kanka aynen ole seni gecmem lazım :D:D
ayı onur :d denk gelelim gari aksama oyun atalım nasıl dersen en hızlı ek9 nu yap:D:D
Printable View
9 saatlik yarışın 5. saatindeyim bugun gelirim bende.
nsx race spec niyeyse yavaş,şanzımanla felan oynamadım kazıklandık galiba :)
Hahaha tamam turko yaparik onur ballisi nereden bulduysa yok illallah yok araba karaborsada 100 tl eder
Nurs.. Ta gtr la herkes ayni spec gazlarsa Bende dahil olabilirim ama sanzimanla filan cok oynamayalim direksiyon kasalim ok derseniz bu aksam alirim ben corvettele skyrm ama olsun onada alisiriz heralde.. :)
Gerci benm nette bu aralar kopup kopup duruyor.
414 tur.
7 saat.
56 pit.
sonsuz lastik degişimi
son iki saat :) bitsede kurtulsam
Ringte herturlu varim
Rsxim hazir :D
son 55 dakka :) 473 tur oldu bıktım artık
GTR ortak karar gibi,ayarlıcam bişiler arkadaşlar merak etmeyin
523.tur son 7dakka :)
gece görüşelim arkadaşlar şu nürburgring'de :) dün 4 kişi oynuyorduk. Buradan arkadaşlar da vardı sanırım hatırlayamadım :)
bende pembe nissan gt-r 2012 vardı, 1. oldum 3-4 saniye farkla.
2. olanda siyah nissan gt-r 2012 vardı.
3. olanda sanırım amuse s2000 gt1 vardı.
4. arkadaş bir süre sonra oyundan çıktı. aracı hatırlayamadım. rx-7 mi vardı, 350z mi vardı ?
gerçekten zevkli oluyor orada oynamak. dragtan artık ben pek haz almamaya başladım. GT5'de kimin daha başarılı olduğunu, kimin kontrolünün-konsantrasyonun ve pisti iyi bildiğinin belirli olması için bu tür " TRACK DAY " etkinlikleri yapmak daha mantıklı :)
Circuit De la sarthe'de yapabiliriz. zaman değişir yağmur yağar gece olur falan. le mans pisti :)
başıma gelmişti gt4'te,endurance geçerken elektrikler gitmişti.
şükür elektirik kesintisiz atlattık :)
varmı bu akşam atraksiyon dün gelemedim bu akşam bi gazlıyak bari
9 saatlik yarıştan sonra lotus carlton cıkardım uzun zamandır kullanmamıştım. 190 amg'yi sildi süpürdü tüm derecelerde ayıp etti.
oyun hakkında bir kaç sorum var yardımcı olabılırmısınız? ps3 um yok ve bu oyunu hıc oynamadım sırf bunun ıcın ps3 alınırmı? arabaları ıstedıgımız sekılde doldura bılıyormuyuz atmosferık veya turbo . oyunda 106 , ep3 typer , RS i Fn2 tarzı arabalar var mı yoksa yama ıle mı yuklene bılıyor? far stop tarzı degısıklıkler yapılabılıyor mu hepizine simdiden teşekkürler :)
Sahsen kendi adima ben sirf bu oyun icin aliyorum ps'i...fn2 yok ek ep3 fd2 ler var.ayrica far stop gibi degisiklik olmuyor,belli arabalara on lip marspiyel spoiler difuzor takilabiliyor.arac ve jant rengini de istedigin gibi degisebilirsin.
yeni dlc icin mail atıcam daha cok mercedes istiyorummm :)
s63 & s65,cl63 & cl65, yeni c coupe, yeni e...
Rs trophy koysunlar artik yaa.
Ring actim
Herturlu arabayla yarisabilirim pist kasmayi sevenleri bekliyorum :)
1472 6399 8408 2430 0672
Efe yi görüyorum altta :D
ben anlamam ringden falan öyle mevlana gibi dönmek gelmiyo bana :D muhabbete geliyim
az birazdan bende damlıcam :)