Soldan direksiyonlu araç alırsanız sürücüde solda olur :beuj:
Printable View
lisanslardaki tüm arabalar sağdan direksyonmu yani :S
edit: oyun içindeki müzik ayarları nereden yapılıyor ?
bende bugun başladım , yetişmemiz 1 ayı bulabilir :D
bende başladım ama yazlıkta olduğum için kotalı vindan dolayı online oynayamadım daha şimdilik yarışları tamamlıyorum ama şu gtnin en sevmediğim özelliği zırt pırt araba vermesi bırakmıyo alın teriyle kazanalım:Dbu arada ben bazı arabaları satıyorum işime yaramayan mantıklıdır inşallah bu yaptığım yoksa o arabalar sonra lazım olucakmı?
Ben bu gece 23 gibi geliyorum sabaha kadar musaitim :)
internete bağlamayı başardıysam 260-270 hp lik si ımla yarışmaya hazırım :D
beyler oyunu kapadım başka oyun oynadım , sonra karşıma bu yazı cıktı :S
http://img685.imageshack.us/img685/615/fotoraf0905.jpg
gt ye tekrar girerken demo kısmı geliyo x e basıp geçiyorum sonra bu yazı geliyo , ok diyorum oyuna girmiyo ?
bende anlamadım vallahi :S ok a tıklıyorum demosu geliyo , sonra x leyip geçiyorum sanki ps3 tv ye baglı degilmiş gibi tv de geçersiz format yazısı cıkıyor :S
makinanın hafızasına oyun atılmış , pes2011 i açıp oynadım hafızadan , ondan sonra gt ye giremiyorum :S
sanırım hddde kayıtlı olan oyun datalarını okuyamıyor eğer çok fazla bir oyun geçmişi yoksa mevcut datayı silip oyuna yeniden başlamak en mantıklısı gibi:(
kayıtları sildim oyunu açtım ve açıldı ama tüm save gitti :( neden böyle bir sorun olmuş olabilir ki ? hafızaya kayıtlı pes2011 i açıp oynadım kapattım . sonra gt5 e cd yi takıp girmeyi denedim böle bi sorun oldu :(
ya gt5i kapatırken oyun tam yüklenmeden kapattın yada pes bişeyler yaptı dataya başka bişey gelmiyor aklıma benim.inşallah çok olmamıştır oyuna başlıyalı:(