fiesta'yı bende görmedim ama focus istemediğin kadar çıktı :D
Printable View
fiesta'yı bende görmedim ama focus istemediğin kadar çıktı :D
forzadan daha ıyı oldugunu soyleyen arkadaşlarım vardı herzaman forzayı savunmusumdur. Bu yazıyı ona okutmanın vaktı geldı.
e36-e30 kasa bmw var mı acep oyunda hiç göremedim level 12 oldum?
E46 var sadece E36-E30 filan yapmamışlar :icon_wack
bugun iitibariyle güncellemeleri yaptım internetten bende oynayacağım artık :)
ae86 aldım bitane drift oğrenmem lazım :D
driftte lastik ve setup onerisi olan ? :D
ae86 çok güçlü olmadığı için lastik konfor yumuşak tercih et bence..
Drift yaparken en çok keyif aldığım arabada amuse s2000 dir çok kontrollü.
Arkadaşlar bir şey soracağım sizce neden çıkşı bu kadar ertelenip üzerinde o kadar emek verilen bir exc. ps3 oyununun sesleri bu kadar kötü...
Her şey çok güzel ama sesler beni soğuttu oyundan sonuçta her şey gerçeğe o kadar yakın ki..
Size forza 3 den bir örnek mesala:
YouTube - Forza 3 - Hondas (game vs real sounds)
gt5 in tek tutmadığım yanı zaten bu ses berbat otesi :D
YouTube - Sound Comparison Gran Tursimo 5 vs Forza Motorsport 3 vs Real Life
buda f458 forza gerçek hayat gt5
abi bişey daha sorucam :D
dün doğum günümdü diye hiç alakasız bi şekilde 1984 model bi araç hediye etti bana :D doğum tarihimde 84 :D
yoksa benmi hediye tribine girdim :D :D
Doğrudur. PS Network e kayıt yaparken yazmış olduğun doğum tarhine göre hediye bir araç veriyor.
Gecen psn idlerinin oldugu bir başlık vardı liste nerde acaba online a bende katılabılırım...
level 25 i gectim endurance acildi , o nedir kardeim 60 turdan assagi yaris yok , 9 saat 24 saat nebilim 200 mil 300 mil yarislar :) 10 turda canimiz cikio nasil oynayacaksak . :D
enes ; arkadasina araba vermek icin ayni anda online olmak mi lazim ? expertte historic ve suan hatirlamadigim baska bi yaris icin araba lazim ve ne used cars'ta nede dealershipte bulmak mumkun bu araclari . varsa sende yollasana :D mustafawrx psn
Endurence zor gerçekten sabır istiyor :)
Historic yarışı için ben gönderirim bu gece araba..Online olmana gerek yok.
drift becerebilen varmı ?
atmosferik bi ae86 yaptım 200hp civarı orta sertlikte spor lastikle yolda durmuyor arkdaş kollarım koptu spin atıp duruyorum :D
bu arada o historic için hangi arabayı nerden bulcaz ya :D parayı geçtim araba bulamıyorum
2. elde dtm arabaları vardı almadım sonra alırım diye param var yarışı yapıcam araba yok ortada :D
driftte alayına gooooo :D
diyosun :D aksam haberleselim ozaman
akşam yapalım yarış ve drift setup ları bende var ama her araba için bulamadım belli arabaların ayarları var
m3 iyi oldu ama c63 amg tolganın ilginç ayarı ile daha iyi geldi :D:D
arada yine pes yapalım ;) dragger smile :)
dou sana gaz ve yön tuşları yeterli digerlerine hiç gerek yok senin yüzünden güzelim bugatti m pert oldu dönmüyo :D
çok manyak oyun ya pc versiyonu yok mu acaba?
valla oyunda unutmadıgım ceza sistemini açmamız ve çakalız ya kestirmeden gidicez diye bi daldık bi baktım herkes yavaşlamış :D:D
yorumlara göre belli bölümlerde özellikle b spec zorlanmalar oluyomuş ayarlardan sonra rahat geçiliyomuş bi kaç ayar denedim gayet iyi oldu :)