çektiğimiz fotoları nasıl yüklücez :D
Printable View
çektiğimiz fotoları nasıl yüklücez :D
beyler M serileri icin alayiniza kibarca gider :)
Hemen acabilirim oda
Varmı birileri turlayalım biraz?
isterseniz aciyim oda turlariz
10 dakikaya aciyorum oda yazarim burdan
Ring yapcaksak gelcem..
Bu aksam hic roll havam yok :)
1472 4710 9952 5901 7470
beyler arac soyleyin herkes ayni araclarla basalim
lastik asinmasi kapali beyler
sabri b spec 40 olunca nooluyor? bütün yarışları bitirince tekrar oynadığımız eski yarışları oynayabiliyormuyuz?
beyler varmı oda ? ring dönüyorsanız gelirim ? bide sınırlama ne? bi ufak bilgi veren olursa gelirim .. şimdi girdim eve hemen bişeyler yapasım var sıkıldım :D
arif abi cık piste bı yardır benim için
FD2 typer yaptım bitane bi deniyim bakiyim :D
baglantim koptu geliyorum tekrar
bu gece benim için son denemeler olucak finaller dolayısıyla 2 hafta yokum :D
arkadaşlar acemi liginde kamyonet yarışı var fakat galeriye baktım satılık kamyonet yok? herhangi bir bölümde mi hediye ediyorlar? özellikle ford f150 (hızlı ve öfkelideki kırmızı kamyonet) modifiye etmek güzel olurdu
uyanır uyanmaz b spec kastırmaya basladım listedekileri.. hadi gene iyisiniz :D
açılmış gran-turismo.com bu arada
Bugün evden çıkarken Playstation'ı açmayı unutmuşum ya biri benim bebeleri park'a götürürse sevinirim. :D
Arkadaşlar kulaklık ne kullanıyorsunuz memnun oldugunuz uygun olan modeli yazarsanız çıkmışken alıyım 30 lirayada var 300 ede uygunundan tavsiye bekleniyor
Alphan Platronics almanı tavsiye ederim. Verdiğin her kuruşa değer.
Jabra bt2035 diye bi model var 36 tl nasildir kullanan varmi?
bende şimdi iş yerinde kastırmaya başladım :D b spec iyidir :D
Ps3 için usb kulaklık mı kullanıyorsunuz yoksa Tv çıkışını mı kullanıyorsunuz ?
USB direkt ps3 kullananlardan bende kulaklık tavsiyesi alabilir miyim belki alphana da yardımı dokunur .. kablosuz olması tercih sebebidir.
USB değil cep telefonları için olan bluetooth kulaklık tanıtıyorsun kullanıyorsun.
sony nin ps için ürettiği kulaklığı kullanıyorum karşı taraftaki arkadaşlardan şuana kadar olumsuz bi yorum duymadım sesim gayet net gidiyor, kullanışlıda kendi dock u falan var şıkta bişey ps in yanında hoş duruyor kullanılmadığında şarj olmuş oluyor, üzerinde mute tuşu var tek dokunuşlka sesimi kesiyor ama karşı tarafı duyabiliyorum. ben aldığım dönemde 80 tl.idi belki biraz zamlanmış olabilir.
http://img192.imageshack.us/img192/7...luetoothku.jpg
http://img641.imageshack.us/img641/9448/14544509.jpg
Benim sürücülerede el ataydınız eyiydi abi :D
benimkini yarıştırana sabri e karşı galibiyeti tattırırım :D:D:D:D
kıdemli yarışlar için ALMAN TOURİNG araç aranıyor :D :D