senin b spec harbi malmış :D:D ama adam edecem
Printable View
bu gece varmı sıkılan :D
formula gt yarışını altın kupa ile geçen oldu mu? aşağıdaki spec ile ilk iki yarışı altın yapıyorum. üçüncü yarış şehir içinde olduğu için bariyerlere takılıyorum sürekli. 4 5 6 yarışlarla hiç muhattap olmadım bile. aşağıdaki ayarlar ile kontrol çok güzel oluyor ama yinede kabiliyet lazım.
Formüla Gran Turismo YARIŞI
Yarış 1
Ön downforce - 70
Arka downforce - 90
Ön fren - 4
Arka fren-1
Ön Ride -5
Arka Ride-5
HIZ - 420 km
YAY Oranı Ön - 17.5
YAY Oranı Arka - 17.5
Uzatma Ön Damperler - 8
Uzatma Arka Damperler - 8
Sıkıştırma Ön Damperler -6
Sıkıştırma Arka Damperler -6
Yarış 2
Ön downforce - 70
Arka downforce - 90
Ön Breaks - 4
Arka Breaks - 1
Ön Ride Boy - 5
Arka Ride Boy - 5
HIZ-400 km
YAY Oranı Ön - 17.5
YAY Oranı Arka - 17.5
Ön Damperler - 8
Arka Damperler - 8
Sıkıştırma Ön Damperler - 6
Sıkıştırma Arka Damperler -6
Yarış 3
Ön downforce - 70
Arka downforce - 90
Ön fren- 7
Arka fren-2
Yükseklik -10
Yükseklik -10
hız-320 km
Yay Oranı Ön -18.5
Yay Oranı Arka -18.5
Uzatma Ön Damperler - 8
Sıkıştırma Arka Damperler - 6
Yarış 4
Ön downforce - 70
Arka downforce - 90
Ön Breaks - 7
Arka Breaks - 2
Ön Yükseklik -10
Arka Yükseklik -10
Hız- 380 km
Yay Oranı Ön - 18.5
Yay Oranı Arka - 18.5
Uzatma Ön Damperler - 8
Yarış 5
Ön downforce - 70
Arka downforce - 90
Ön fren - 3
Arka fren- 1
Ön Yükseklik - -10
Arka Yükseklik - -10
Hız - 400
yay Oranı Ön - 18.5
yay Oranı Arka -18.5
Uzatma Ön Damperler - 8
E Uzatma Arka Damperler - 8
Yarış 6
Ön downforce - 70
Arka downforce - 90
Ön fren -3
Arka fren - 1
Ön Yükseklik - -10
Arka Yükseklik - -10
Top hız - 400 km
Yay Oranı Ön - 18.5
Yay Oranı Arka - 18.5
Uzatma Ön Damperler - 8
Ben 5 yarışı altınla geçtim..Bir tanesini yapmadım sanırım, öyle hatırlıyorum üstelik böyle ayar mayarda yoktu :) Bunlarıda yapıp deneyecem mutlaka merak ettim.
Zaten hepsini altınla geçmeye gerek yok ki şampiyona 4 tanesinde altın alıp diğerlerinde 3.-5. filan olunsa yine 1. sayılıyorsun genel toplamda.
enes level kac oldun yahu :) masallah paso online sın :)
A spec 30 b spec 26 bu aralar çok oynamıyorum açık kalıyor çoğu zaman :) Redbul'un arabasını bi alabilsem keyfim gelcekte ona kavuşamamak soğuttu beni biraz :)
Bu arada araba ihtiyacı olan varsa karşılarız :D Bir bilgi daha oyunda 20 milyondan fazla para biriktirilemiyor :D
Psn- alphan99
Dün gece ilk defa turkish night gibi biyere girdim cok eglenceliydi kulaklık mikrofon olmadan konusamıyoruz sanırım? Lobi acınca ekleyip hber verirseniz sevinirim
ayarlar ile çok daha kuvvetli hakim oluyorsun araca ve 3 4sn fark atmaya başlıyorsun ama pistler çok kazık olduğu için hep kaza yapıyorum. sürüş hattı açık olmasına rahmen şehir içi pistlerde bariyer kesişim noktalarına çarpıyorum.
biliyorum yarış puanlarına göre sonuç çıkarıyor ama mesele işte o bir kaç yarıştan 100puan alıp arayı açmak. :)
bu arada seni ps'dan takip ediyorumda uçtun gittin 30 level falan oldun. dayanıklılık serisi nasıl gidiyor? 300km yarışını yaptım bıraktım ben o seriyi. :)
Bende hepsini altın almıştım formulada fazlada zorlanmadım ama otomatik vites oynayın daha kolay oluyor.Bspec formula yarışı var daha ayarları onda deniyim bende.
20 milyondan fazla biriktirememek kötü olmuş bende dün farkettim.A spec,b Specte oynamıyorum bu aralar soğudum biraz paso araba alıp yüklüyorum redbull car ı alırsan klonlama işlemine başlarız:)
seviyeler, A-spec 26 - B-spec15 falandı 2 milyon para bilmem kaçtanede arabam vardı.
geçen hafta sonu benim şerefsiz kuçük kuzen gelmiş, açmış ps3 girmiş GT5'e satmış arabaları, saçma sapan araba almış :D
artık kariyeri silcem geri başlıyacağım sıfırdan :D
yaa şu aspec de son yarışları kazanmam için gt vs yarış arabalarından lazım fena para gerekiyor onlara ben sağa sola harcamaktan biriktiremedim hala 1.4 milyonum falan var :D
destek lazım :D
bu arada ps3 için kulaklık mikrofon bilen varmı ?
bende bluetooth klavyesi varda yazışmak kesmiyor
Aynen redbull car bizi hayata bağlar tekrardan :)
4 tane yarış yaptım dayanıklılık serisinde şimdi 30. leveldeki 1000km yarışı var.Gerçekten sabır zorluyor :)
Sen iste ferrari f1 yollayalaım abi :icon_tup:
Özgür bunlar ne yaa hasta oldum vallaa....
Onur bunu forumdonanımda M.A.G. için tavsiye ediyoralrdı ben aldım cep le kullanıyorum ama ps3 de denemedim fakat bundan sonra bir kualaklık daha aldım bulutut ama jabrada ses çok net gidiyor ve geliyor bilgine..
VATAN COMPUTER - JABRA - Jabra Bt2035 Bluetooth Kulaklık - Bluetooth Ürünleri
yaa bi dk bende bitane jabra var zaten dur bi onu deniyim ben :D
olmadı bunu alırım bizde boyle urunler olduğunu unutmuşum ben yarın bi topkapıyı arıym :D
her hangi bir kulaklik calisiyor mu acaba ? bende de bi samsung vardi suan sarj ediyorum denicem bakalim .
enes araba ver bize :D
hevesi kaçtı galiba herkezin kimse online istemiyo artık :D
arkadaşlar şu g25 de vitesi el freni ile kullanabiliyomuşuz sanırım?
varmı hakkında bilgisi olan?
arabayı stop ettim kenara çektim cavap bekliyorum :D
tiptronik konumdayken oluyomuş kanka.
geri çekince el freni olarak kullanılıyomuş.
sabah bi forumda üstünkörü okudum,şimdi orayı bulamıyorum :D
eğer varsa oyle bişey çok güzel olur :D
arkadaş veyrona bi rakip bulamadık yaa (: Zonda R yükledik sonuç 0,enzo yükledik sonuç 0...
bide citroen gt deneyelim bakalım o napcak :D
varmı fikri olan?
f1 aracını g25 le kullanmak çok keyifliymiş ya
ciddi ciddi yoruldum gazlarken kollarım ağrıyor :D
ALINTI:
Arkadaşlar jabra bt135 kulaklığa sahibim 5 dk içinde bağlatı sağlandı öncelikle ps dan settings den accessory settings e gelip manage bluetooth device diyip register bluetooth device a tıklıyoruz ordan register device seçeneğini tıklayıp scan tuşuyla aramaya başlatıyoruz.ps arama yaparken bluetooth üzerindeki dümeye basılı tutuyoruz.jabralarda eşleştirme yapabilmek için bu yöntem kullanılıyor.düğmeye basılı tuttuktan sonra üzereindeki ışık sürekli yanmaya başlıyor.Fakat işlemlerin hepsi bitene kadar basmaya devam ediyoruz eğer herhangi bir sebeple bırakırsak bluetooth açılır ve eşleşme yapılmaz böyle bir durumda bletooth u kapatıp tekrar baştan başlamak gerekiyor.Işık sürekli yandığında ps bluetooth kulaklıpı buluyor ve geçiş anahtarı şifresi istiyor.Fabrikasyon değer olarak 0000 tane sıfır yazıp okeyliyoruz ardından bluetooth isminiz ekranda gözükecek ve artık eşleşme sağlanmış olacak düğmeyi bırakabilirisiniz.Tekrar accessory settings e girdiğimizde audio device settings e tıklayıp mikrofon ses seviyesini ayarlayabilirve input ve output device seçeneğini kullanarak oyun içindeki konuşma seslerinin televizyon hoparlörünüzden veya ses sistemi bağlıysa ordan mı yoksa bluetooth kulaklığınızdan mı gelmesini istiyorsunuz onu ayarlayabilrisiniz.eğer kulaklıktan gelmesini istiyorsanız her iki seçeneği de bluetooth isminizin olduğu kısmı seçin.Hayır ben konuşma seslerinin hoparlörden gelmesini istiyorum diyorsanız input device aynı kalacak output device ise system default device seçeneği tıklayarak yapabilirsiniz.Eğer yardımıc olabildiysem ne mutlu bana iyi günler.
-Her bt kulaklık olmuyormuş 2.0 olması lazımmış kulaklığın..
bendekinin versiyonunu bilmiyorumda bulsam denicem 2-3 senelik bi kulaklık ama çalışmıcak sanırım :D
enes gonderirken kullanması kontrolu çok zor dedi ama
inanılmaz kolay zaten ilk 3 vites sararak gidiyorum :D dip gaz viraj vs çok çok iyi 300 lu suratlerde direksiyonu çok sıkı tutmak gerekiyor yoruyor adamı
arkadaşlar ben gt5 te listede gördüm ford fiestayı ama oyunda bi türlü bulamadık çok az araç var.2.eldenmi düşüyor acaba neden açılmadı.arabayı nereden tamir ediyoruz 2.el civic aldım yağ ışığı yanıyor.kaç sayfa araç var ama açamadık.milden kilometreye çeviremedim göstergeleri.yardımcı olabilecek varmı
Ford fiesta bende görmedim bugüne kadar ama eminde değilim belki gözden kaçmıştır ikinci elde filan.
Yağ değişimi, kaporta motor tamiratı gibi olayları Oyunun menüsündeki GT auto bölümünden yapıyoruz zaten altında yazıyor ''Araç Bakım ve Onarım'' şeklinde..
Km-mil çevirmesinide ilk menüden seçeneklere giriyoruz ordan genel başlığı altında en sağa kaydığımızda ölçü birimleri ve dil değişimi var.
teşekkür ettim bi deneyeyim.