1900cc ye kadar ve 1901 cc den sonrası diye 2 ye ayrılıyor.
Printable View
Hadi ya vay adiler:) kaldik 1.6 ya:D
0-1900 cc yıllık 648 tl (1-6 yaş)
1901-10000 cc yıllık 977 tl (1-6 yaş)
kesinlikle doblo diyorum bizde 2006 caddy vardı onu sattık 2011 doblo 2.0 premio aldık bence gayet güzel bi araç motoruna zaten sözüm yok onun dışında süspansiyon ve özellikleri bakımından gayet güzel bi araç..
Saolsiniz:)
hacı sana benden ölücülükmü yoksa Zencilikmi bulaştı çözemedimhttp://img208.imageshack.us/img208/8159/criss2.jpg
edit- 1000 km olmadan sadece sana-25.990 olur :p
Esp fln yokmu nie ucuz:)
Doblo her konuda iyi bencede...
Kadir abi daha akşam teppe 1.6 hdi chipledim.Bence gayet hoş güzeldi.İç mekan dobloya göre daha büyk ve konforlu geldi ancak yeni dobloya daha 1 kere bindim oda fena değildi ama eski kasalardan bakacaksan içi dar ve 1.3 motor o kasayı çekmiyor.1.9unu tavsiye ederim.
yeni kasa doblo cok iyi, sınıfına göre iyi donanım ve motor secenekleri var.
Arda yeni doblolarda 1.3 1.6 2.0 ları var zaten yeni kasa 1.3 doblo kesinlikle alınmaz bence :)
Eskilerindede 1.9 tabiki daha iyi uzun yolda 1.3 den daha az yakıyor :)
benım arkadasımdada var cıplı ama 90lıkmıs onunkı 110 bg olmus ole kullanıyor gecen seneden berı onda kt4 flnda var basık gzl duruor arac..ama ıcıne ozmn dıkkt etmemıstım resımlerden gordugum kadarıyla tepe daha genıs dıs gorunumn olarakta hos..
1.3 90 almak akıl karı degıl 1.6 90 ı var ztn 1.6 almıskende 105 alırım hoş ama mıllet bılmıor vergıden kacıor kucuk motorda az yakar sanıyor.eskı aracımdan bılıorum 1.9 eskı motor oldugu halde sehır dısı normal kullanımda 15krs yakıordu klıma ac cekıste dusmes keyfıne dıcek yok dızel veya benzın 1.6dan asaga alınmaz arac.tepede alsam dobloda dırek chıp :D bızım komsu tepe almıs onu test edıcem tepe olucak buyuk ıhtımal ama yıl basına kadar arabasız kaldık o ayrı:S :D:D
Yaptığım araç 1.6 Hdi 110 hp Partikül filtreli 2009 modeldi.
dynomuz mevcut değil ama 1700 gibi devirde tam hızlanıyorken artık 1500 e yakınken canlandı alt devirler ölüydü şimdi daha bi canlandı.Bugun İzmir yağışlıydı pek deneme yapamadım ama benim hoşuma gitti. Bosch edc16c34 bdm ile yapılan bi ecu mevcut.Kaputu açtığında sağda sigorta kutusunun içinde beynin 3 tane soketini sök beyni çek hemen eline geliyor.Sonta 2 adet şapkalı 10 luk somunu mevcut onları söktüğünde beyini alıp bi chip yapana götürüp yazılımı yükletebilirsin.
ardacım bizim araçda egr iptaldi kurum bağlamasın dıye. yeni araçlarda chipten sonra bu olay nasıl halledılıyor ?
hahah ne çakal adamsın :D peki o sorun çıkarmazmı pahalı oluyor sanırım o filtreler