açık lobiye gir sonrasında altta oda numarasını gir bölümü var yukarıda yazan oda numarasını girmen yeterli
Printable View
açık lobiye gir sonrasında altta oda numarasını gir bölümü var yukarıda yazan oda numarasını girmen yeterli
Açık lobi nerede oluyo ?
gt modunda a-spec in solunda
yahu gt5 prolouge dada online yarış vardı, okadar çağırıyorduk kimse gelmiyordu, burda coşmuş herkes, biraz anlat bakiim thoolga:D nasıl geçiyor onlaine yarışlar, roll oluyormu, oluyorsa araçları hizalamak falan kolaymı, birde startı nasıl veriyosunuz,
gt5 prolouge da yarış sırasında bir kişi oyunu bırakır çıkarsa oyun kopuyordu burdada durum aynımı.?
Topluluk yazıyo burda. Basıyorum.Bu özellik bu versiyonda yoktur diyo? Napıcam :/
lobide bir sürü oda var
kendinde oda açabiliosun.
herhangi bi kişi oyunda ayrılınca herhangi bi kopma olmuo
roll drag hepsi oluo
toplam süredeki ortak zamandan kararlaştırılan bi süreye gelince start verilio
http://media.giantbomb.com/uploads/0...enu_super.jpeg
open loby yazan kısıma giriceksin
Oyunun fiyatı ne kadar?
varmı lobii
varmı atraksıyon :)
ee hadii numara yokmu :D
1472 6118 4130 9223 5755
Girdik beyler gelin
varmı online:D
TT counter strike gibi TT GT de yapmamız lazım böyle olmuyor :D
sabit bir oda, pist yapma şansımız var mı? müsait olan dalsın oraya gbi gibi..
forza gibisi yok, invite friend to party and game. :D
varmı lobiii :D:D
1472 6681 3716 3557 3340
tolga ogren de gel :D
ahahahahahahaha :)
A specde 25. levele ulaştım..Kıdemli serisinin üstünde dayanıklılık serisi diye bi kategori daha açıldı..Yine 9 adet yarış var.Son yarışa girmek için 40 level olmak gerekiyor :)
Şu anda dayanıklılık serisinin ilk yarışını oynuyorum..60 turluk bir yarış , benzin azalıyor , lastikler aşınıyor pit stop yapmak durumunda kalıyorsunuz..Toyota minolta nın race carıyla yarışıyorum.30. turda yaklaşık 1 depo bitti 91 lt benzin aldım 56 dakikadır oynuyorum yani yaklaşık 2 saat sürücek :) Bu arada da rakiplerime 5 tur bindirdim.
Oyun biticek diye üzülenler üzülmesin boşuna en zorlaştırılmış haliyle devam ediyor :)
Enes Formula alabildin mi hangi yarış veriyor?
Kıdemlide Nascar şampiyonasını oynuyorum genel klasmanda 1. oldum ama son yarışta daytonada bitürlü birinci olamadım sinir ediyor adamı 5 tur bile önde gidemiyosun adamlar gelip yandan vurup döndürüyolar ne saçma şey.
Henüz formula aracım yok..2.ele 4.9 milyona düşmüştü param yoktu o zamanlar.Şimdi 6 küsür milyonum var ikinci ele düşse alabilirim ama önce b specdeki yarışları tamamlamayı düşünüyorum.Belki verir bi yarış.Kolay kazanmadık neticede 6 milyonu :D
Nascar daytona benide zorlamıştı ama biraz kasınca geçiliyor.
Emre bu arada california harici bi ferrarin varsa b specdeki tek yarış için ihtiyacım var ödünç alabilirim :)
bende 458 var istermin :D
aracı ödünç verme nasıl oluyo ??
Varmı online oynamak isteyen??
Bendede 4 milyon vardı gidip mclaren F1,enzo bikaç araba daha aldım fazla bişey kalmadı.
Geçmesine geçtim bende altın kupa ile değil onun için kasıyorum diğerleri altın son yarış altın alamayınca sırıtıyor hepsini altın almak lazım görsel açıdan güzel gözükün:)
Enzo bide scuderia var ama enzo çok kötü frenleri falan tutmuyor.Scuderia'yı vereyim o güzel:)