Gün geçtikçe dahada açılıo ama acele edin :D
Printable View
Gün geçtikçe dahada açılıo ama acele edin :D
04 bulması zorsa stok yapim ben ucuza alır koyarım garaj ahahaha
Akşama amuse s2000 ile çok pis ring dönülür :)
Ama benim gibi direksiyon olan ile dönerim :D
Gamepad ile oynayanlar eziyor bildiğin :D
Herkesin turbo Tayyarı var benim neden yok bana niye almıolar dedim ve bende en sonunda dizdim hırbolu tayyar :D
440 hp de kaldı bu nsx :D
NSX'lerin gündemde olmasından dolayı sıfır NSX aldım ve rodaj felan derken 458hp araç herhalde biraz daha yol yaparsam iyi sonuçlar alıcam
benim niye 440 da kaldı şmdi bu gitti paracıklar :D
Yaw rodaj falan cidden işe yarıtyormu yoksa makaradamısınız ?
süper işe yarıyor yaa...rodajsız araba kalmasın..
rodaj falan yok ya :D 15 tur attı 1 hp bile oynamadı araba yağınıda değiştim :D
yani rodajda binevi ps3ü kandırıyoruz :D ilk başta yavaş gidiyoruz sonra hızlı giderek çok iyi derece yapmış izlenimini veriyoruz
Ştandart arabalarda rodaj yokki varmı yoksa :D
ya şu b spec i sürücüleri bilgisayardan falan oynatma hikayesi varmış ? günün büyük vaktini pc basında geçiriyorum nasıldır yapmak lazımmı nedir biri açıklasa ya :) sevindirik olurum valla..
topluluktan uzaktan yarış moduna giriyorsun
ama ilk olarak pilotlarını paylaşıma açman lazım girip
peşinden uzaktan yarışm modunda server konumu gibi bir durum var ona alıyorsun ps3 u zaten siyah ekran oluyor ekran koruyucu girmiş gibi
gt nin sitesinden network kullanıcı adın ve şifrenle giriş yapıyorsun zaten yonlendiriyor seni :)
20dk lık yarışlarla listendeki arkadaşlarının paylaşıma açık şoforlerini kapıştırıyorsun :D
1 tane b spec elemanım var onu paylasıma actım .. ekran koruyucuya geçtim bekleme modu falan bişey yazıyodu .. Gran Turismo: The Official Site - Country / Region Selector dan signup dedim .. ama üye olamıyorum maili kabul etmiyor namıssız :D baska maille denedim bu seferde yanlıs anlamadıysam bu kullanıcı adıyla ps3ünüzden online söförünüz yoktur falan fişman bişeyler diyor .. :D hepsi birbirine karıstı iyimi .. bende dedim biraz para kasarımda geceleri sizle online oynarım :D
üye olma
psn mail adrsin ve şifrenle giriş yapıcaksın :D
https://us.gran-turismo.com/us/gt5/signin/
adresinden
458 italia , enzo , skyline35 , corvette zr1 tarzi guclu arabalarina guvenen special stage route7 (atasehir) de kapisalim arkadaslar 400+ hizlara kadar,,
ya psn adresleriyle ilgili konu vardı :D nerde o ordan ekliyim de bari hem b spec kastiriyim hazır girebilmişken hemde aksamları oynarız :D
edit : tamam buldum :D