birlikte yaşadığı insanlar
5. bölüm diğer bölümlere göre güzel sayılırdı son sahnesini nereye bağlayacaklarını bende ciddi merak edıyorum
Game Of Thrones izleyin arkadaşlar sabah işe geç kalırsınız bir bölüm daha izleyip öyle yatacam demekten.:)
bende dün gece bütün partlarını torrentten indirdim...2.sezon başlamış herhalde..torennt isteyene link verebilirm
game of thrones içiçn sağlam 720 p warmıdır? torrent olarak
çok sıktı ya bi çocuğun peşine düştüler 3-4 bölümdür atraksiyon yok :)
teşekkür ettim yarın indirmeye başlıyayım
geçen sene ilk bölümden beri güncel takip ediyorum...ama git bozmaya başladı...
yenı bolum ***** yerlere dustu bırazdan ızlıycem :D
bakalaım daha ne kadar bozmus :D
öğleden sonra indirdim 720p geceye saklıyorum izlemedim henüz:D
Ben sımdı ızledım spoıler vermek ıstemıyorum ama fena degıl sankı yavas yavas guzellesıyor. Tabı hareket yok gene ılk sezondakı gıbı.
az önce izledim son bölümü ama biraz senaryoyu kabartmaları lazım , ama genede güzel sayılır ..
zombi gördük bu bölüm azda olsa :)
izlemeyenleride düşünüp yeni bölümde ne olduğunu yazmazsan seviniriz
sırların açıklandıgı bi bolum oldu :D
bi sonraki bolumden umutluyum shane vs rick
kucuk kız meselesıde cok uzadı biyere baglasalar artık
" Left 4 Dead II " diye bir oyun var. 4 tane karakter zombi kankalara karşı savaşıyor. Filminden daha çok saran bir oyun, hatta LAN bağlantısından multi de oynanabiliyor tavsiye ederim (=
şu resimden sonra zerre inancım kalmadı diziye...
http://ressim.net/8/out.php/i5247149...595694-n.jpg-k
yalnız saglam yapmıslar ha
dusunsene bole oldugunu polis cevirmesine girdigini ahuaha