oda açmasına açıyorum ama gel gör ki başkasının odasına girmek isterken NAT ayarınız tür 3 diyor. sizin NAT ayarlarınızı yazarmısınız?
Printable View
oda açmasına açıyorum ama gel gör ki başkasının odasına girmek isterken NAT ayarınız tür 3 diyor. sizin NAT ayarlarınızı yazarmısınız?
nat ayarını nereden düzeltebiliyoruz
oyun heryerde satılıyor suan ama daha almadım oyunu alıpta oynayan varmı aranızda hermarkanın tüm araçları varmıdır bilgi verirmisiniz
odadayız, tolga kendi araçlarımızı neden kullanamıyoruz?
Geliyorum bende
eyvallah saolsın
m5 turbolayamıyorum neden olabilir?
tolga abi lobiden sikayetçiyim sarmaktan gidemiyorum :D:D:D:D
oynadım sonunda.
10 üzerinden 6.
yok mu oyun?
19. level oldum hala bir race car alamadim a.k nasil alicam o kadar para bulup onuda bilmiyorum...
kendimi b spece verdim...
bir yerden bir race car bulmazsam cildiricam zaten :)
Kıdemli'de nascar yarışının sadece Indianapolice pistini geçin para biriktirmek için 5 tur,45 bin veriyo :)
Para kazanmanın en kolay yolu kıdemlide Amerikan Şampiyonasını oynayın İndianapoliste 5 tur atıyosunuz aşşağı yukarı 5 dakika falan sürüyor sonundada 98.000 veriyor.
level 23'mü olmak gerekiyodu oraya girmek için hatırlayamadım.
sağolun arkadaşlar :)
enes o zaman 22. level olunca çalıyorum kapını ona göre :)
hep beraber bluetooth kulaklık alaım online yarışta işe yarıo :D
Oyun var mı bu gece ?:)
varmı harbiden kasalım 2-3 rolling :D
gece, konuyu takipteyim :)
gelebilicek olan varsa açayım şimdiden oda ?
İşten çıksında insanlar oynarız :)
Gece olursa gelirim bende.
Spoon Ek4 aldım atmosferik 290Hp oldu 13.000rpm dönüyor.E46 m3 flan varsa stock deneyelim.
106 ile deneyelim:)
bi tane 106 bulamadım ayar oluyorum.
Bu 2. eldeki araçlar neye göre satılıyo?Oyunun kendisi rastgele mi ayarlıyo yoksa biz kendimiz fiyat koyup satabiliyomuyuz?
internetim olsa alayınza kaldırmıştım:p ek9 la takkılıyorum biraz şimdilik benden epey bi geçer not aldı:)
2. el e bi 106 düşmedi ya bu 2. el araçlar neye gore belirleniyor çozemedim :D
205 turbo aldım bi umutla kesmedi beni :D
bulunmaz hint kumaşı. 2. el sayfasını ne zaman tarasam cins cins arabalar çıkıyor. ayar etti resmen. ek9 tayyarla devam.