valla adamlara mail attım port açmaları hakkında ama açık açmadıklarını görebilirmiyim ki....
Printable View
yaaw şu dirt3 bende merak ediyorum.ps storede bir çok pack bulunuyor...oynanılabilirliği nasıl onur...
bende işlerden vakit buldukça oynuyorum 20 gündür a-spec'te 14 b'de 3 level yaptım... oyunu oynadıkça daha keyifli hale geliyor :)
-bi sorum olucak arkadaşlar şu fotoğraf modunda sürücüyle birlikte aracın fotoğrafını nasıl çekiyoruz ?
var mı bu gece gazlamak isteyen....
12 den sonra girebilirim
hareket var mı ?
fotoğraf moduna girmeden yarış yapıyoruz yarış tekrarını izlerken orda durdurup fotoğraf moduna geçebiliyorsun
valla çok yorgunum biraz battlefield 3 oynadım alışmam zor olcucak gibi gozler iptal :D
ama ozledim gt5 i bi akşam toplanalım
bir ara girdin çıktın dedim var mı acabada yokmuş bu hafta dışında bana her zaman uyar ;) :)
kubi bana bi ulaş acil
akşam oynayacak olan ?
valla bu akşam olabilir bayağıdır giremiyorum :D saat 11 gibi gelirim
valla bende kac gundur acmıyorum...nat sorunuyla karsılasmassam gelirim...daha port açtırmaya fırsatım olmadı...
ben 12 ye doğrı gelirim :)
gt 5 den sıkılıpta hibe etmek isteyen olursa pm atsın lütfen yeğen isteyip duruyor sewaba girmek isteyen arkadaş aranıyor :)
hareket var mı ?
benim niyetim varda işimi bitiremedim :D
bugune yetişemem herhalde yarın akşama hazırlanın :D
gelen var mı ?
saat geç oldu bi denkleşemedim önümüzdeki hafta cuma gününe veya c.tesi ye ayarlıyalımda toplu katliam yapalım
dun gece dışarı çıktığımdan giremedim valla bugun eve gittiimde biraz antreman yaparım :D
Cuma yada cumartesi yapalım..Efede geldi...
uyar bana ps3 için güncelleştirme çıkmış bu arada bugun onu yaptım :D
Yarim saate., her zamanki yerde... :D
Nee toplanıyormuyuz ? :D
Bende online olarak pusuda bekliyorum :D
1472 6118 3615 5260 4944
Hay bu natin Allah belasini vermesin yaaa deli ediyor beni....
update 4.0 ı yükliyim geliorm
Drag roll varmı :D
Problen yasayanlar var sanirim. Net i kuvvetli olan birisi kurabilir mi