çok geçmiş olsun kadir usta
geçmiş olsun şef
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
şef geçmiş olsun .. tempradaki öldüyse allah gani gani rahmet eylesin üzüldüm yafs
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
Kadir abi geçmiş olsun çook Allah korumuş, temprada çok kötü olmuş yaNasıl bir yol abi orası :S
Çok Geçmiş olsun :S , Dün Gece İstanbulda Aynı Olmasada Baya Kaza Vardı Ataköy Sahil Yolunda Ağaç düşüp Yolun 1,5 Şeridini Kapatmıştı
Büyük geçmiş olsun yaralılara acil şifalar dilerim
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
saat kaçta oldu 8 gibi bende işe gidioodum ordan geçtiğimde bişi yoktu yolda? çok geçmiş olsun . Feci kaza oluyor o virajlarda..
Sağolun arkadaşlar,
Birazdan ruhsatı ehliyeti almaya gidecem bölge trafiğe sorarım tempranın durumunu yan koltuk ve arkadakinin kafalarında kan vardı ama durumları çok kötü değildi,
Sabah 09.10 da oldu kaza
Ooo Allah korumuş gerçekten geçmiş olsun Temprada kötü olmuş baya Allah kaza bela göstermesin bir daha..
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
Abi çok geçmiş olsun.
Kırıkkale Üniversitesi mezunuyum dört yıl gittim geldim o yolu ne kadar düzeltselerde virajları yolda sürekli toz tabakası olduğu sürece yağmurdan sonra jilet gibi kayıyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)