en tecrübeli en iyisiyle yarıştır :) ilk sürücü oluyodur :D zaman kaybetmeden direk birinci olayım hemen bitsin istiyosan güçlü araba ver :) sevdigin arabayı verme ama ilk başta için acımasın :hahaha:
Printable View
dün akşam giremedim neler olmuş neler... :D
bu gece inşallah yaparız birşeyler...
bir önceki sayfada bir konu var onur ile ilgili. onurun sürüşünü bende beğeniyorum çok centilmen şekilde sürüyor. :)
dün tadını alamadım iş yerinde konsantre olamıyorum aklım oyunda :D
hahahaha
aynen gece olsada girsek
dün bi girdim odaya türkü bar gibiydi.geblonun biri şarkı sölüodu :D :D ben dou zannettım :D
peki oll-ga oyunda para gönderebiliyon mu eğer oluyosa bana harçlık ver :D
bi o yok işte :D
lan tolga arabami versene geri :D
bu gece oynayan yok galiba :D
b spec kasiyorum ben 2 tane daha driver yaptim , onlari gelistiriyorum , bi 40 laplik yarisim kaldi sonra gelirim ben eger oda acilirsa .
bende uyuya kalmışım varsa giren gelebilirm yoksa b spec kasıcam fena hırs yaptım :D
b spec baslarda *****i ama , saglam hizli araclariniz varsa ilerde acin birakin oyle o kendi kendine zaten bitiriyor . ben oyle yapiyorum , hatta sagolsun enesin yoladigi redbull b specte cok isime yariyor :D birde surucuye experience icin bol bol yaris yaptirin , hem para kazanirsiniz hem level atlamak icin puan toplarsiniz .
yemin ederim midem bulandı b spec yarışlarını izlerken dön babam dön :D
lan cabrio msn e gel :D
evet b spec 24 saat yarışına başladım dün 10 saat kala elektrik dairesinden geldiler sayaçları değiştirmeye elektriklikleri kestiler :D
Hala ordalarsa gelelim dövelim :D
hahahaahha en sonunda başına geldi elektrik problemi dün dedim oynama die :D
apartmandalar noldu dedim elektrigi kestik diyo :D
oyunu anlattım biraz daha bekle başlama tekrar kesebiliriz dedi :D
kesintisiz güç kaynağı şart ya :D
update geldimi bugün perşembe
Valla ben sabahtan beri oynuyorum update etmedi hic :)
hadi beyler vadiden sonra kapışıyozmu
valla şuan ben giremiyorum durum musait değil anca arada açıp b spec takılıyorum açık oyun :D
Valla nasil dayaniyosunuz b spec olayina benim icimi baydi :)
Edit: adam kafasina gore yan yan gidiyo asabimi bozuyo duz yolda zor yurur benim hirbo suruculer :)
hanım fatmagülü izliyor gt'de b spec takılıyor :D
Guclu araba vermeyincede sondan tiris tiris gidiyolar :)
Actim yine b spec deniyim bakalim biraz daha :)
Evet o aksam girdigimde siz ep3lerle evo8lerle oynuyodunuz benim 2. El kisminda o arabalar bi turlu cikmiyo gerci suanda ep3 aldim ama bu seferde modifiye edicek para kalmadi tolga yollicak insallah bakalim :)
Tamam zaten bu aksam oyun olursa bi arkadasim sw subaru yollamisti onunla girerim idare ederim bi sekilde onemli olan vakit gecirmek zevklide oluyo valla :)