doblo çok daha iyi bir araç tepeeye göre...
cam tavanda tavan olsaeşşek gibi ortada bi parça hala duruyor her koltuğun üzerine 4 tane ayrı ayrı cam yapmışlar öyle bi bütünde değil çok çirkin olmuş
benim tercihimde yeni doblo olurdu
barnak bassam olurmu ?
Bu fransızlar işi bilmiyor ya :P
------
105 az değilmi yaw :P 130 yaparz tatmin eder bizi
yol test..
http://www.youtube.com/watch?v=R4_Ye...eature=related
Bende var yeni partner tepee dolusundan iş için kullanıyorum..
dobloda gayet iyi ama tip ve dizayn bakımından partner bi hayli daha iyi bence...
donanımları aynı çok dolu halde geliyorlar binek araçların çoğundan fazla donanıma sahipler ,
misal bendeki partnerde katlanır ayna,yağmur sensörü far sensörü 2 bölgeli dijital klima vb özellikler mevcut..
Seçim sizin ama bana sorarsanız binek olarak kullanacaksanız partner daha uyumlu görünüm olarak doblodan günde 100 lerce şirket aracı göreceksinizdir..partnerde van versiyonları daha farklı..
Ve evet kamyonet olarak geçiyor 1. köprüden geçemezsiniz.. ticari değilde binek olarak olursa ruhsatta vergi avantajı kalktığından dolayı fiyatı uçar gider..
http://www.youtube.com/watch?v=R4_Ye...eature=related
Yol testi videosu gerçekten Cok iyi
Doblo diyorum yıl başinda 2 tane alacağiz yazilim ile tadindan yenmez bi araç olur.
Doblo,Tepe vs. gibi ticarilerde MDF vergisi diye bir olay var binek sayılmaları 1.Köprü'den geçebilmeleri için o nasıl oluyor.
Sen bize uzaksn be dostum bide yil basini beklicez biz araclar biraz daha ucuzlar kis ortasi
Herkese bilgileriniz icin tesekkur ederim ama su hususi olayini arastirmamiz grrekicek.bizm icn kopru sorun deglde her sene muayene olayi uyuz..
Husiside vergi motor gcune gore sigorta 250 tl,ticari olursa motor gucu devreye girmiyor yani 2.0 doblo bile alinabilirsigorta 500 cvari oluodu sanirm vergi kacti ucuz die biliorum
bendede tepee var ve çok memnunum yakıt,konfor gayet iyi ...koltuklar 308 koltuğu ve oturma pozisyonu gayet iyi...iç aksamı bildiğin fransız heryer plastikfakat kaliteli plastik birde ithal olduğu için ses yapma gibi sorunu yok..ama karsan yapmaya başlarsa o araba alınmaz
![]()
Sfi...
tepee ye bindim gayet güzel her tarafında gözler ve arka koltuklarında 403 lerdeki gibi masa var bolcada bardaklık olduğundan sürekli bira içmeye teşvik eden bir araba
En dayanıklıları VW , fiat ticariler dökülüyor 2-3 sene içerisinde kapılar plastikler ses yapıyor vs , paugeot 'ları tam bilmeiyorum...Yeni caddy dsg 105likle dolandım geçenlerde oldukça güzel ....İmkan varsa caddy diyorum bende.....
Golf MKVII 1.6 Tdi
Benim bildigm ticari araclarda motor gcu ne olursa olsun vergi ayni diye...tepe tip olarak daha hos duruyor bakicaz artik test ettikten sonra![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)