her iki aracı uzun süre kullanan abime sormuştum;doblo 1 adım önde demişti.tepe si wardı en son, sattı;2011 caddy aldı.en iyisi caddy dio şimdi :)
Printable View
her iki aracı uzun süre kullanan abime sormuştum;doblo 1 adım önde demişti.tepe si wardı en son, sattı;2011 caddy aldı.en iyisi caddy dio şimdi :)
misal 2 dedim abi bazı firmalar 5 yıl garanti veriyor araca
muayeneye 1 senede tabiki :D
tüvde çalışıyorum bizzat kendi gözlerimle görmüş oldugum istatistik
demekki sizin araçlar %1 in içinde kalanlar :icon_tup:
Samimi Bir Arkadaşım 2009 Tepee Almıştı Ve Akşamları Genelde Ben Kullanıyorum. Gerçekten Gerek Sürüş Gerek Kaçış Gerek Yakıt Çok Güzel Arabanın Ve Dobloya Göre Daha Kibar Duruyor.
Kesinlikle doblo 1.6 multijeti tavsiye ederim... 105Hp 290NM tork üretiyo bu değerleride küçük motorda veren bi marka daha yok (tork bakımından) ve donanım olarak oldukça zengin (Premio) Ocean0636 arkadaşın dediği gibi fransızdan uzak durun Ayrıca dobloyu test ettim yani bi hayli hoşuma gitti konfordan dolayı araba gitmiyo gibi gelsede kısa sürede 180 km hıza ulaştığınızı farkedeksiniz. Yol tutuşuda bağımsız süspansiyon ve esp ile oldukça güçlendirilmiş. gaz kesmeden virajlara girmiştim yani...
ayın hortu teşekkür ederiz:D
hortlatırım walla
Fena hortlamış adamlar aldıkları arabayı bile eskitti :p, ama Kadir doblo partner tepee sorup, passat alan ilk sensindir galiba uhaha
bu iş böyledir zaten adam araştırmış kafasındakini değil cebindeki fikri uygulamış bende leon alacaktım gittim clio aldım
Bende simdi gordum ismimi:D
Bro o ara bakiyoduk vaLla her telden.konu 1.5 sene rahat olmustur
nasip.....