vayy bende ilerleyen saatlerde gelebilirm....Efe uyuma moruk ring yapalım...
Printable View
vayy bende ilerleyen saatlerde gelebilirm....Efe uyuma moruk ring yapalım...
oytn ; ben joystick ile oynuyorum ve baya hakimim kendisine. direksiyon pedal falan sıkıntı ya şimdi, bir ton para hemde nereye koyacaksın onu :) dünyada çok iyi derecelere sahip insanların yarısı hala ds3 ile oynamaya devam ediyor yani , bu bir mazeret değil :)
dn4859; valla ps1'i gt2 için almıştım. ps2'i gt3 için almıştım. ps3'ü de gt5 için aldım. Tek oyunum o şu an. tek rakibi xbox'ın forza motorspor 3'ü. fm3 çoğu alanda gt5'den daha üstün. motor-aktarım-besleme swaplayabiliyorsun. görsel modifikasyon daha fazla. kontrolleri fizikleri kullanışı daha güzel. grafikler biraz sönük kalıyor ama sesler her açıdan daha iyi. herşeyden öte hasar modellemesi gt5'e 100 basar. ama gel gelelim ki gt5 ve ps3'ün değişik bir albenisi var o yüzden devamlı gt5 oynuyorum.
Bende xbox 360 da var ps3 de. gt5 de var forza motosport 3 de. iki konsolu ve oyunu da daimi oynayan birisi olarak son kararımı gt5 den yana kullanıyorum. Kesinlikle alınır :)
Giremiyorum ag uyusmazligi diyor :ofk:
her türlü drag , rolling için
1472 - 6118 - 3701 - 4258 - 1171
nerde rollcüler , dragcılar herkes pistmi kasıyo bu akşam :D
3 dakka icinde giriyorum. psn ekli olanlardan bakıp dalıcam odaya
bende geliorum şimdi
geldim ama bende ekli olan kimse yok :) nerdesiniz huu huuuu
gelcem ilerleyen saatlerde inş :D
berkay yok samet yok... kaldık ortada :)
ben burdayım :D
ag uyuşmazlıgı dedi hangi odadasınız suan
bende ilerleyen saatlerde gelecem :D
LVolkan psn mi
oda numarasını ver bari bende geleyim
beyler nürburgring için gelin 1472 - 6118 - 3701 - 4258 - 1171
yalnız şuan ki ekip çok sağlam,ciddi eğlenceli :D
Beyler Ps'yı actım online olmak ıcın sing in dedıgımde DNS hatası varmeye basladı. Dün gece oynadgımzda bısı yoktu gece kapattım sımdı ıse bağlanmıyor. "An error occurred during communication with the server. This is a DNS error. 807101102 " verdıgı hata bu. ne yapılası gerekıyor?
Nie cikti herkes yahu
ne alsam yeniliyorum :(
Drift
1472-6118-4130-9222-0154
drift modu
1472 6681 3286 8592 4442
çıkmak zorundaydım panpalar gelemedim ben :cool:
Gecen sayfalarda soru sordum cevap yazan herkese teşekkurler :) bir iki sorum daha var cevaplarsanız sevınırım :)
*oyunun orjınal halınde 106 var mı?
*ps3 alsam kol ile oyun rahatca oynanıyor mu yoksa ılla dıreksıyon setı almak gerekırmı?
*sızınle onlıne oynamak ıcın once oyunda kendım bellı yarısları bıtırıp bellı sevıyeye gelmem mı gerekıyor yoksa yoksa kredıkartıyla oyunla ılgılı bırseyler mı satın almak gerekıyor teşekkurler :)
106 var standart paket ama yürürü hiç iyi değil maalesef :)
bizimle oynarsınız sıkıntı yok
çoğu kişi kolla oynuyor zaten :)
dün fenaydı. 2 redbull vosvos minibüsü itiyoduk :)