peki, oyun böyle demek ki teşekkürler
Printable View
ep3 lazımsa bende fazladan var :D
2004 varmı emin diilim genelde 2001 çıkıyordu alıyorum bende full yüklü duruyor :D
2004 lazımsa bi kollayım ikinci eli düşerse alır gonderirim :D
ringe gelinde bi rsx le saplıyım :D
Ayın 20 sinde yeni güncelleme ve yeni araç paketi geliyor. Paket 4 $ . 2.02 güncellemesi ile yeni yıl hediyesi olarak " Toyota 86 " bedava verilecek.
2011 Mini Cooper S
2010 Volkswagen Golf VI R
2010 Volkswagen Scirocco R
2012 Nissan GT-R Black edition R35.
New Gran Turismo 5 Update & DLC Coming December 20th [UPDATE: Full Details]
iyi iyi yeni araçlar geliyor :D
ozellikle golf ve sirrocco r gelmesi iyi olmuş typer geçicek hızlı araçlara ihtiyaç vardı :D
Bir update ile de sesleri hallettiler mi tamamdır... :D
nsxle ring yapan varmı? tsukabada olabilir n/a stayla bir gün dönelim tsukabada:D
forza 4 çıktıgından beri gt5 oynamıyorum, daha öncede Gt ye hiç paketten araba indirmemiştim, bişey sorucam diyelim pakedi aldım yukledim, paketle gelen yeni araçları arkadaşıma gönderebilirmiyim? bilgisi olan,,
Gideroğullarından Samet ve Berkay tayparlarınızı bekler :)
Berkay gider mi dedin karşimm :rolleyes::D
aynen kardeşim :)
alışmak lazım bende direksiyon yokta oynadım bi kaç kere onur falan iyi dönüyo tsubakada zamanını yazar kastıysa :) biz rollingciyiz genelde
2128712 boy hızlanman lazım ahaha :D
Senna ya bi RSX verip ring süresini görmek lazım :D
Hallederizzz :D En olmadı Berkay karşiimmmmm :D
bende ps3 acmayalı nerdeyse 3 hafta oldu......bu hafta izmirdeyim kısmetse haftaya kastırırız...
Para var yaw bi rsz toplayim bari:D ama frciyimben yaw:D
bende fr ciyim da , dc5 cup yapıyoruz ring de , muhteşem keyifli oluyor 5-6 araba tampon tampona .. rekor onursumerde 6.50 küsür . bir joystickle 7.05-10 dönüyoruz ortalama
race kit li dc5 gerçekten keyifli
Race kitli yaPmadim araba daha bi yapim bakalim ama fr bence daha ideal
dc5 candır.... :))) birde paket ile gelen tc carların hepsi deli gibi yok tutuyor....
Yapiyomuyuz bugun :D
bu akşam eve geç gidiceğim için yarın akşam varım ben :D
bu gece giriyoruz 12 gibi gireriz