Arkadaslar evo var 514 hp 570 pp virajlarda donmuyo diger arabalarimda cok kayiyo elimdeki en iyisi evo ayarlari nasil olmali
Printable View
Arkadaslar evo var 514 hp 570 pp virajlarda donmuyo diger arabalarimda cok kayiyo elimdeki en iyisi evo ayarlari nasil olmali
aslında tam olarak ayar şoyle olmalı diye birşey yok
kendi suruş tarzına gore ayarlaman lazım deneyerek
mesela ben 4x4 de nerdeyse tüm gücü arkaya veriyorum kullanamıyorum 4 çeker :D
onlere 3.5 kamber arkalara 1 kamber veriyorum
onleride arkalardan 4cm fazla alçak yapıyorum
iyi diyemicem ama benim karakterime uyuyor :D
yarın geceye nsx bekliyorum denemek isteyen olursa nsx i burdan yazarsa yarın gece deneriz veya c.tesi gecesi farketmez
varmı roll drag istiyen :)
varmı bu gece bişeyler :)
arkadaşlar bir sorum olucak. şuan A specte 40. level dayım 1 tane 24 saatlik bitirdim 1 tane kaldı. bu yarıştan kaytarma derdim var ama ç.içi yarışlarla level atlayamıyorum. bu 40. level dan sonra ne oluyor?? yeni birşeyler mi açılıyor ??
Gece aksiyon isteyen ?
daha yeniyim bende ufaktan bişeyler yapalım tecrübe kazanalım
beklıyorummm :D
bu kamber alçaltma vites oranları falan nereden yapılıyor garajda bulamadım?
varmı oda numarası
yokmu oda acann
oda açan varsa bende geliyim bugün.daha yeni aldım 2-3 gün oldu ama bi bakalım online nasıl olcak :D
Varsa oynayan bende dahıl olabılırım :):)
ıstersenz ben oda acabılırım .? Drag rolling :D
ac girelım
ac valla girelim daha gt5 de hiç online oynamadım :) milli olcam :D
1472 6399 8966 5888 5304 Acılmıstır :)
yalnız bende bi sorun cıktı bi 5 dk sonra girebilcem oyunu kapatıp tekrar açtım gt5 update verdi şuan 4 dk sı kaldı :) turbo s2000 var bende yere tutunamıyo lastik almaya param yetmediğinden :D zaten sonuncu olcam sıkıntı yok :D
geliyorum.
bnde giriyom suan
bişey sorcam oda numarasını nereye yazıyoruzzzda buluyoruz ilk defa online a giricem gt5 de
buldum sonunda :D
girdim odaya ama
yarışa başlanmış
güzeldi :D
ben sürekli geçildiğimden hiç zevki olmadı cıkıyım biraz para kazanıyım yükliyim dedi arabayı moralim bozuldu ya yarış bile yapamadım :) 1-2 haftaya düzelir durum :)
arkadaşlar bir sorum olucak. şuan A specte 40. level dayım 1 tane 24 saatlik bitirdim 1 tane kaldı. bu yarıştan kaytarma derdim var ama ç.içi yarışlarla level atlayamıyorum. bu 40. level dan sonra ne oluyor?? yeni birşeyler mi açılıyor ??
şu kadar gt oyuncusu arasında bilen yok mu ?
ben daha 22 deyım bı fıkrım yok :(
ben daha 10 lvldayım sürekli zamanım olmadığı için level atlayamıyorum :)
Bu gece girebilirsem bende giricem :)
Sen Forza'cı olmamış mıydın :p
varmı oynayan oda açıyımmı
hanı yokmuu