yaptık yoluda ögrendik
kulaklık şart hallet onu :)
ilk başta herkes girdi ben giremedim :D sonradan çözdüm :D ilk denemede giriyorum artık :)
Printable View
Sabri ac bi odada 2 kisi kasalim azcik :)
ya arkadaşlar geçen c.tesi günü eve hırsız girdi:mad: ve ps3 lg lcd ve leptopumu götürdü gt5de içinde gitti olaki bir yerlerde açılır o ps3 ve online olursam haber verebilirmisiniz? birde internete bağlandığında IP'den bulunabilir mi?
psn' mf_6608
Playseat e koltuk kizagi almistim ne zormus takmasi heryerim yag oldu tamirci ciragina dondum valla :)
cook iyi para yaaa....adamı delirtir bee...aksama ayarlayalım o zaman
Bende gelmek istiyorum aksama :D
derman benim dun sana anlatmaya calıştıgım sey buydu işte . Soruyodun ya donmenin amacı ne diye :)
kendi aramızda yaparız sorun olmaz sıralama yaparız herkes 1. olur
7 8 kişilik odada yaparız fazla olursak 2 oda açarız :)
ortalama 25 dk sürüyo zaten
bende 2 günde 15.000.000 cr harcadım birikmesi kolay oluyo :)
çok parası olan harcayıp gelsin :D
1472 6681 3630 4566 5614
4 kişiyiz dönüyoruz :D
o zaman dönmeye devam...:D
dönelim güzelleşelim :D
sabri ortalama ne kadar para geliyor 1 yarıştan? 1 haftadır gt yi takmadım psye şu bug beni çekiyor tekrardan :)
1 m civarı geliyo ortalama
alışveris zamanı sabri sen ne alcan :D 19 m oldum harcamak lazım
Yeni odanin numarasi ne :)
bende premiun sadece 20m olan arabalar kaldı 12.5 m ferrariyide aldım şimdi 329 araba chrome gold için 330 yapıyom renk cıkmazsa restart atıp yeniden alıyom 330. arabayı
yok mu oda numarasını yazıcak birisi :)
para nası kazanıyoruz özgür öğretsene bana :D
valla oynayanlar var zaten şuanda ben odayı bulamıyorum dou zaten izlerken bile çözersin olayın nasıl olduğunu :D
Evet yeni oda acıldı kimse bende ekli olmadığı için giremedim neyse birdahaki sefer inş yaklasık 1.500 kazandım yetti bana bu gecelik :)
1472 6118 4216 8218 6714
gelicem ben 5 dk ya oda açık ama ben yokum
şu para kasmayı gösterin bug olan yerden girdim ama nerde durcaz nası doncez vs beceremedim
bende geldim ama oda bulamadım yaaw
girdim bende odaya kulaklığı şarja taktım azcık :D
1472 6118 4216 8218 6758
bugi denicem gelmek isteyen olursa gelsin
ya paradan ziyade exp almak lazim :D 29da kaldi uzun yarislarin hic birine dokunmadim daha , useniyorum :D